Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
patex1983
őstag
válasz Buda76 #28689 üzenetére
köszönöm
hát igen...mindig volt valami ami nem igazán jött be, de most azt hiszem ezzel a konfiggal elleszek egy jó darabig, évek óta most először érzem, hogy ez volt az, amit eddig kerestem...halk, mutat is valahogy, meg azért játszogatni is lehet rajta...szerk: a HDD 4 db kis gumilábon áll, így semmi rezgést nem visz át a házra, a műanyag keretében azért lehett hallani, amikor dolgozott.
[ Szerkesztve ]
X
-
félisten
válasz Buda76 #28407 üzenetére
Már (s)írtam korábban is máshol, hogy VGA-ból max 1mm-el hosszabb férne el.
4850 Toxic nem az a kategória amit be akarnék vizezni.A HDD a helyén úgy rezonál, hogy a billentyűzetem zörög az asztalon...
(#28409) jones965: Volt fehér is, de az tényleg nagyon gáz volt "gatyagumival".
Majd keresek róla képet."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
beteg
őstag
válasz Buda76 #28163 üzenetére
Alul a vinyókon van venti. 3-3 vinyót hűt 1-1 viszonylag lassan forgó venti, ami tök halk. Szerintem kell.
Felette a 3 db a radiátoron keresztül a vizet hűti. Az is kell, hisz a víz sem hűl le magától. Hogy mi értelme van? Nálam nem az, hogy halkabb legyen, mint egy léghűtéses rendszer, hanem az, hogy hatékonyabb hűtsön. Bár gyanítom, hogy egy tuningolt HT ON 6 magos egy 295-össel főleg load alatt léghűtéssel sem halkabb
Felül pedig az az egy szintén egy hangtalan veti, ami a házból keveri ki a levegőt. Sok vizet nem zavar.jones965: vissza kellett tennem az asus lapot és a 295-őt, mert a raditól nem fért el az sli, de már kész szeretnék lenni vele, hogy lehessen fotózni, aztán költözöm át a cosmosba
Csak futni kell!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Buda76 #28028 üzenetére
Köszi, ez is nagyon jól néz ki. Vacilállok a kettő között, az evga annyival jobb talán nekem hogy hogy a 12v-os csati kicsit lejjebb van, így a házam felső ventijei pont beférnének. MOst kicsit ferdén van az egyik betéve, mert a mostani lapomnál is fennt van a csatlakozó. Dilemma. Lehet hogy normál atx-es lapot kellene vennem.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest