- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
pincehely #30498 üzenetére
Gyakorlatilag eddig is jo volt a hofok, csak mivel ingyen jutottam a 2 ventihez igy beraktam.
Az eredmenyek igy valtoztak.Corsair a70 + gyari venti = 4.2ghz@1.208 - idle: 29-33, load: 51-57.
Corsair a70 + e. magma = 4.2ghz@1.208 - idle: 26-31, load: 47-54.Hangban halkabb lett, de mivel az elozo megoldas is ugymond hangtalan volt, igy sok valtozas nem tortent. Ha nagyon fulel az ember akkor eszreveheti, hogy egyaltlan nem rezonal a gep es meg azt sem hallani, ahogy a levego "szallitodik"
. Annyi meg , hogy a corsair ventik 1000-en porogtek, az enermaxok pedig 740-en mennek.
Remelem mindent leirtam, ha valami kimaradt, nyugodtan kerdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair iCUE H150i RGB PRO XT Vízhűtés!
- NZXT Kraken ELITE 360 RGB White Vízhűtés!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest