Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
TriackFeri
aktív tag
-
pityulee™
tag
elég borostás ez a macsek....
nem ártana megborotválkoznia
-
Racecam
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha csak úgy nem!

-
-
Kephamos
addikt
Nekem erről a Happy Tree Friends jut az eszembe.

-
Kitti87
csendes tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Azért ennyire ne durvuljunk

Nincs ilyenre szükségem
[link]
[Szerkesztve] -
-
TriackFeri
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem furcsán nézne rám ha ezzel állitanék be hozzá.

De tudom hogy szüksége van rá
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
TriackFeri
üzenetére
És Kitti mit fog ehhez szólni?
p -
Versus82
aktív tag
jujjj milyen topik.....progressivból
:![[kép] [kép]](http://picbox.cjb.hu/kepestar/uploads/22d251a53d.jpg)
-
-
KrAt
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Nem, egyáltalán nem. Csak rühellem, amikor vkit így leugatnak. Én is leugathatnám, h a bmx mekkora fos, de nem teszem. Ki ezt szereti, ki azt. Nem tetszik a topic, akkor ugorja át. Ennyi. Ha egy toyota topic lett volna, akkor is beírom ezt, hiába vagyok szívből Opelos. Ennyi.

egyébként meg: kabbe

[Szerkesztve] -
bmx powa
tag
hát b@zzeg, tiszta szégyen, hogy egy szarfossszar figurának nem nyitnak minden faluban márkaboltot, még kipicsapusztabaszódon sincs helló kitty bolt! tiszta szégyen! hoyg engedheti ezt emg magának az önkorámnyzat azt a luxust? észrevettétek már, h a hello kitty monogrammja a HK. a hülye kurv@'nak szintén. véletlenek nicnsenek.
ON: kecskeméten is van iylen volt
-
pacorro
aktív tag
Itt Japánban azért elég nagy kultúrája van a dolognak. Meg úgy általában az infantilisnek tűnő rajzocskáknak, állatkáknak. Vannak nagyon giccses dolgok is, de a többségük aranyos, könnyű hozzászokni.
És ami érdekes, hogy itt a felnőttek is sokkal játékosabbak, lazábbak, sok harmincas nő is simán felhúzza a Kitty-s pólót, sapkát. -
kapcs-ford
őstag
pont 20évvel ezelőtt kaptunk usából egy ajándékcsomagot amit persze szétlopott a magyar posta de az volt tele ilyen hello kitty-is gyerek cuccokkal mint tollak; bögrék; polók stb....
Van aminek 20év kell, hogy átérjen valami pedig lehet sosem fog.. -
Drizzt
nagyúr
Na én sok ilyetz láttam, főleg táskán, s nem igazán tetszik a dolog, pedig van jóbarát lánynak is táskája, de nem bíírok megbékélni vele..

-
Nem tudom mi minden van ebben a Kitty mániában, de ha csak annyira terjed el mint a Garfield vagy a Micimackó akkor azért nem olyan vészes a dolog, bár ahogy elnézem, hogy mobiltelefontól kezdve minden van belőle így igazából kezd egy kicsit a tamagochi-lázra hasonlítani. Igazából csak az az elszomorító, hogy egy kb 1-2 éves mániára nagyon sok pénzt költenek el a szülök, mivel ahogy elnéztem a nagyon fiatalok az elsődleges célközönség, az idősebbek azért többnyire tudják hol a határ, de egy gyerekkel azért más a helyzet.
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
nálunk a micimackó mánia van ehelyett a tizenegypáréves kiscsajoknál. ezzel ellensúlyozzák pszichésen saját maguk megnyugtatására azt, hogy cigiznek isznak és egyéb.
-
Kitti87
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Bató ház, emeleten
-
Kitti87
csendes tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Kazincbarcikán nem sok Kittys bolt volt eddig,most is csak a Csupaszív vagy mi van ahol van pár dolog...de az milyen gagyi bolt!Miskolcon is csak nem régóta van Kittys bolt!

-
Kitti87
csendes tag
válasz
üzenetére
Én sem szoktam órákat nézni,de ha be is megyek a boltba akkor maximum 2 percre,mert tény és való,hogy drága.Ezért is inkább neten szoktam nézegetni a Kittys dolgokat,mert ott sokkal olcsóbb.

De ha annyira tetszett neki,akkor hagy nézze
[Szerkesztve] -
-
Fuh, tömény giccs.
-
cornfake
aktív tag
válasz
üzenetére
azt te csak hiszed

en folnott no letemre nagyon orultem a szuletesnapora kapott hellokittynek
amugy az a baj,hogy Mon mocsokdraga,meg a sanriobol sztem vannak mar jobbak,pl Badtz-Maru -
addikt
Barátnőm is oda volt a Hello Kitty-s dolgokért régebben. (Képernyővédő, matrica, plüss, miegymás) de szerencsére leszokott róla.

Ennyi erővel nyithatnánk Batman és Robin-os topikot is
srry, valamit elcsesztem a hozzászólásban, az OFF rész az előző hszbe ment volna.
[Szerkesztve] -
addikt
Barátnőm is oda volt a Hello Kitty-s dolgokért régebben. (Képernyővédő, matrica, plüss, miegymás) de szerencsére leszokott róla.

-
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem erről a Kitty dologról a Barbie baba jutott eszembe, hasonló színvilág és design, csak ott egy ember formályú baba volt ennél meg egy macska. Ez ami igazából a keleti hatás szerintem, hogy nem ''ember'' alakú a tárgy így még szélesebb közönség tudja megszeretni.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Ez a Hello Kitty egyébként érdekes jelenség. Nálunk annyira nincs kultúrája, a keletiek viszont nagyon odavannak érte. Mint ahogy a linkelt képek is mutatják, teljesen beleszövődött már a számítástechnikába is, a hőskorban az animgifek között pl az elsők között jelent meg Hello Kitty. Európai kultúrkörben nehéz is felfogni, hogy vajon mi lehet a siker titka, bár ahogy kezd beszivárogni a manga-őrület, lehet hogy ez is megveti lassan a lábát.
p -
Forest_roby
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hát ez kemény cink volt!

-
Kitti87
csendes tag
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem azért egy kisidőt adhatnál a topicnak...
[link]
[Szerkesztve] -
bandiras2
senior tag
Na itt egy kép:
[link]![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kitti87
csendes tag
válasz
parandroid
üzenetére
Most egy fiút nem fogja meghatni ez a topic,de én ismerek sok olyan fiút aki szereti,mert aranyos.De ha gond van vele akkor nyugodtan töröld!

-
parandroid
félisten
válasz
TriackFeri
üzenetére
Gondolom kötelességed, különben kapnál a leányzótól. Az azonos ip-cím alapján gondolom vagy a szomszéd szobában ül, vagy a hátad mögött áll, miközben ezt írod.
Aki tőlem is kap egy esélyt, hogy bizonyítsa, hogy a topiknak van létjogosultsága. Infókat akarunk, tényeket, érveket, és mindezt jól alátámasztva.
Ha pedig még valami eszébe jut, mialatt a kis MOD gomb látszik a hozzászólása bal felső sarkában, akkor kérem, használja. Feri majd megmutatja, hogyan működik.
Többieket tisztelettel kérném, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez, és adjanak egy esélyt ők is - azaz a további offot kérem mellőzzük.
p -
Kitti87
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Rengeteg felnőtt nő imádja.Magyarok küzöl pl:Galambos Dorina,Görög Zita és a Fresh lányok!

-
Kitti87
csendes tag
Amúgy Kitty Japánból származik és több mint 30 éve van

-
Kitti87
csendes tag
Itt megnézhetitek
[link] -
qestion
aktív tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Hello Feri!

-
TriackFeri
aktív tag
Eddig bejött a topic

-
qestion
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére

-
Kitti87
csendes tag
Nekem van a bicajomon Hello Kittys matrica,a telefonomon is,meg a táskámon kitűző.És fogok a számítógépre is tenni

-
The DJ
addikt
-
qestion
aktív tag

-
Kitti87
csendes tag
Ilyen topic még nincsen,ezért hoztam létre

Beszéljünk Hello Kittyről és termékeiről!Hol lehet olcsón hozzájutni, stb.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pénz nem számít!!! Honnan lehet rendelni?

![[kép] [kép]](http://www.gamongirls.com/IMG/jpg/image1-67.jpg)