Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
Logitech M150 egér 2xAA elemmel 1 évig is elmegy és lehet, hogy játékos igényeknek nem felelne meg, de azt én észre sem veszem, tökéletesen végzi a dolgát, sok éve. IR LED-del működik, vagyis szemmel nem látható fény (kamera mutatja).
Van egy Genius egerem, házimozi célra használom, ez piros lézer LED, 1xAA, nagyon hamar merül. Tettem bele 14500 Li-ion cellát, vállalva a kockázatot, hogy a nagyobb feszültségtől vége lehet, de működik, most már sokkal tovább.
Ellenőriztem tápegységről, szétszedve adtam rá egyre növekvő feszültséget, figyelve az alkatrészek melegedését is. Ha jól emlékszem, nem sokat változott az áramfelvétele, csak sajnos már alapból is relatív túl sok.
Érdekes, hogy a fenti Logitech alig fogyaszt, de letapogatási képessége mégis valahogy finomabb, jobb vele navigálni, bármilyen felületen.
-
-
Én is baromi régóta wirelessezek. Pont olyan pontos, mint a drótos, és nem késik.
Elemcsere, átalakítottam lítiumakkuhoz, USB-ről tölt éjjelenként. Ami melóhelyen van, abban elem van, 2-3 havonta kell cserélni (lézeres
)@lewegee2 : " Az is érdekes, hogy ha sehol nem találsz választ a problémára, a ruszkiknál tuti ott a megoldás."
Áh, max. látod, hogy valaki megcsinálta, de rendesen leírva sehol nincs
Asus lap dehogy érdekel, inkább add el
(deazé'köszi
) Pont nem kell még egy gép ide, azért van minden virtualizálva, amit lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ-BONTATLAN ! Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle
- Minőségi Seasonic 850W- os gold minősítésű tápegység!
- Újszerű ÉRINTŐS Dell,FullHD IPS i7 8665u(8x4,8Ghz)IntelUHD,16-32GB RAM,512SSD,Új akku
- Playstation 5 + 1 kontroller
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S - i3-8130U I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
ekkold