Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
aktív tag
válasz grafnet #5333 üzenetére
Jaja
zseko:Tudsz valami olyan beállítást, amivel nincsenek ezek a kis megugrasok időnként benne? Illetve hogy tudod minimalizálni. HDR, DV, meg sima teveadasnal is jelentkezik. Elég idegesítő
Meg a Smooth motionnel nem tudom eldönteni h melyik a legdurvabban rasegito cucc, nem nagyon látom azt a klasszikus szappanopera hatás egyiknel sem. Engem az nem zavar, inkább az legyen mint a szaggatas.Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
zseko
veterán
válasz grafnet #5339 üzenetére
Egy tévébe minek lenne repeater mód? Nem hinném hogy a tévé lenne.
Most ránéztem az enyémre, nem jelent meg új jel attól, hogy bekapcsoltam a tévét. De az kimondottan érdekelne hogy miért jelent meg egy Telekom-Hotspot hálózat, amikor kifejezetten tiltottam az ilyet...
HR24.hu
-
Cartmenn
tag
válasz grafnet #5759 üzenetére
Nem olyan drága az a csati amit megjelöltek---amúgy most épp az 1080 assal is megállt a beolvasás Mikor van egy pld filmsorozat pld Zöld Bolygó 4k,vagy épp a Planets(1080) és pld beolvasná az 5 rész indító képkockáit és pld a 3.tól nem látszik a beolvasás,akkor már kifagyott a TV Az előző 4K-s Toshiba alacsonyabb kategóriás volt az nem csinálta de a dupla kábel 1300ft körül írja ,úgy is pont onnan rendelnék mást is
-
kispal87
aktív tag
-
dropi
aktív tag
válasz grafnet #5866 üzenetére
Ezeknek a tévéknek sajnos ezek a tartalmak már túl nehezek. Harver nem elég jó, kell mellé egy 4k-s Xiaomi stick vagy ilyesmi, azok azért jellemzően már megoldják ezt. Régebi tévékben még bikább volt a hardver, ez is szerepet játszik. Egy ilyen kategóriás újabb LG sem viszi már zökkenőmentesen ezeket.
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
kispal87
aktív tag
válasz grafnet #5866 üzenetére
A szaggatásra próbáld ki ezt, indits el egy filmet, nyomj egy lefelé gombot, hogy előjöjjön az "időcsúszka", jobb alsó sarokban 3 pött és a közvetlen lejátszás engedélyezése mellől vedd ki a pipát.
Ha ez segít akkor be lehet állítani permanensen, hogy ne kelljen mindíg minden filmnél kikapcsolni.dropi #5868:
Nekem wifin "lóg" a tv, lehet az is lefolytja.[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz grafnet #5889 üzenetére
Azzal a részével azért egyet tudok érteni, hogy a gyári app szebb képet ad. Legalábbis nekem is úgy tűnik. És a tévé kezelése is valamivel gyorsabbnak érződik, pedig amikor elkezdtem használni a stick-et, azt gondoltam hogy hú, milyen gyors, de a tévém mégis gyorsabbnak érzem.
HR24.hu
-
zseko
veterán
-
zseko
veterán
válasz grafnet #5951 üzenetére
Kísérleteztem, és arra jutottam, hogy a tévén lévő Plex kliens a szar. Pendrive-ra másolva a sorozatrészeket a tévé gyönyörűen lejátssza, Plexen keresztül viszont egyes részek másodpercenkénti micro-akadozásokat produkálnak. És ez csak azoknál a részeknél van ami High@L4 profilú, viszont a Main@L4 kódolású részeket normálisan lejátssza a Plex is.
SztiviVander ja, figyeltem, a 4Mbps-es videót átkonvertálja 136Mbps-re...
HR24.hu
-
Pittu1986
tag
-
Benhill
senior tag
válasz grafnet #7413 üzenetére
Írtam eMAGnak azt a választ kaptam amit tőled, hogy küldjem vissza 30 napon belül, ha zavar.
Kérdeztem javítást, nem javasolják...vajon azért mert sokáig eltarthat? Vagy csak szimplán azért mert olcsó volt?Lehet hogy akkor visszaküldés lesz hiába volt jó áron, ezt fogom nézni több évig és csak legyen már pixelhiba mentes képe..
-
Jakesz
addikt
válasz grafnet #7553 üzenetére
Inkább csak hálózati szinten korlátozott a tévé teljesítménye, emiatt problémás a 4K stream. Helyi medialejátszással nem gond neki a 4K lejátszás. Persze, aki 2024-ben (jogosan) nem akar pendrive-ra vagy külső merevlemezre filmeket másolgatni és a tevére dugdosni, őt ez nem boldogítja.
-
fudi2002
veterán
válasz grafnet #7600 üzenetére
Hi
Én is kérdeznék. Tcl topikban írják a gyenge tunert, hangcsúszást is több modellnél említik. Hinsense márkánál mennyire jellemzőek?
Tvt szeretnék venni, de sokallom a sony közel 800.000ftos árát. Itt 380 körül megúsznék egy 65ös u8as miniledest. Csábító.Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest