Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Led szalag forrasztásában kérnék segítséget. A konyhapultoknál 5630-as led szalagok vannak mindenhol, mert csak ez ad elegendő fényt a pult megvilágításához. A gondom azzal a fránya forrasztással lenne! Nem akar összejönni hogy esztétikus és normálisan kinéző legyen a forrasztás. Ja tudom hülyén hangzik.. de ha már van normális alu sín, meg minden jól meg van csinálva, csak a forrasztás rontja az összképet.
Itt lenne a Drive fiókomba feltöltve pár kép hogy lássátok mi is a hiba. Forrasztás
Azzal nincs gond amikor felfuttatom az ónt a felületre, ott még normálisan néz ki, de mikor a vezetéket bele rakom, akkor nem "gömbölyű" marad a forrasztás az esetek nagy részében. Pedig a vezetékre is rakok rá kis ónt. Szóval jó lenne olyat elérni mint a gyári.. Tudom hogy a kézügyességen múlik a nagy része, de ha tudom min kellene javítani, akkor könnyebb lenne.
Aránylag a 07 meg a 08-as képen jónak vélem a forrasztást, többi az sz.r.A 09-es képen látjátok hogy milyen ónt használok, lehet sok benne a folyasztószer? Amúgy ezt a pákát használom, Forrasztópáka, szabályozható 60W-os szett pákatartóval 200-tól 450°C-ig Toolcraft JLS-03 300 fokra szoktam állítani.
Köszönöm előre is a tanácsot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold