- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MolGabi
aktív tag
Sziasztok!
Hisense 50A6K típusú TV-m mostanában a beállítások ellenére úgy viselkedik, mintha alapbeállításon menne. Háttérfényt automatikusan állítgatja ha sötétebb a kép, illetve mostanában már akkor is, ha a kép teljesen világos és így tönkreteszi a használatot. Kikapcsolás után visszaáll a normál használatra, de akkor is idegesítő.
Hangerőnél is megfigyeltem, hogy ott sem jegyzi meg látszólag amit beállítottam, miközben a menüben minden ami ezekre a funkciókra vonatkozik, ki van kapcsolva.Ez valami hiba a szoftverben vagy a TV-nek lesz/lett valami gondja? Tavaly májusban vettem, nagyjából 2-3 hónapja, valószínűleg a legutóbbi frissítés óta csinálhatja ezt.
Próbáltam a gyors bekapcsolás ki- és bekapcsolást is állítani, amit korábban valaki írt egy másik típusnál, de a hiba/jelenség továbbra is jelen van.
Köszönöm előre is, ha valakinek van valami megoldása erre a problémára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged