- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Panthera
őstag
válasz
fehér_ember #106944 üzenetére
A hangsugárzók alatt valamilyen cementes kocka van? Eddig ez vált a legjobban izolálás céljából?
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
"Bár a Sony DVD lejátszó azért nem egy felbontás bajnok"
Valóban nem az. Ha annak a hangját tekintenéd etalonnak teszteléskor, félre is viheti az egész lánc megítélését.
"Egy biztos, az impact Twin helyett tényleg kellene más forrást nézvi vagy használni PC-ről."
Már régóta mondom ezt én is neked ... csak meg ne sértődj érte..
"Amúgy esélyes hogy elengedem a Response 1.5-öst is. Hadd vigye valaki aki nagyobb teret tud biztosítani nekik; nálam 11m²-en egy nagyon kicsit döngenek."
11 nm valóban kissé szűk lehet nekik. De, akkor is dönghet, ha túl közel a hátsó fal és nálad tényleg nagyon közel van. Én kb. 80-90 centire (hangszóró síkja) elhúztam a hátsó faltól és elmúlt a mindent elborító mélyorgia. De, egy "tisztességes" forrás azért hozhat ám komolyabb változást, mert most egy nagyon középszerű forrással eteted a láncodat, így pl. a térérzet, vagy a "döngés" is lehet a gyengébb felbontás és a linearitás hiánya miatt. A kétutas Response-ok híresek a gyönyörű, holografikus térről, a nagyon tiszta, selymes közép és magastartományról, valamint a mélyek kidolgozottságáról, amik soha nem tolakodnak..!! De, egyébként a kétutas Respons-ok is bőven elegendő és pontos mélyet tudnak. Ha nálad nem így viselkedik, az nem a doboz hibája elsősorban,de nem is feltétlenül a szoba kicsinysége, mert az 1.5 nem egy hirdetőoszlop. Volt ennél sokkal sokkal nagyobb dobozod is és nem sokallottad a jelenlétét. Próbálj (szerintem) egy sokkal jobb dacot illeszteni a láncba. Én addig nem cserélnék semmit, amíg a dac nem képes felnőni a feladatához és nem bamba, otromba hangúvá változtat egy egyébként híresen "lineáris" hangú dobozt.
-
fehér_ember
addikt
válasz
Amúgy nem válasz akart lenni. Szóval bocs denesdr.
És jelen állás szerint nálam összességében az "optikai lemez" + "a kis német T+A TMR 60" a nyerő, az angol erősítőről.
A DAP-os próba persze elméletileg még akár meg is nehezítheti a végső döntést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- eBay
- Milyen légkondit a lakásba?
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest