Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
Egyebkent, amikor az elso AMD Athlon XP, Thoroughbred-A 1700+-k begyuttek kishazankba (2002.11.2x-n) en mar MASNAP megvettem egyet az egyik kiskerboltban, hazaerkezesem utan itthon az elso mozdulatom az volt a beinstallalast kovetoen, hogy a BIOS-ban szorzot LEvettem 11-rol 10-re, annelkul, hogy a CPU-n magan BARMIFELE modositast eszkozoltem volna. A CPU elindult a beallitott kisebb szorzon, nem blank screen volt a jutalmam erte, mint a kb 1 perce meg a helyen terpeszkedo Palomino XP1600-s CPU-mal...de, ha nem hiszed, sajnallak.
Mondtam mar, ogy NEM minden lap kezeli le ezt a free szorzos jatekot...
hobizoli
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch
- Kutya topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest