Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
KAMELOT
üzenetére
Ez volt a cél.

bobalazs
Talán nem annyira jellemző ekkora procihűtő mATX méretben.
Már vártam a kérdést. Sok háznál van a psu shroudon ventilátor, szinte feleslegesen.
Itt perforált az egész a bal alsó oldala a háznak, ahogy a képen is látszik, illetve a jobb oldala is addig a magasságig. Plusz még az első ventilátor útjában sincs semmi a tápig, az egész alsó kamra friss levegőt kap.
Ami szerintem szarul van megoldva az a tápegység, mert elspórolták a magasságból azt a pár centit, így annak a szellőzése alulról nem megoldott.F.B.I.
Köszönöm.
Jonsbo D31-ről cseréltem, hasonló, mint amiről a másik topikban beszélünk. [link] -
Grave_444
nagyúr
Sziasztok!
Lecseréltem a Jonsbo D31-et. Szerettem volna, ha a procihűtő friss levegőt kap.
I7 12700K helyett is lett egy 7800X3D.
Ami érdekes, hogy mATX méret és annak ellenére, hogy a D15 nem kompatibilis az alaplappal simán össze lehetett rakni lefogató reszelgetés nélkül.

-
Floyd80
addikt
válasz
Speedy007
üzenetére
Az MSI is rakott oda biztosítékot, szerintem ugyanaz a PCB ez is.
MSI RTX 5070 Ti VENTUS 3X OC Specs | TechPowerUp GPU Database
A Nitrón mondjuk kettő is van, de amúgy a Sapphire már a régebbi kártyáit is így reklámozta.
Fuse Protection
In order to protect your card, the SAPPHIRE cards have fuse protection built into the circuit of the external PCI-E power connector to keep the components safe.Sapphire Radeon RX 9070 XT Nitro+ Review - Beating NVIDIA - Circuit Board Analysis | TechPowerUp
Der más AMD kártyán nem nagyon látok, a mostani 3X8-as 9070XT XFX-en se.
-
Speedy007
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Érdekes hogy Sapphire feltalálja az RX 9070XT esetén a "spanyol viaszt" erre elkezdik másolni más szellemiségben. De arra kíváncsi leszek hogy a csatlakozóknál elhelyezett biztosítétokok ugyanúgy le másolták e vagy sem hogy azok durranjanak el inkább mint sem a kártya oldvadjon le.
-
parandroid
félisten
-
válasz
parandroid
üzenetére
Kultúráltan néz ki, de a gyakorlati hasznát megkérdőjelezném...pláne, ha sokat kell gépészkedni, amikor megpróbálod az alaplap mellett valahogy kivezetni.
Értsd: amit nyersz, azt el is veszted, ha nem jól jön ki a lépés az alaplapi tálcánál. -
parandroid
félisten
válasz
sixpak
üzenetére
Tessék, itt az msi gyári megoldása is a backplate alá vezetett kábellel. Szóval ennyire fűti a backplate a kábelt. Vagy akár maga a hűtőborda.
p
-
Grave_444
nagyúr
válasz
LackoMester
üzenetére
Igen erre jó, illetve a deformálódás ellen lett kitalálva, nem a hőmérséklet csökkentésre.
-
Novver
senior tag
válasz
LackoMester
üzenetére
Az az AM5 Contact Frame ér is valamit? Úgy olvastam Overclockersen hogy intelnél még volt értelme, itt gyakorlatilag hibahatár.
-
parandroid
félisten
válasz
Angie™
üzenetére
Sokat számít a gép elhelyezkedése, és a csatlakozó kialakítása is. Ha eleve magasabban van a gép (asztalon), és a kártya tetején van a csatlakozó, akkor fura, ha alulról hozod fel a kábelt. Ha mélyen van a gép, és a kártya alján van a csatlakozó, akkor meg kb megoldhatatlan felülről kulturáltan elvezetni. A Nitrot tényleg ngaon ügyesen megoldották, igazán figyelhetne ilyesmire a többi gyártó is. Főleg nvidia oldalon, ahol 300-500 eurós felárak vannak csak a dizájn, meg a ‘jobb’ hűtés miatt.
p
-
LackoMester
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi, meglátjuk.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem meg nem jól néz ki ami felül van elvezetve, kivéve mondjuk a 9070XT nitro-t, ahol ennek külön csináltak helyet.
-
parandroid
félisten
válasz
LackoMester
üzenetére
Igen, azt néztem én is, hogy az alsó lyuk már túl mélyen lesz ehhez. Pont rosszul adja ki. Extra fésűkkel még ezzel együtt pofásítható. Meg a vga kábelek is. Ha fentről viszed, akkor kell a fordító csatlakozó is, az meg nem olcsó sajnos, de ha össze lennének fésülve egy szalaggá, az már sokat dobna az összképen.
p
-
LackoMester
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem asztalláb, de nem vagy messze.

Igazi barkács hommade, filléres dolgok. Tudom, h. van szebb, jobb, de ez a én ötletem volt, szóval ehhez ragaszkodom, marad.
Azt a fenti VGA kábel elvezetést még majd megnézem.
Sajna csak 2 fésűt kaptam, valószinűleg rendelek még 1-2 darabot.
Egyel lejjebbi lyukon nem adja ki, próbáltam.
Köszi.
-
parandroid
félisten
válasz
sixpak
üzenetére
Nem, a backplate nem forró, az csak egy hátsó lemez. Eleve ott már pcb sincs alatta, csak a hűtőbordák, amik eleve úgy vannak kitalálva, hogy a 3 venti átfújjon az egész kártyán. Ami forró, azok a részek a pcb-n vannak (chipek, ramok, kondik, stb). Ha a borda olyan forró lenne, mint azok, akkor eleve nem működne a hűtés, mert a hőcső nem tudná lehozni a meleget a blokkról. És a backplate még csak nem is tökt be hűtőborda szerepet, az csk egy hátlap.
p
-
válasz
parandroid
üzenetére
Ja, láttam....de működik és színben is passzol, ezért nem jegyeztem meg.

Nem vagyok benne biztos, hogy jobb a felül elvezetés a videókártyánál esztétikailag.
Általában a gép alacsonyabban van, ha alul megy a kábel, nem is látszik.
De ez izlés dolga, én nem raknám úgy, ahogy nálad van.
A backplate nem fűti szarrá a kébeleket? -
parandroid
félisten
válasz
sixpak
üzenetére
Az nem VGA holder, az egy asztalláb!
A VGA tápcsatlakozóit én összefognám egy (több) 8-as fésűvel, úgy sokkal kulturáltabban nézne ki. Pláne, ha felülről jönne, a VGA backplate-jére fekfeküdve, és gy 180-as fordítóval lenne bedugva.
Az alaplapi 24- es tápkábelnek sem ártana még 1-2 fésű, meg esetleg meg lehetne próbálni eggyel lejjebbi lyukon bevezetni.
A székláb gelyett meg mehetne egy holder bracket, ami hátul van rögzítve a pci slotok hátlapjánál, és onnét nyúlik előre.
Amúgy fasza, ezek mind csak ötletek, ha nem nyúlsz hozzá, akkor is jó gép (pluszpont a Tomahawkert, meg a 9700X-ért!).
p
-
válasz
LackoMester
üzenetére
Jó lett....de szerintem tekerd még kicsit a vga holdert, mert ferde.
-
LackoMester
addikt
Cs Uraim, kapot némi upgradet a gépünk ( fiammal közös ugye ), nem vagyok teljesen elégedett, de azt hiszem ennyit tudtam tenni az ügyért.
-
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi, én HTPC előlapot tervezek fóliázni, aztán majd PS5-öt (ha lesz)!
-
N_A_S
veterán
válasz
Floyd80
üzenetére
Kösz a tippet, én mondjuk a BitFenix-et nem merném bevállalni, korábbi rossz tapasztalatok miatt.
Ventiből találtam egy ilyet: [Thermalright TL-M12] - erről mi a vélemény?
-
parandroid
félisten
Német amazonon van egy vicces ezdiy-fab nevű retailer, egy csomó mindent vettem már tőlük, nekik is elég jó minőségű kábelhosszabbítóik vannak. Elvilg szállítanak Mo-ra is, byilván olyankor magyar áfát számláznak.
Saját kép, ezen van tőlük való pcie csatlakozó-fordító, meg kábelhosszabbító is: [kép].
p
-
Floyd80
addikt
Gyári tápkábelekből talán a Lian Li és az Asus ROG tápok kábelei amelyek nem állnak összevissza és szépen "fésülhetők", valami szövethatású bevonat van rajtuk. A Corsairnek vannak aranyáron gyári megoldásai, de én is hosszabbíbót* használok a VGA-hoz, CPU-hoz és a PSU-hoz is.
*Alchemy 3 x 8PCIe Aluminum Comb Extension Cable kit – BitFenix.com
-
N_A_S
veterán
Értem. Pedig itt mintha láttam volna hogy valamelyiket ajánlották, hogy nem olyan rossz. Te pontosan melyiket rendelted? Én a Teucer, Aigo, Jumpeak márkákat néztem. Tervben van még egy ilyen LCD is: [8.8 Inch Long Strip LCD Screen 1920*480]
Floyd80
Köszi, valami gyári megoldásra gondoltam.
Angie™
Aliról van, a PS-hez rendeltem, és mivel van egy ilyen usb HUB az elején, ezért duplán rendeltem be az előre kivágott mintát a fóliából, igy jutott végülis a VGA-ra is. -
Floyd80
addikt
Kábelt itt tudsz rendelni:
roger.smith adatlapja - HardverApró
Vagy boltit, attól függ hány kábel kellene, 30 ezer is elmehet rá, a CableMod pl. jó minőség, de ára is van.
-
N_A_S
veterán
Ház és AIO cooler cserébe vagyok, meg kicsit csinosítgatnám gépet. Sajnos amit rendeltem vízhűtőt (Valkyrie Syn 360) az szerelés közben megadta magát, így lehet inkább evvel próbálkoznék következő körben: Lian Li Hydroshift II LCD-C 360 fanless waterkoeling
Ehhez terveztem Ali-ról beszerezni "Lian klón" ventiket, tudnátok esetleg ajánlani olyat ami csendes és megbízható?
Harisnyázott kábelek is érdekelnének, ha ilyen van esetleg (táp az egy NZXT C1000 Gold)
A ház egy Lian-Li O11 Vision Compact egyébként, és a balesetnek köszönhetően ez a jelenlegi béta fázis:

A VGA-n idegesített egy kicsit a szemkiverős PNY felirat, ezért azt lefóliáztam, illetve a hátulját is mert az előző házba kicsit szűkösen fért be, és a szerelés közben sikerült megkarcolni a vízhűtővel:

Ezen felbuzdulva pedig a PS5 is kapott egy lájtos karbon moddingot:

-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nagyon le kellene
-
-
Mindkét legutóbbi konfig nagyon szép, köszönjük a képeket!++
-
parandroid
félisten
válasz
csumpa93
üzenetére
Nagyon szép lett, gratula! Felsőkategóriás hardver, igényesen összeszerelve. A H5-ből mondjuk lehet, hogy jobb lett volna az új Flow, szerintem szebb is, meg a szellőzés is fejlődött (főleg az elsó kamra levegőzése, de az alsó beszívás is). VGA tartóból az oszlop helyett talán jobb lenne egy hátsó pcie slotokra csavarozott előrenyúló horizontális tartó (gpu bracket). Az alaplapból is kitakarna valamennyit, meg esztétikában is egységesebb a vga-val. Ilyesmie gondolok: [link], nyilván feketében, meg rgb nélkül.
p
-
csumpa93
tag
Volt életem első komoly konfigja ami az első képeken látszik. Nagyon jó kis gép volt, de motoszkált mindig a fejemben, hogy "Miért nem a legújabbat vettem"
Az egy B550-es 5700X3D-s konfig volt egy 7800XT, később egy 7900XT-vel. Majd egy napon drága barátom szemet vetett a konfigomra és úgy, hogy a régi gépét beszámítottam majdnem, hogy nullára hoztam ki az árát, szóval szinte alig buktam, csak rajta. Így elindult a gondolkodás és az ötletelés, hogy mit kellene. Nagy vágyam volt egy fullos konfig ezért munkát és túlórát nem sajnálva elkezdtem összedobni a most elkészült gépet. Egy B850-E Rogos lap, 9800X3D és egy Red Devil 9070XT az összerakott alany. Közben a perifériák is lecserélődtek, többek között egy OLED Samura
Egyetlen egy szívfájdalmam van. Nagyon vágytam egy Astral 5080-ra, (szerintem a legszebb kártya most) de valahogy még nem ütötte át az ingerküszöbömet, hogy dupla annyit fizessek ki egy videokártyára, mint a 9070XT. Először a Sapphire Nitro+-on gondolkodtam, de nem tetszett a színe, hogy szürke, nagyon elütött volna. Megtetszett, hogy ennek a Red Devilnek van Backplate-je, de az SSD hűtő miatt nem tudom felrakni rá
, így az nem került fel sajnos. Még a Gravastar 9070Xt-is agyaltam, de azt meg nem szállítják hazánkba, külföldön meg nincs senkim, aki beszerezhette volna.
Minden összevetve nagyon durva lett, néhány játéknál közel dupla akkora a teljesítmény növekedés.

-
Zsohi
őstag
A Phanteks Evolv X2 végleges formában amit már hónapok óta épÍtgettem. Viszont egy Cougar OmnyX már a raktárban van.
Valamikor majd azzal is jövök.
-
Újabb "kuckócsere", Xtia Xproto Replika.
Sok módosítás van még tervben:
-PSU venti csere NF-9x14-re, ellenállás beépítés hogy halkabb legyen,
-PSU logó fordítás,
-PSU harisnyázás saját kezűleg,
-GPU deshroud 3db NF-9x14-re,
-CPU Cooler csere L9x65-re,
-PCI Riser csere GEN3-ról GEN5-re.

-
Novver
senior tag
válasz
sinya85
üzenetére
A kép csalóka, egy kb 10 centire még beljebb van tolva, ez csak a marketingkép volt most hogy végeztem a setuppal

Ahogy a székben ülök pont egy kartávolság meg még kb 10 centi, szóval nekem pont jó. Sokat próbálgattam hogy mennyi a táv aminél tetszik, jó, nem zavarja a szememet, hálisten a karral csak megfogom és tolom amerre tetszik
-
Novver
senior tag
válasz
sixpak
üzenetére
Hahah, a képeken láthatod, még nem mertem levenni a védőfóliát sem róla, így is annyira gyönyörű, csak nagyon tükröződik. Viszont már belestem alá, és a matt réteg sokkal jobban néz ki.
Gyönyörű. Egyszerűen gyönyörű a hulladék OLEDem, csak vigyázok rá mint a hímes tojásra. Hoztam haza desztvizet is majd takarítani, meg vettem egy jobbféle Samsung support által is javasolt mikroszálast, de nem tudom rávenni magam hogy levegyem a védőfóliát
Egyszerűen zseniális. Soha többet VA, IPS. Soha többet non-ultrawide.
-
-
Novver
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Köszönöm
@sixpak @parandroid @ZsohiIgen, azon én is filóztam hogy mit kezdhetnék vele, néztem hőre zsugorodó műanyagot, de az nem fér rá, illetve kábelharisnyát is. Még nem határoztam el magam, de valami mindenképp lesz finomítva még azt a részt.
A gép amúgy fehéren világít, bár képen inkább lilásnak hat. Még nem ástam bele magam annyira az iCUE-ba a világítás terén, minden mást beállítottam már, de színben nem tudok zöldágra vergődni. A kék is nagyon jól néz ki, de a fehér valahogy még mindig jobban hajt.
A legboldogabb amiatt vagyok hogy a lábamtól eltűntettem az eddigi kábelrengeteget. Amíg még csak a monitor volt meg meg az új asztal, addig csak szintén levágtam oda mindent. Megrendeltem a kábelrendező csatornákat, de vártam a gépépítésig.
Egyszerűen megnyugtatja a lelkemet a rend, pedig előtte hagytam eluralkodni a káoszt. Most hogy van helyem elrakni mindent, egyszerűen nem hagyok elöl cuccokat.A falakra meg még megy a parafa-falpanel meg Govee Hexagon Ultra világítás hogy ne legyen szemben meg oldalt olyan sivár

-
parandroid
félisten
válasz
Novver
üzenetére
Nagyon szép lett, mindig jó látni, amikor valaki figyel az összképre!

Amivel én még mindenképpen kezdeni próbálnék valamit, az az alsó kábeldzsungel (előlapi csatik, usb, hangpanel, stb). Fehér gépnél ez sajnos még nehezebb, feketénél könnyebb álcázni a kábeleket.
Akár valami mini fehér kábelharisnya talán, egy egész kis darab...
p
-
Novver
senior tag
válasz
sixpak
üzenetére
@sixpak évek óta változó kis kuckója ihlette komplett PC corner rework.
Új asztal, új monitor, új gép, új környezet.Törekedtem hogy felszabaduljon a tér, legyen több asztalhely és az összes rohadt kábelt amit lehet, eltűntessek. Fehér buildre törekedtem, de ez az IKEA ALEX/KARLBY hack már régóta baszkurálta a fantáziámat, most végre rászántam magam.
A Logitech 915X megadta magát így most várom az újat hogy teljesen eltűnjenek a kábelek az egérmatracról, illetve Corsairtől érkezik még egy PCIE fehér kábel hogy bekössem a pirosan világító alaplapi csatlakozóhoz a gyorstöltéshez. A faliképet pedig középre fogom még igazítani, illetve lehet hogy a monitorkar is jobbrább kerül majd, közelebb a géphez
Falpanek is körvonalazódtak, személyesen megnéztem őket és megrendeltem egy nagyobb mintára valót tőlük: Parafa falpanelelekPCpartpicker link, a komplett buildhez: Venator by Novver - AMD Ryzen 7 9800X3D, Radeon RX 9070 XT, Corsair 6500X ATX Mid Tower - PCPartPicker
Google Drive link a teljes folyamatról, igyekeztem megörökíteni a fontosabb lépcsőfokokat, de találhattok közte trash-tier képet is. Gyakorlatilag a térelválasztós kuplerájtól a letisztult szép nagy asztalig végigkövethetitek. [link]
Pár képet ide is berakok a teljesség igénye nélkül.
Észrevételeket és tippeket elfogadok és köszönöm

-
jaysee13
tag
válasz
marinea2
üzenetére
Köszi szépen! A tiéd is szép, várjuk az új képeket.
Én is e között a két ház között vacilláltam, végül az a két 170-es front venti miatt döntöttem a Lian Li mellett, de a North szerintem szebb. Bár nem tudom összehasonlítani őket, de nem bántam meg. Nagyon könnyű volt szerelni bele és nagyon halkra be lehetett állítani a gyári ventikkel. -
jaysee13
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Köszi az ötleteket. 24 tűs csatira nézek valamit, de a 12VHPWR-től eléggé félek. Ez most a be quiet! táphoz kapott kábel, ami valószínűleg elég jó minőségű. Elég sok rosszat hallani, de majd utána nézek.
-
KAMELOT
titán
válasz
parandroid
üzenetére
Igen van számtalan megoldás, hogy rendezett legyen a gép belseje!
-
KAMELOT
titán
válasz
jaysee13
üzenetére
Itt tudsz nézni kábel kiteket!
-
Laraxior
titán
válasz
parandroid
üzenetére
Az alatta levő csati akkor kuka lesz. Nekem is ugyanez a gondom. Nem fér oda a csatlakozó, csak ha kicsit belereszelek, de azt inkább kihagyom.
Márhogy a fésűs oké, de a 90fokos csati problémás
-
jaysee13
tag
Sziasztok!
10 év kihagyás (laptopozás) után raktam össze egy gépet és nagyon szeretem. A hordozható masinákkal nem volt komoly baj, de az utóbbi időben nem igen vittem sehova, mert lett egy Steam Deck, és asztalinak használtam gyakorlatilag. Amit viszont nagyon megutáltam, az a zaj. Játék közben sokszor még fejhallgatóval is zavaró volt. Emiatt a legfontosabb az volt az építésnél, hogy halk legyen.

A proci hűtő rossz választás volt, lesz helyette majd egy egyszerű fekete AIO. Nem a teljesítményével van baj, szép halkan dolgozik, ehhez a procihoz bőven elég, csak nem tetszik a külcsín. Most tudna RGB-t ha akarnám, de nem akarom.

Lian Li Lancool 217
ASRock B850 Pro-A WIFI
R5 9600X
ASRock Taichi 9070 XTJöhetnek az ötletek, hogy hogyan lehetne még jobb.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Valószínűleg a simánál nem álltak át az egybeventire, mert elnézve a 2023-as verziót, totál más kijelzője van. "Gagyibb".
-
parandroid
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Az nem a v2, hanem még a 2023-as verzió: [link]. Bár most ahogy nézem, a nem-RGB verzióknál még lehet nem álltak át, főleg mert az egybeventik mind RGB-sek.
p
-
ForRedGlory
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
"Az Elite V2-höz már az a 360-as egybeventi van"
Hát nem tudom... a sima RGB nélküli verziónak nincs egyben a 3db venti, egyesével kell felcsavarozni a radira.
Tuti a V2-m van, de persze lehet az RGB-s az már "egybeventis".
-
parandroid
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Az Elite V2-höz már az a 360-as egybeventi van, aminek a 420-as verzió a házban figyelnek alul, és oldalt. Megfontolásra javaslom helyette a 280-ast amúgy, némi gondolkodás után én is amellett döntöttem (felülettre alig kisebb, viszont nem zavarja a befúvó légáramot). Ahogy néztem, elvesztek a topikból a hozzászólásaim a képekkel, szóval most csak simán két kép: [kép], [kép]. Kábelmenedzsmentre én az ezdiy-fab megoldását használtam. Méregdrága, de mutatós: [kép].
p
-
VTom
veterán
válasz
bombibmw
üzenetére
Köszi Bombi!
Ahogy Razor mondja. Az alsó 4 és az oldalsó 3 befelé fúj, a felső 3 a radin és a felső hátsó kifelé.
Este volt némi optikai tuning, Razor barátom felhívta a figyelmem, hogy előbbre kellene tenni az alsó ventiket, kitakarva a rést elöl, mert szebb lesz, és tényleg.
Kicsit lejjebb raktam az oldalsókat is. Jöhetnek a harisnyázott kábelek. (Meg egy Lian Li screenen gondolkodom a VGA alatti részre, plusz fehér ramokon, sosincs vége...)
-
VTom
veterán
válasz
oroszLajos
üzenetére
Jungle Leopard Transwarp 140mm
-
VTom
veterán
Megújult a build.
2 éve nem nyúltam hozzá, most az O11 Air Mini-t HAVN HS 420 váltotta.
Nagyon megtetszett ez a ház, mikor megjelent. Első gondolatom az volt, mikor kibontottam, hogy "úristen, veri big", de mikor összeraktam, és a GPU hőmérséklet 10, a CPU 15(!) fokkal mutatott kevesebbet a Hell is us alatt, akkor elégedetten csettintettem.
Folyamatban vannak a fehér harisnyázott kábelek, ha bekerülnek azok is, küldök frissítést. Aztán jó darabig úgy marad a konfig.
-
RazoR
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
A többi venti milyen típus?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, így az nem került fel sajnos. Még a Gravastar 9070Xt-is agyaltam, de azt meg nem szállítják hazánkba, külföldön meg nincs senkim, aki beszerezhette volna. 

Valamikor majd azzal is jövök.

Tetszik hogy nincs semmi RGB!