Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tocijozsi00
csendes tag
Űdv.Nincs valakinek A7GQ ja?Mi a neve annak a funkcionak ami a szappanopera efektet ki-be kapcsolja?És mi az ajánlott álittási modja?csak annak?
-
tocijozsi00
csendes tag
válasz Ferenczi Áko #3278 üzenetére
Kőszőnőm.ha tull sárga a bőrszin,hogyan tudom nornálisra álittani?kifejezetten az az árnyalat érdekelne.
-
tocijozsi00
csendes tag
válasz szurmais #3291 üzenetére
Elégedett vagyok,ha ez segitt.Tcl c 725 őt cseréltettem ki erre.Ég és főld a kűlőlőmbség képileg.Vidaa gyors,nem akad.egyedűl az Android alkalmazás mennyisége hiányzik.szűrke foltok vannak,de ha keresem csak akkor látom.sőtétháttérnél pici fényszivárgás 2 helyen a szélen.de nem zavaro.foltosodás nem jellemző fekete háttérnél.média lejátszo átlagos.főbb formátumokat viszi.lehet játszani a beálittásokkal.
-
tocijozsi00
csendes tag
Az euronicsban 320k most az 55 ős A9G oled.Nincs valakinek?
-
tocijozsi00
csendes tag
válasz Levente1991 #3340 üzenetére
Mennyit szánsz rá?
-
tocijozsi00
csendes tag
válasz Levente1991 #3348 üzenetére
Mi a pontos tipusa MiBoxodnak?tervezek valamit beszerezni,Ami jobban képes filmeket lejátszani/képminőség/mint 1 tv lejátszoja.Androidos?
-
tocijozsi00
csendes tag
Bocs.EMBE nagyurnak szántam.Volt.50 esben.Váltottam nagyobra/a7gq/Eladtam.Felraktam a facebokra.Hamar el is vitték.Jo képe volt.Ami zavart a szűrke foltok.Világosabb háttérnél látszott.De néztem a YT n rola teszt videot.azon is kb ugyanolyan alakzatban.Viszont Sőtét tonusu filmeknél/VAN HELSING/szép volt a képe.Még sd ben is.
[ Szerkesztve ]
-
tocijozsi00
csendes tag
válasz Ferenczi Áko #3528 üzenetére
Részben.Nekem a7gq van 55 ősben.ez a tipus 50 es méretig va panel.afelett ips.hisense hu n.lehet nézni.kontraszt számok beszédesek.erre amim van 1:1200 van irva.50 esre meg 1:4000.ebből ki lehet találni.
-
tocijozsi00
csendes tag
Űdv.Nekem hisense A7GQ m van.55 ős méretben.elégedett vagyok a kép minőséggel-most épp a youtuben nézem azLeague of Legends.The 2020 Season.t.4K ba.A csattano az hogy eszméletlenűl szép a kép.Akár ajánlani is tudom az előbb irt animáciot teszt nézésére.
-
tocijozsi00
csendes tag
Űdv forumtársak.U8hq paraméterei kőzt feltűnt a 2800PCI(picture criteria index)Arra lennék kiváncsi pontosan mit is jelent?Más modelnél más szám szerepelt.Hiába gugliztam,nem találtam pontos jelentést,magyarázatot.Beadott minden zagyvaságot.Pont azt nem amire kiváncsi lennék. Link is jo.
-
tocijozsi00
csendes tag
válasz Kiskutya #5916 üzenetére
Űdv.Nekem a7gq van.Azon ugy tudom nézni az űzemorát:Menü-Beállittások-Támogatás-Öndiagnosztika-Állapot-ellenőrzés.Kiirva:Eszközazonositto.Alatta lévő so.r meg az űzemora nap,ora,perc .Alata meg az esetleges tv hibák időbélyeggel hiba kodjával,rövid hibaleirással.Vidaa 5 oprendszer van rajt.
-
tocijozsi00
csendes tag
Űdv.Megszeretném kérdezni hogy a kijelző felűlete mennyire homogén?Világos háttérnél van e Clouding,foltosodás?Sőtét háttérnél nem zavar.És széleken bevilágittás?A képminőségét mennyire tartod jonak?Jelenleg A7GQ-m van.Azon van a fent kérdezett felhősődés,oldalbeli bevilágittás.Illetve halványan észreveszek némi csikozodást.Gondolom a ledsor látszik igy halványan.Bár nem mindig.És az tényleg halványan.Filozok milyenre cseréljem.Ez a model is szoba jőhetne.Még a samu 2021 es miniledese(QN55QE91 AAT-n is gondolkodom.Kőszőnőm előre is válaszod!
-
tocijozsi00
csendes tag
Bocs.Széna Tom nak szántam a kérdésem,
-
tocijozsi00
csendes tag
Ja,és még irnám a felhasználást.Ami némi TV műsor és film,sorozat nézés kűlső vinyorol.Ritkán youtube is.Streaming nincs.
-
tocijozsi00
csendes tag
Űdv.Ma reggel frissittés jőtt az A7gq ra.N0807bővitett verzio.Van némi változás.Menűre lépve 5 sorosra bővűlt.1.Felirat.2HDMI formátum.3Játék mod.4 Csak audio.5beálittások.Utolsora kattintva Bekerűlt egy ugynevezet AUtomatikus alacsony késleltetés.Rendszer menűpontban is van ujj.de annyira nem néztem.Hangt,meg Hálozat Csatorna menűbe nem vettem észre változást.Menűk kiemelése eddig kék volt.most tőbb szinű-Szerintem kicsivel jobb lett a képe.Feltűnt a fényerő változás.mintha erősebb lenne a fénye.Valamennyivel csőkkentettem is.változott az a rész is ahol a streming alkalmazások képei vannak.moöst zsufoltnak tűnik.Ja meg az idegesittő energia fogyasztási figyelmeztető zavar.Gyorsan ennyit tudok.A képe szerintem jobb most.Ha lessz még valami jelzem.
-
tocijozsi00
csendes tag
Hisense 55A9G 55" 4K OLED TV LG Display),2 év garancia baráti áron!!! - IX. kerület, Budapest (jofogas.hu).Űdv mindenkinek.Nézegetve a jofogásos hirdetéseket,Győngyszemre bukkantam. . .
-
tocijozsi00
csendes tag
Űdv mindenkinek.Ma reggel ujj frissittés jőtt a tv re.N1213 szám jelzéssel.A tv A7gq.Pár honapja is volt frissittés.Volt is fenn itt szo rola.Eddig változást nem igen vettem észre.Mintha kicsit tompább,fátyolosabb lenne a kép..Ha feltűnik valami még,jelzem.
[ Szerkesztve ]
-
tocijozsi00
csendes tag
válasz SztiviVander #7277 üzenetére
Hát az én tv -ém 2021 es.A7gq.azon N1203 as frisittés kerűlt rá.Március 6 reggelén..Képi világ jo.Szerintem.Ugy vettem észre,hogy a boxbol jővő Tv csatornák képe javult kicsit.Javitották a nézet arány álittást.
[ Szerkesztve ]
-
tocijozsi00
csendes tag
válasz tocijozsi00 #7287 üzenetére
Bocs.Elirtam.Helyesen N1213 as.sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wuthering Waves
- Spórolós topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest