- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rush1902
csendes tag
65U7KQ tv vidaa u7.0 rendszeren hogy lehet feliratot időziteni? Kerestem, de nem találtam ilyen opciót.
-
rush1902
csendes tag
válasz
SunMount3r #7683 üzenetére
Ja, bocs nem figyeltem ki írta.
-
rush1902
csendes tag
válasz
SunMount3r #7681 üzenetére
Ja, azt hittem a tv szerkesztőjével akarod.
-
rush1902
csendes tag
válasz
FoxxiMaxxi #7675 üzenetére
Nálam ez ilyen:
-
rush1902
csendes tag
válasz
FoxxiMaxxi #7675 üzenetére
Köszi a képet, a tiéd tényleg szép.
Gondolkodom a gariztatáson, csak nekem kicsit problémásabb. A hardveraprón vettem újonnan egy sráctól aki a Telekomtól kapta csere készüléknek. Szóval utána kell járnom hogy megy a gari.
Egyébként neked mi a szoftver verzió szám? -
rush1902
csendes tag
válasz
FoxxiMaxxi #7670 üzenetére
Ilyen az enyém. Élőben még kicsit erősebbek a csíkok, és az a baj hogy ezt látom foci meccsek alatt a zöld háttér miatt.
-
rush1902
csendes tag
válasz
FoxxiMaxxi #7670 üzenetére
Szia!
Örülök hogy minden rendben a tévével.
Megtennél nekem annyit hogy rámész a felvételi lista menü pontra, és megnéznéd hogy ott csíkos e a háttér? Ha esetleg tudsz fotót küldeni róla azt megköszönném. -
rush1902
csendes tag
válasz
FoxxiMaxxi #7665 üzenetére
Mondjuk erre nem is gondoltam hogy a jel hibától lehet a pixelesedés. Én digis vagyok, sima koax megy a tévébe.
A felhős, csíkos kép viszont biztos hogy nem attól van. -
rush1902
csendes tag
válasz
FoxxiMaxxi #7663 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen tévén van.
Röviden:
Van magyar nyelv benne. Hangja rendben. Fényerővel nem lesz problémád. Elég lesz akkora hely. Többire nem tudok válaszolni.Amire készülj az én tévéből kiindulva:
Felhős, csíkos kép, pixelesedés gyors mozgásoknál sport meccseknél, időnként nem kapcsolódik a wifire automatikusan, lassú csatorna váltás, lassú timeshift funkció, egyik telefon se látja Bluetooth kapcsolatnál.
A távirányítót nem hibának írom de egyszerűen nem jön be mégha jól is néz ki.Összességében nem rossz tv. Szép kép, jó hang. Sok állítási lehetőség, de azért megvannak a hibái.
-
rush1902
csendes tag
Szia!
Én most vettem egy 65U7KQ tévét.
Többnyire tv csatornákat nézek rajta, főleg sportot. Szép képe van HD adásoknál, és az SD adások sem olyan rosszak még ekkora méretben sem, persze nem oled.
A kép beállításoknáll nagyon sok állítási lehetőség van.
Hangzása szerintem rendben. Tv nézéshez bőven jó, de szerintem zenehallgatáshoz is megfelel, ha nincsenek olyan nagy igényeid.
Ami nem nekem jött be az a távirányító. Legszívesebben kivágnám az ablakon. Hosszú keskeny fém vázas távirányító.
A keskenysége miatt pici hézag nélküli nyomó gombok vannak rajta. Sokszor rá kell néznem mit akarok nyomni, nehéz kitapogatni. Amit még logikátlan hogy van több gomb is ami ugyanazt a funkciót látja el.
Összességében nem rossz tv.
Ha van bármi kérdésed nyugodtan irj. -
rush1902
csendes tag
válasz
SztiviVander #7460 üzenetére
Köszi szépen. Akkor ez lesz a nekem megfelelő tv, persze jó lenne ha az ára kicsit lejjebb menne, talán a foci eb előtt akcióznak.
-
rush1902
csendes tag
válasz
SunMount3r #7456 üzenetére
Már kb. 10 évvel ezelőtti tévékbe is volt ilyen funkció, pont hogy inkább a maiakba nincs benne. A TCL ezért is esett ki nálam.
Egyébként köszönöm a válaszokat, de örülnék ha írna egy olyan is akinek pont ilyen tévéje van, mert fontos nekem ez a funkció és ezzel a típussal szemezgetnek.
-
rush1902
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakinek van 55 vagy 65U7KQ típusú tévéje megirná hogy külső csatlakoztatott eszközre (pendrive, hdd) lehet felvenni műsort, ill. az élő adást meg lehet állítani? Mert van olyan oldal, ahol azt írják igen, és van olyan ahol azt hogy nem.
-
rush1902
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Hisense tv vásárlása előtt állok.
Olyan kérdésem lenne, hogy a böngészőből indított videás videók mennek-e rendesen, illetve sorozatbarát illetve online filmek oldalakról lejátszhatók a linkelt filmek, sorozatok?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!