Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
válasz
Redneck #101747 üzenetére
a Szélső láb csak tartó láb, de a mellete lévő az problémás, én kimérném a másik oldalt vagy nyákon hova megy a vezetősáv és oda forrasztanám a a vastag vezetéket, a csatit visszaforrasztanám és leragasztanám, itt a feljött láb az sajnos a csati test alatt van ezért kell máshonnan kivezetni..
-
válasz
Redneck #101754 üzenetére
Pedig rá leszel kényszerítve
2 darab nagy kutya van, a föld legbambább állatai de ha bármi fizetési halandóságot vagy készpénzt kiszimatolnak, vérengző vadállatokká válnak
Hozzánk csak üres zsebbel lehet bejönni, sajnálom
Nem iszok, antialkesz vagyok, csokit se próbálj hozni, majdnem 110 kiló vagyok így is.
Írtam vissza privit. -
biker
nagyúr
válasz
ezen semmi "apró" nincs, 1.25-ös raszter szerintem, vagy 1.5mm, síma ügy
A gond az hogy le van tépve az egyik test és az egyik adat/táp láb, szóval nem csak visszaforrasztani kell, kicsit kapargatni is.Én sajna még egy hétig kórházazok, így meghagyom tordaitibinek a szomszédbú'
10-15perc, de ragasztani is kell majd hogy ne szakadjon le megint -
-
válasz
Redneck #101749 üzenetére
Ha a csatlakozó vezeték másik fele is bontható, én simán felforrasztanám azt a 4 szál madzagot.
Van a nyákon vastagabb rész is, azt megkapargatva lesz elég hely a forrasztáshoz, bár ez a raszter még az én rossz szememnek is megugorható.
Amúgy se minden nap szedi szét az ember a ps-t. -
JulianSinulf
őstag
válasz
Nem tudom, milyen más megoldásra gondoltál forrasztáson kívül, mert én más megoldást igazán nem látok.
A lakkréteg a két láb esetén lekaparható a rézfelületről, így rá tudsz forrasztani.
Az egyszerűbb megoldás talán az lenne, ha a kábelt direktben forrasztanád a nyákra. De ez esetben gond, ha jobban szét kell szedni.
A másik megoldás, hogy felteszel egy másik csatit. A két leszakadt pad résznél pedig egy darab dróttal vagy alkatrészlábbal (levágott kondi vagy ellenállás lába) áthidalod a hiányos részt. Szerintem ez macerásabb. És ez esetben én adnék egy kis ragasztót is a nyákra tett csatinak, hogy jobban tartson.
Mindkét esetben zárlat mérés a lábak között, hogy jó e a forrasztás.Aztán lehet, hogy valaki tud jobb megoldást. Én ezek valamelyikével oldanám meg így a kép alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- AliExpress tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Forrmell.enn
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Synology NAS
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest