- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
capafog23
őstag
Kábel managment nélküli házból ennyit tudtam kihozni.
-
LLKobe
veterán
válasz
haromegesz14 #31690 üzenetére
-
Jocek_85
csendes tag
Köszönöm szépen véleményeket, tanácsokat.
Nagy valószínűséggel, kábelkötegelő lesz a megoldás. Neten találtam színes kábelkötegelőt, Zöld az jó lehet.
-
TomiLi
addikt
válasz
LLKobe #31682 üzenetére
Anno egy irodaszer boltban (Savoya) vásároltam öntapadós matt fóliát, nem emlékszem, hogy mennyi volt, így nem lehetett drága.
Viszont arra figyelj - ha adhatok egy tanácsot - , hogy a felülete milyen minőségű!
Az enyém sajna nem volt valami jó, mert ha pici karcolás érte a felületet (akár körömmel véletlenül), akkor az már meglátszódott, és kifényesedett! -
LLKobe
veterán
Van valakinek ötlete honnan lehet emberi áron szerezni öntapadós matt fekete fóliát?
-
Jocek_85
csendes tag
Szervusztok!
Az én gépem jelenleg így néz ki.
Képek -
LLKobe
veterán
Egész szép dolgokat ki lehet hozni a házamból, valami ilyesmit szeretnék én is, persze jó pár eltéréssel: LINK.
-
rlazol
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #31665 üzenetére
jaja1981 foglalkozik még ilyesmivel?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
LLKobe #31663 üzenetére
Anno, mikor az Orion-t színtereztettük (Chieftec BA01), nem homokolták, de a vázat szét se kellett szedni, lefújták egybe. Mondjuk az is igaz, hogy az oldallap belsején átüt a piros színteren a fekete filc, amivel a plexi-kivágás helyét jelölte Fater...
Szóval ilyenekre tényleg érdemes ügyelni... A második Chieftec (ZebrAMP) meg két réteget kapott, mert az elsőt elkurjantották. Amit feketére kellett volna festeni azt fehérre festették, amit fehérre kellett volna, azt meg feketére. Persze az elrontott réteget csesztek leszedni, úgyhogy az oldallapot kész művészet feltenni a 3 réteg festék miatt...
Vigyázni kell, és persze nem megfelelő szolgáltatás után asztalt csapkodni. Nem lenyelni.
-
5@$
aktív tag
válasz
LLKobe #31660 üzenetére
ahol zetorg, én csináltattam neki is.
másrészről pedig necces a szinterezés olyan szempontból, hogy előfordult egy két esetben amikor nagyon csúnya lett pár helyen, felhólyagosodik megreped, és ez vagy vagy dolog, nem azért történik, mert bénák vagy mert nincs rendesen meghomokolva, hanem ha "szennyezett" a fém anyagában, akkor a kemencében a hő hatására felszínre törnek, és rondítanak
ritka, de benne van a pakilban
-
5@$
aktív tag
válasz
LLKobe #31657 üzenetére
figyelj arra hogy sok szinterező dolgozik szerte az országban, és ha nem minőséget adnak, akkor lehet hogy olyan tartós sem lesz mintha te otthon lefújod spray-vel..
mindenképpen kérdezz rá hogy totálisan homokolják e mielőtt csinálják...és elvileg nem kell szétszedni ha nem több színt akarsz...
ha viszed, MINDEN csavar helyre ahova akarsz még valaha tekerni csavart tegyél be egyet a megfelelő menettel, amit utána akár ha kidobsz sem ér veszteség... ( úgy tekerd bele, hogy kb 3 mente fogja csak, hogy a csavar feje ne takarja ki az alatt lévő pici felületet, mert ha utána kitekered, ocsmány lesz....:S
kérj referenciát mielőtt viszed valahova, mert ha elrontják, és más meghomokolja megint, akkor kidobhatod
-
LLKobe
veterán
válasz
fenergie84 #31656 üzenetére
Nem
Van erre egyenleted?
Ha 27%-os áfával kiszámolom, akkor ~2100ft/nm, nem hinném hogy a midi atx házam belseje elérné a két négyzetmétert, sztem a másfelet se nagyon....
Csak ennek nem örülök hogy teljesen szét kell szedni, ráadásul ahhoz képest hogy Budaörsi cég (nekem az jó közel van), a műhelyük Budapesten van, oda kéne bevinni....
Lehet venni valahol fekete popszegecset?
-
zetorg
senior tag
válasz
LLKobe #31649 üzenetére
bp 20. ker. ismerős csinálta, úgyhogy az ár nem mérvadó
de szerintem 5000 körül megcsinálja bárkinek. az enyémnek csak a teteje és az alja lett levéve, mert úgy volt hogy fekete lesz, de véletlen fehér lett az is
5@$-nak lapra volt szerelve az egész.szerintem egyik sem lett jobb a másiknál. akkor kell szét szedni, ha több színt akarsz
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Hawk1979
őstag
Takarítás közben a gépet is molesztáltuk, mert útban volt, gondoltam leveszem az oldallapot, és elétek tárom az igazságot.
Érdemes megfigyelni a magas fokú kábelrendezést, a már már high end profin összeválogatott alkatrészeket, és persze a szelíd porcicákat se felejtsük el megemlíteni.
Amd-s gépecském. -
faklyasgyuri
csendes tag
Az enyém szép szürke.
-
DiceBlade
aktív tag
picasa album a jelenlegi PCmről, de nemsoká le lesz cserélve
(azért egy picit módosítottam ezen is)
-
imibogyo
veterán
válasz
Gyufaaa #31631 üzenetére
Az egy nagyon régi próbálkozásom. Vízhűtéshez (belső 10 literes tartályhoz) méreteztem, de végül nem valósult meg, így szétflexeltem és lett belőle a mostani gépem.
Van még ott több galéria is. Ott látható más házi barkácsom, némelyik szó szerint is az
(csempézés, galéria stb.).
Mondjuk a galéria nem aktuális már, mert lecseréltem a gépemet, meg a lakással is sokat haladtam, de most nincs időm aktualizálni mindent.
-
imibogyo
veterán
Erre szerintem vissza fogunk térni, csak legyek végre túl vizsgaidőszakomon.
Meló mellett most nagyon nincs időm a kis moddingolásaimra. Pedig régen azért készítettem pár "apróságot".
-
zolee5016
őstag
válasz
jericho69 #31617 üzenetére
Szia nekem volt már igy oldallapom! Én úgy barkácsoltam meg hogy az eredeti oldallap mélyedésébe ,és a plexi szélére a hütőajtóból kicsent vékony mágnescsikot ragasztottam!Csak a gépház hátuljánál nem volt de a 3oldal megtartotta simán! Képem nincs róla de egész pofás volt! Remélem segitettem!
-
jericho69
tag
Van köztetek olyan, aki a gépháza oldalát egyetlen nagy plexi vagy üveglappal takarta be? Hogy oldotta meg a felfogatást? Illetve Ti hogy csinálnátok, hogy azért ki is nézzen valahogy?
-
horush
addikt
Tényleg.. Elfelejtettem megosztani
Ez már jó.
-
horush
addikt
Sharkoon Tauron, végre lett egy kis időm viszonylag rendesen elrendezni. Mondjuk lenne rajta még mit módosítani, először is kéne szerezni egy fekete sata kábelt az odd-nek is. Mondjuk fekete alaplap, vga és egy fehér odd sem ártana..
Az előlapi audiot meg lehet ki is fogom kötni, úgysem használom, így meg elég hülyén néz ki, főleg, hogy még a ratyi ac'97 is rajta van..
-
rlazol
veterán
-
blasko92
őstag
Alakul a molekula .
Nem a legprofibb, nem a legjobb, nem a legszebb, de nekem az, mert az első munkám és teljes egészében én alakítottamPersze van még mit csiszolni rajta...
-
5@$
aktív tag
válasz
fenergie84 #31600 üzenetére
remélem lesz, de hogy mikor....
na az a titok, de még nekem is
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400