- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
tag
-
Rick4
félisten
válasz zoltáncs #8520 üzenetére
Nem siettek, ebben közrejátszhatott az év végi készletcsökkenés, az ünnepi szezon, szerintem frappánsabban is megoldhatták volna, de így sem lehetek elégedetlen, én december 10-én kaptam a nagy tévémet, gondolom pörögtek az év végi hajrában, ami ebben számomra zavaró volt, hogy nem tudtak konkrétumot mondani. Fáma futár hozta, múlt hét pénteken jött egy sms, hogy a fáma csomagot vett fel, ma jött egy mail, hogy ma hozza a futár, telszáma, minden benne, jött a megígért időpontban, átadta, kibontottam, pihent 2.5 órát, bekapcsoltam, minden zsír.
Gondolom a vásárlással feállt egy sorrend, vagy lehet régiókra lebontva küldözgetik, vagy egyszerre 10 felé mennek, ezt nem tudom, de ezek szerint nem sok lehet máre hátra, hogy hozzád is odaérjenek.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
nagysandor79
aktív tag
lassan egy hónapja küldtem el a SkyShowtime-os kérelmet . gondolom azért nem kaptam választ mert dec 10én vásároltam, az akció meg 17- utáni vásárlásra vonatkozik.
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz MarciKING24 #8511 üzenetére
Egy 43E7NQ érkezett, teljesen rendben van, menü szokás szerint gyorsn ,minden van ami kel, rögtön jött egy frissítés is, minden flottul megy, a képe és hangja is rendben van.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Gyerekeknek szeretnék tv-t venni. Használat szempontjából tv adás, netflix, max, és az egyiken xbox one lenne. Eddig tcl-ben gondolkodtam, de sokat olvasok a szaggatásról, ezért néztem be hozzátok is. Két tipust néztem ki:
hisense 50e6nt
hisense 50e7nq
Annyit látok, hogy az nq qled, egyéb más különbséget nem találtam.
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes többet kiadnom a qled-ért, vagy belépő szinten nincs érdemi különbség a két tipus között? Árérzékeny a dolog, mivel 2db-ot szeretnék venni.
Vagy nézelődjek más felé. Ár nagyon max 150e/db. -
Rick4
félisten
Na ide megérkezett az ajándék 43-as TV, kibontottam, pofás cucc, és érdekes, hogy ebben is van sat tuner, ami nem gyakori dolog...
Most melegszik, bekapcsolás 2-3 óra múlva, ha minden oké, teszem vissza a dobozba...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Croa
csendes tag
válasz Ferry86 #8504 üzenetére
Az első próbálkozásnak rejtsd el azokat a csatornákat amik kódoltak vagy tesztcsatotornák és így atlépi őket mikor váltogatsz.Ennél az esetnél nálam az egyik TV-n szolgáltató által közzétett csatornasorrend felborult bekapcsolt LCN esetén is.Ez nem Hisense TV volt.A második lehetőség hogy törlöd a kódolt csatornakat a csatorna rendezésnél így nem lesz ami bezavar.A harmadik hogy saját csatornasorrendet állítasz be és a végére hagyod amit nem nézel.Abban az esetben ha a manuális és az automatikus csatornakeresésnél hiányzó adókkal szembesülsz akkor a keresésnél a szolgáltató által megadott frekvenciát,modulációt,jelsebességet és a közeledben lévő város hálózati azonosítószámával indítsd el a csatornaketesést.Nálam a CI+ modul vagy közös interfész beállításnál a nyelvet én átállítottam magyarra a gyerekzárat pedig kikapcsoltam.Egy alaphelyzetbe állítás lehet kellene behelyezett kártyával és egy frissítés elindításával mielőtt nekiállnál.
-
Rick4
félisten
válasz Ferry86 #8496 üzenetére
Azt is jó lenne tisztázni, milyen szolgáltató műsorát nézed milyen adattovábbítással, a ci modul a kártíával együtt volt-e másik eszközben, ahol működött, és mikor lett onnan kivéve?
Ha két ilyened van, akkor az két kártya és két modul? Nem lettek felcserélve a kártyák a modulban?Amúgy a ci lkártya nem létező fogalom, smart kártya van, amit a ci modulba teszel, majd az egészet betolod a cl slotba. Ilyenkor vagy kell, vagy nem kell a tévé menüben babrálni, hogy ez flottul menjen, de olyan ritkán van, hogy minden jó, és mégse megy.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
nOvOp
senior tag
Esetleg másik lokalizációval? (német, svéd, osztrák?)
-
Klon
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy van egy Hisense 65u7hq tévém,szerettem volna nézni rajta az Rtl+-t de azt írja régi a böngésző frissítsem, viszont nem tudom,hogy kell, ill. lehet e.
Lehet ,hogy ezen a tv-n nem elérhető?
Tudtok erre vmi megoldást?
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yamaha RX-V473 hálózat, airplay, 4k HDMI házimozi erősítő
- Sennheiser HD800S + High-end rendszer FÉLÁRON
- Új, bontatlan Sencor SSS 6300 NYX 2 bluetooth-os hangszóró - Közel 2 év magyar bolti garival! -
- Samsung Harman Kardon HW-Q90R 7.1.4 csatornás Soundbar Valós Dolby Atmos hangprojektor
- MINŐSÉGI RETRO !Lejátszók! /Philips/Pioneer/Akai/Panasonic/
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest