- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Jól látod, erősebben fűt, meredekebb az emelkedés. A program csak onnan rögzít, hogy megvolt a babok betöltése. De a teljesítményt visszaveszi ha nem kell, mert tegnap csináltam egy tesztpörit 95%-os teljesítménnyel, s ott elszállt a világba a piros vonal. Megégett a kávé is. Ahhoz képet ma szépen hőmérsékleti tartománynban tudtam tartani, működött a szabályzás.
Viszont a második kérdésed nagy jó!
És ezzel gondom is van. A bab egy dobban forog, s mellett van a fűtőszál. Sajnos a fűtőszál csak alul egy félköríves merevítéssel rögzül, azt kell becsavarni.
A gyártás nem lett tökéletes, ha teljesen becsavarom a fűtőszálat csavarjait, akkor belép a dobba. Szóval alátétet kellett tennem a félköríves vas mögé ahol a csavar van, hogy picit igazodjon a fűtőszál, közelebb a burkolathoz. A felső csavart pedig nem húztam meg teljesen, mert így maradt pont a forgó dob és a burkolat között a fűtőszál. A dob nem ér hozzá, de nem is áll beton fixen a fűtőszál. Szóval remeghet. Nem a legjobb megoldás. Jó lenne ha a fűtőszál végét is rögzítené valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Bluetooth hangszórók
- Nintendo Switch 2
- Amazon Kindle
- Hobby elektronika
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Path of Exile (ARPG)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 89999 Ft Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged