- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
gulupeti #8753 üzenetére
Azért a 4.5 év nem túl meggyőző, igaz az enyémen 5 év gari van, de a vétel pillanatában buktam annyit, amennyit a mások tévéje ér újonnan, és 1 éves korára, decemberre szerintem még egyszer ugyanennyit belebukok a piaci ár és a vételár közötti különbségen, amivel nem is lenne gond, csak működjön rendben.
Úgyis eladom 3-4 évesen biztosan, ha meg 5 éven belül pukk, akkor nekem csak jó. -
Rick4
félisten
válasz
gulupeti #8748 üzenetére
Akkor ez már készülék gond lesz, talán még egy gyári visszaállítást megérdemel, de szerintem az nem oldja meg, vagyis a a te javítási lehetőségeid onnan véget értek. Gari nincs már rá, ahogy olvasom, mert akkor arra mentél volna, lakásbiztosítás? Jön a villámos- túlfeszes- nyári viharos időszak, sok esetben tönkremegy egy készülék egy környékbeli villámlástól is. Addig viszont Írnék egy mailt a Hisense magyar képviseletének, biztosan tudnak területileg illetékes márkaszervizes elérhetőséget adni, talán még egy grátisz javítástra, vagy legalább kedvezményes alkatrészárra is rákérdeznék.
-
tibee77
őstag
Szevasztok.Vettem egy ilyen [tv-t] , remelem jo sokaig ki fog tudni szolgalni.Nagyon sok markat es fajtat neztem ki, arra is gondoltam, hogy joval dragabb OLED lesz a befuto de nagyon sok problemarol olvastam, pl. vadonatuj tv-ket visznek vissza (jo markajuakat) mert pixelhibas, beeges van, stb...Remelem, hogy jol valasztottam (elettartamot tekintve, az a fö szempont nalam kb., plussz az, hogy jo vilagos legyen , lattam hogy 1300nit-ig fel lehet huzni a fenyeröt?!), 2 ev gari-t meg plussz 100 euroert kihuztam 5 evre (remelem ez a mediamarkt-os garancia nem fog mindenbe belekötni) de ha mar ilyen 4 evig kihuzza a tv mint ahogy itt irtatok paran, mar örülni fogok.Van esetleg itt valaki akinek hasonlo tv-je van?Elöre is köszi a valaszt.
-
válasz
Cartmenn #8749 üzenetére
Enyém is ennyit ment kb. 4 és fél év alatt, épp néztem valamelyik nap, egészen pontosan 396 nap, 2 óra és 17 perc. Nem túl sok, véleményem szerint.. korábban azon aggódtam, hogy majd a ledek elhasználódnak időnap előtt és csökken a fényerő, de olybá tűnik, hogy ez a félelmem alaptalan volt, sokkal hamarabb bedöglik benne más.
Tegnap délelőtt felhívtam a Hisenset, ők az Oktogon Szerviz Kft.-hez irányítottak, velük viszont nem sikerült beszélnem, délután meg már nem értem rá ezzel foglalkozni. Azt mondta az ügyintéző, hogy ők majd ajánlanak szervizt, akár közelebb is hozzám, hétfőn megpróbálom újra.
-
rainman72
nagyúr
válasz
kelemenkelo #8743 üzenetére
65U8QF?
A tvt fotozd inkább. -
kelemenkelo
tag
Sziasztok!Tudnatok segiteni?Szereztem egy tvt de se a hátulján se menüjében nincs pontos tipusa!Csak a csatolt képet találom a menuben 65” tv [kép] köszi
-
rainman72
nagyúr
65U7NQ Egyre többször eljátsza a táv hogy nem kapcsolja be a tv-t csak pirosan villog.Ha a tvn lévő gombbal elindítotom utána meg kezeli tv-t.
Sose volt távval még gondom mi lehet ez?
Tötöltöttségi szint van vhol menüben?
Volt már töltőn is többször de ugyanaz a helyzet.
Másfél év alatt a Samu távot 1szer se töltöttem azért fura ez. -
Cyone
tag
válasz
sam25-6 #8740 üzenetére
Szia!
Nekem a szintén 55A6G TV-m kb. 1 hónapja elromlott (3 év használat után). A bekapcsoláskor nagyon-nagyon halványan a Hisense logó látszott, villant a piros LED (nem számoltam mennyit) és kikapcsolt. A hiba jelenséget leírtam a Hisense szervíz support email címére és a választ kaptam, hogy valószínűleg a háttérvilágítás ment tönkre és a hibát észlelve letilt, kikapcsol a TV. A javításra 60 000 Ft körüli összeget saccoltak. Megkérdeztem egy másik, maszek TV szerelőt és Ő is háttérvilágítás hibát saccolt.
Egyelőre becsomagoltam a TV-t és elraktam, majd meglátom mi lesz a sorsa és vettem egy másikat (nem Hisense-t). -
sam25-6
csendes tag
Sziasztok! Ma reggelre az 55A6G tv-nket nem tudjuk bekapcsolni. A piros LED bekapcsolásra 5 villan, egyébként folyamatosan világít. Találkozott már vki ezzel a hibával?
-
HUNPetya
újonc
Sziasztok!
Köszönöm szépen az infókat! -
plaszy
őstag
válasz
HUNPetya #8735 üzenetére
Szia!
65U7KQ-m van. Január óta használom. Csak TV adás és filmezés megy rajta. Konzol és PC nem. Néha YT meg Netflix esetleg. Pár nap volt, mire a megfelelő képi beállítást megtaláltam, ami a saját szememnek kell. Optikán megy át a hang nálam egy Samsung MX-HS 8000-be. Elégedett vagyok vele, sőt, lassan a 85 colos változata felé váltanék. Elférne
-
HUNPetya
újonc
Tisztelt fórumtársak. Ebben a topikban új vagyok és infókat, tapasztalatokat szeretnék begyűjteni 2 típusú Hisense TV-ről.
U7KQ
E7NQPROMelyik a jobb, melyiket érdemes megvenni? Főleg film+ PS5 lenne a használat! Papíron az U7KQ a jobb. A kettő közül lenne majd az egyik. Sok tesztet olvastam róluk, de az a tuti információ, ha személyes tapasztalata van valaki(k)nek!
Köszönöm előre is ha megtiszteltek infókkal!
-
Raga
senior tag
Üdv
Hisense 55U7NQ
HDMI 1-2 4K60Hz
HDMI 3 4K144Hz eARC
HDMI4 4K144 HzPS5 HDMI 4-ben van az alap…a soundbart a Hdmi 3-ra kell tenni?
Vagy a másik kettő közül valamelyikbe? -
Cartmenn
aktív tag
válasz
Csaby25 #8717 üzenetére
Nekem egy 75ös c805 van ---hang az nem nagy szám ,de elmegy --- gyári médialejátszója amiket eddig letöltöttem 4Kban mindent vitt akadásmentesen (a 110-120Gb- os Gyűrűk Ura sorozat akasztja meg csak) ,így nem is használom a VLC-t és a Kodi-t .Kép nagyon jó.Nagyon jó feketéje van, nagy fényerővel. Akadások lejátszásban a Netflixen fordultak elő-- én szerintem az se volt vészes .Igaz én inkább csak mozizásra használom ,tehát igazán nincs gyűrve a kábeltévével
Arra ott a Hisense 55u8qf ,arról csak jót tudok mondani ----az u6nq az ugye alacsonyabb osztály,igaz újjabb típus .
-
Cipas
tag
válasz
Csaby25 #8704 üzenetére
A tcl hez képest a Hisensenek azt tapasztaltam hogy jobb a mozgókép kezelése, menüje átláthatóbb, de a feketeje jobbnak tűnik a tcl nek...a hisense hdr kezelése és megjelenítése élénk, gyönyörű szint mutat, habár az én tévém a 300.000 kategória volt..hisense u8
Tcl c655 vs Hisense e7NQ pro:
A fényerő mindkét tévénél ugyanaz, nagyjából a tulajdonságok is, hisense kicsivel drágább, én azt venném a 2 tévé közül, de nem hiszem hogy a tcl c655 mellé fogás lenne.
Lg, vagy samsungt én azért nem vennék, mert ebben az ár kategóriában ezért az árért a hisense vagy tcl sokkal több mindent belerak, jobbnak hat a képük a a két régi nagy tévé márkához képest. Kihangsulyozom magam, ebben az ár sávba. -
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Jelenleg Chromecast-ra küldök filmet PC-ről Plex-el. Illetve Chrome böngészővel szoktam megosztani a képernyőmet(ha bluetooth fejhalgatót hasnználok). Ez lehetséges a Hisense 50U6NQ-val?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Xbox Series X|S
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest