Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atke
senior tag
válasz LLKobe #33097 üzenetére
5.25" helyed csak 3 van? Ha 4db van akkor zsír. vegyél himurot és tedd abba őket,vagy egy ilyen keretbe
Ha 3 van és kell az optikai meghajtó, akkor meg 2db vinyóból csinál 1 nagyobbat, most amíg akár kereshetsz is rajtaJó dolog a vágdszéd,bele a baltát, de a legtöbb ház merevítésében elég komoly szerepet játszanak ezek a keretek. És ha azt nem tudod helyettesíteni, akkor nem csak a vinyók fognak rezegni (szerintem)
-
LLKobe
veterán
Erre is gondoltam, sajnos ez sem jó: 3db helyem van, abból 1 optikai meghajtó, 1 ventiszabályzó, a maradék egy helyre be vannak gyömöszölve a használatlan tápkábelek... Szóval ott teljes a zsúfoltság.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Devil Smile #33110 üzenetére
Az én alaplapom leírásában ez van:
egy csatlakozón: 350mA - 2000mA (24W max.)
összes csatlakozón: 1A - 7A (84W max.)Szerintem nézd meg az alaplapod leírásában mielőtt túlterheled!
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Moddingboy #33113 üzenetére
szerk:
Nyomjatok ctrl-f5-öt, utána betölt a két kép.
Ha már koszos poros pc-k:
Egy pár éve dolgoztam pár hetet egy számtech bolt szervízében. Hoztak be egy gépet hogy nem megy. Szétbontottam, és majdnem szívrohamot kaptam. Volt benne csótánymaradvány, pókháló, kaszáspók, meg vagy 2centi vastagon por. Vagy fél óráig fújtúk az udvaron a kompresszorral az egészet.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
SkyS1gn
félisten
válasz Engineer086 #33120 üzenetére
ilyenek kezébe nem kellene gépet adni
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Gyufaaa
veterán
válasz Engineer086 #33120 üzenetére
Ha ezt kifujatja a gazdija, már szerintem nem is működik. Ezt a macsek tartja már életben.
-
Prison85
senior tag
Nálam épp van egy gép javításon, ami kissé koszos. A lakásba még nem hoztam be, tegnap óta az előtérben pihen. A megdöbbentő látványt az erős cigaretta szag hivatott fokozni, amely immáron cirka 30 óra elteltével sem hagyott alább az intenzitásából. Képek holnap! Illatmintát hova tudnék feltölteni?
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
Psycho18
tag
Nálam is járt már egy érdekes gép. A szomszéd megkért, hogy kicsit kapjam már rendbe a gépét. Mikor felnyitottam egy egérfészek ömlött ki a házból az asztalra. Sajna képpel nem tudok szolgálni
-
törölt tag
válasz Engineer086 #33133 üzenetére
Ebben még volt anyag! Itt nem zörgött az oldal panel de a menet sem szakadt meg!
-
blasko92
őstag
válasz Engineer086 #33133 üzenetére
Vannak ebben a házban "lehetőségek"
Újabb moddra készülsz?Amúgy igen, a régi házak nem nyeklettek-nyaklottak össze vissza, mint a maiak többsége....
Ruszki gépeknél még az öntöttvasat is el tudom képzelni
-
Engineer086
Modder
válasz blasko92 #33136 üzenetére
Jelenleg barátnőm házát farigcsálom, közben elkezdtem építeni egy másik házat a nulláról, csak úgy kihívásként. Ezt a házat a mostani, Illuminated Mind nevű helyett szeretném majd megépíteni a következő 5 éves tervben
Szádvár rád vár: www.szadvar.hu-https://www.facebook.com/szadvarert.barati.kor/
-
blasko92
őstag
válasz Engineer086 #33137 üzenetére
Értem.
Nekem az a géped is nagyon tetszett. Ötletes, és igényes munka voltMilyen anyagokból építed most a házat?
-
-
Prison85
senior tag
válasz Ramses07 #33139 üzenetére
Ez szerencsére nem ragad. Bár dohányzom, de a cigarettaszagú gépektől, autóktól még nekem is megemelkedik a gyomrom.
Jó kis körök voltak ma. Holnap már WAR lesz AM ellen, arra fogunk készülni - nem publikolunk.
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
Devil Smile
őstag
válasz radi8tor #33111 üzenetére
koszi az infot.. sajnos az en leirsomban nem talaltam semmit erre vonatkozolag.. de meg a honlapon sem.. de akkor 5-10w os terhelestol nem lesz gond sztm itt sem ...
ba raz 5let eleg beta verzios es keplekeny is...Oric: remelem nem tapadtak ossze a takaro lemezek.. a ledszalagot meg megoldjuk.. varom en is a kepeket.. par kep van az alaplapi talcad fujasarol..(igaz az en cuccaim is ott vannak mellette) majd felteszem..
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Revenge
tag
Ez egy IBM ThinkCentre M51 gép Procihűtője. Annyit kell róla tudni, hogy az előlapi házventi nyomja be a levegőt szűrés nélkül egy szűkítőn keresztül. Ez 2 havi termés, rettenetesen gyűlöltem és untam a takarítási metódust 2 év után! Amikor hozzám került egy bankból, sejthetitek hogy maszkban takarítottam ki...
Párhuzam---> informatikusok és kurwák között: "Úgy lesz informatikus valaki, ahogy egy ártatlan lány eljut az emberiség legősibb mesterségéhez: először kíváncsiságból csinálja, aztán kedvtelésből, végül pénzért."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Devil Smile #33143 üzenetére
Köszi tényleg, a lemezek meg nem ragadtak össze szerencsére.
Live-Die-Respawn
-
blasko92
őstag
válasz Engineer086 #33146 üzenetére
Kíváncsian várom majd a képeket!
-
Prison85
senior tag
Az ígért kép: [link]
Ha közelebb hajoltok a monitorhoz, akkor talán még érzitek a cigarettaszagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest