Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
smiti
veterán
Igaz privátban érkezett a kérdés, de szerintem mást is érdekelhet ez a kábelrendező készlet.
A bal oldalról látható ami ebben az évben lett vásárolva, a másik egy több éves példány. A beltartalma nem csak a csomagolása változott.
A csomag tartalmaz :
A legnagyobból 3 db, a közepes méretből 4 db, míg a legkissebb méretűből 8 db-ot. Ezen felül még van benne egy pár darab fehér kábelkötegelő és még 5 db tépőzáras színes szalagot.
A képeken láthatóan kívül volt még a csomagban egy fekete és egy sötétkék szalag is. -
Varázslóó
őstag
4.0 Ghz alapra én azt értettem , hogy már szinte mindenki minden procit jó hütésel 4.0 Ghz en járat.... persze én X4 965 töt Mugen 2 vel hajtottam 4.0 Ghz en feljebb nem ment...
de arra a szara jobb hütés nem is kelett
Igy i7 hez képest elég lassu volt az X4...
Most 4x nagyobb Sávszélen megy a i7 mint anno X4 es.... elég durva külömbség.. -
Gabesz144
senior tag
Köszi

Azért te sem panaszkodhatsz
. Csak erős idegzetűeknek ajánlott ! Ez jó
.
Én valahogy mindig a kék színnél jukadok ki, a mostani házikó is tele van kék ventikkel.
Megpróbálok átalakítani egy Thermaltake VA8000BWS Armor házat remélem sikerülni fog.
Tegnap sikerült egyet eladni a másikat meg picit kicicomázom. Kap egy szép matt fekete színt belül és csinálok helyet a kábeloknak is, remélem amit elterveztem azt sikerül megoldani és akkor elég durván fog kinézni. -
tomic
addikt
Nekem egy cm690 van. Az alsó vinyó tartóm nekem ki van szedve.
Kb ilyen a helyzet belülről. Én még annyit tervezek ,hogy a felső vinyó tartó mögé beteszek egy lemezt ami leér a ház aljáig. Így kicsit jobban el lehet rejteni majd a kábeleket.Amúgy szép és egyszerű a házikód.

-
LLKobe
veterán
Egyáltalán nem, sőt nagyon jó választás volt
Szerintem rohadt jól néz ki, a rácsos oldallap miatt sokkal jobban szellőzik mint eddig bármelyik. Egyetlen negatívum hogy kicsit hangosabb mint az előző (ez szintén betudható a rácsos oldallapnak, illetve annak hogy több venti van benne) de úgyis venni akarok majd egy ventiszabályzót, és szépen letekerve nem lesz hangjuk. -
-
twollah
nagyúr
Nem nezunk le, hogy lelkes ujonc vagy.
Ezt egy szoval sem mondtuk, csak illett volna elolvasni az elso hozzaszolast, hogy tudjak mi merre hany ora.
IMHO sokkal mokasabb a hutomagnessel moddolas mint a megszokott n+1szer ismetelt UV reaktiv kabel, hutoviz, ventilator trio megbolonditva egy kek neonnal gep.
Ezert en a minimal mod hardcore hive vagyok.
Minel kevesebb befektetessel modolni a gepet. -
nesa
veterán
Hy van a gepeden paint?? gondolom igen ott le lehet kicsinyiteni.
a masik en a ha feltoltok egy kepet amit digit gepel csinaltam vagyok annyira tokos csavo hogy a paintal elmentem ujra es a kep merete a harmada lesz ezel magamnak is idot sporolok meg a feltoltesnel.
Azert halas koszononet hogy linkelted a kepet es nem beszurtad.
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
A ''coccolínó maci'' (sicc!) a mod resze, bocsass meg, hogy nem akarom szetvagni flexszel a hazam.
Nekem igy tetszik.
Amugy az elottem szolo mar megmondta a frankot a kepekkel kapcsolatban.
Nem az a lenyeg, hogy baszott nagy 5MPixeles (2592x1944) homalyos kepeket osszunk meg egymassal, hanem max 1280x1024es kepeket amiken a lenyeg latszik elesen.
Ha nem hiszed olvasd el az indito hozzaszolast [link].
Ezek utan kerdezem, hogy mi a halalert kell 1.3Mbyteos kepet megosztani foleg a kepfeltoltes.hun ami mostanaban nem a villam sebessegerol hires. -
mycso
veterán
Pedig tényleg nagyon nagyok.
Ha neked 10 mp alatt tölti nemtom milyen neted van.
Nálam 6.5 megás nettel vagy 20 mp mire majdnem megjelent a fele, de inkább kiléptem.
És valóban a nagy méretű képek helyett inkább minőségi képeket csinálnál.
Lol, ez nem a baszogatásról szól, csak gondolom azért rakod be ide a képeidet, hogy mások megnézzék (hiszen ez a topik is arról szól).
Tehát ezért lenne érdemesebb normális méretű képeket csinálni.
A minőség: szinten a fentebb felsorolt okok miatt ajánlott a jó minőségű képek készítése, hiszen ha beraksz egy képet valamiről --> akkor azon látszódjon is minden normálisan.
Ez abszolult nem baszogatás, szimplán jótanácsként kell felfognod.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A ház kábeleit se tudták volna kevésbé vastagra csinálni gondolom -.- Sok sikert így előre is, szép mutatvány lesz 

, de jo dolog mivel nemfog elhajolnia vga