- Fórumok
- Egyéb
- Hello kitty
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
A topicot zártam. Elég volt az óvodából. Ilyen alapon minden mese- vagy marketingfigurának lehetne külön topicja, Donald kacsának is, Miki egérnek is, Darth Vadernek, Tomnak külön, Jerrynek külön, E.T.-nek, Némó kapitánynak, Süsünek, Snoopynak, stb. A PH! fóruma nem erre való.
-
BosziKedvese
csendes tag
-
boszizsu
tag
-
LOTR
addikt
-
TakkerX
aktív tag
ahha...
köszi!
sose jött be a counterstike mégse fikázok bele a topikjába
amúgy szerintem ez a topik semmivel sem rosszabb mint az ördögbot vagy a fagyis
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
TakkerX
aktív tag
abban h az osszes lanybaratom aki hello kitty (tovabbiakban HK) manias egyfolytaban baszogat a cuccaival h nezd milyen k* aranyos ez a sz*... amikor jatszom akkor bekenhagyok mindenkit a hulyesegeimmel legalabb, nem eroltetem h na akkor csatlakozzatok hltvhez es nezzetek h en vagyok az isten.
egyebkent HKnak sajat theme parkjai is vannak tudtommal, vagy csak 1? mar nem emlekszem hany db. plusz tobb HKs cuccot adtak el mint disney figurasat... azert ez nem semmi. ha felgyullad a miskolci HK bolt nekem semmi kozom hozza, de majd kimegyek szalonnat sutni. idegesito egy dögmiaz a hltv?

-
VladimirR
nagyúr
abban h az osszes lanybaratom aki hello kitty (tovabbiakban HK) manias egyfolytaban baszogat a cuccaival h nezd milyen k* aranyos ez a sz*... amikor jatszom akkor bekenhagyok mindenkit a hulyesegeimmel legalabb, nem eroltetem h na akkor csatlakozzatok hltvhez es nezzetek h en vagyok az isten.
egyebkent HKnak sajat theme parkjai is vannak tudtommal, vagy csak 1? mar nem emlekszem hany db. plusz tobb HKs cuccot adtak el mint disney figurasat... azert ez nem semmi. ha felgyullad a miskolci HK bolt nekem semmi kozom hozza, de majd kimegyek szalonnat sutni. idegesito egy dög''nem eroltetem h na akkor csatlakozzatok hltvhez es nezzetek h en vagyok az isten.''
mondjuk ezt nem is csodalom, meg a vegen kinevetnenek ;p -
zsiga667
addikt
egyebkent HKnak sajat theme parkjai is vannak tudtommal, vagy csak 1? mar nem emlekszem hany db. plusz tobb HKs cuccot adtak el mint disney figurasat... azert ez nem semmi. ha felgyullad a miskolci HK bolt nekem semmi kozom hozza, de majd kimegyek szalonnat sutni. idegesito egy dögHa már HK, itt egy igazi HK USP: [link]

[Szerkesztve] -
Woodslave
félisten
-
LOTR
addikt
Csak most találtam a topikot, eddig nem is tudtam erről a mániáról, de végig az járt a fejemben, hogy ezt a figurát már láttam valahol. És tippem szerint az nfsu1-ben volt az egyik ellenfélnek ilyenre pingált kocsija, és miután elnyertem, vörös szemekkel meg nagy fogakkal lett kittyke felturbózva. Próbáltam képet keresni róla neten (melóhelyen vagyok), de nem sikerült egyelőre. Valaki meg tud erősíteni?
[Szerkesztve]én megerősítem, kép sajna nincs nekem
csapos2
keress magadnak![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
itt nem a nénin van a hangsúly, hanem a hello kittyn
[Szerkesztve] -
kretenallat
senior tag
egyebkent HKnak sajat theme parkjai is vannak tudtommal, vagy csak 1? mar nem emlekszem hany db. plusz tobb HKs cuccot adtak el mint disney figurasat... azert ez nem semmi. ha felgyullad a miskolci HK bolt nekem semmi kozom hozza, de majd kimegyek szalonnat sutni. idegesito egy dög -
csapos2
addikt
-
LOTR
addikt
-
tütüke
tag
Van benne valami. Egyiksem jobb a másiknál. Max annyi, hogy tele lesz a lakás macskás vackokkal, és az autóverseny nem fog jól mutatni a macskás monitoron
Előbb utóbb valamelyik fél megunja, ha egy lakásban élnek... -
VladimirR
nagyúr
''hát ezt Mo.-n sztem nem sokan ismerik, meg inkább nőknek való de azért itt egy kép:''- na azért nem kell ám általánosítani! Én spec ettől hülyét kapok. Gyerekek és tinilányok örüljenek neki, na de felnőtt érett nők?? Na ezt már nem veszem be...
Amugy világosítson már fel valaki, hogy ez a mese magyarul megy a tv-ben?mivel rosszabb az, hogy egy felnott no gyujti az ilyen macskas vackokat (teszem azt, mert jopofanak talalja), mint az, ha egy felnott ferfi egesz nap a szamitogep elott ul es autoversenyesdit jatszik (ha mar szoba jott az nfs)?
-
spirit007
senior tag
Most ez komoly ???
''Moderátor kerestetik'' !!!
A PH-n ennyire nem lehet fáradt a gőz ....... -
tütüke
tag
''hát ezt Mo.-n sztem nem sokan ismerik, meg inkább nőknek való de azért itt egy kép:''- na azért nem kell ám általánosítani! Én spec ettől hülyét kapok. Gyerekek és tinilányok örüljenek neki, na de felnőtt érett nők?? Na ezt már nem veszem be...
Amugy világosítson már fel valaki, hogy ez a mese magyarul megy a tv-ben? -
neduddki
nagyúr
HI!
Agyon ken loni az ijjen embert aki eszt emgtesi egy Ferrarival:- ((((
udv
neduddki
p.s. Ezzelenl indotvanyozm, hogy a hiovatlaso ph! logo melle keruljon ki a helokitj logo, minden egyes lapletpteset fizssunk 10 forintot es vacsik at rozsaszinre az osszes lapot, kivetl elhet tenni a tobbivel ahol a bugyirozsaszin melel engedejezett a bugyizold es bugyikik:- ((((((((((( -
TakkerX
aktív tag
-
Sirpi
senior tag
-
TakkerX
aktív tag
ezigen

![[kép] [kép]](http://images2.jokaroo.net/images/hellokitty.jpg)
-
Ra3
őstag
hát ezt Mo.-n sztem nem sokan ismerik, meg inkább nőknek való de azért itt egy kép:
![[kép] [kép]](http://www.circlemakers.org/Img/kitty_aerial.jpg)
-
TakkerX
aktív tag
Csak most találtam a topikot, eddig nem is tudtam erről a mániáról, de végig az járt a fejemben, hogy ezt a figurát már láttam valahol. És tippem szerint az nfsu1-ben volt az egyik ellenfélnek ilyenre pingált kocsija, és miután elnyertem, vörös szemekkel meg nagy fogakkal lett kittyke felturbózva. Próbáltam képet keresni róla neten (melóhelyen vagyok), de nem sikerült egyelőre. Valaki meg tud erősíteni?
[Szerkesztve][link]

azt nemtudom átvátozik-e a színe...
-
Sirpi
senior tag
[Szerkesztve] -
TakkerX
aktív tag
na jah...
ááá,szerintem hello kitty nagyon odabasz
a legjobb
ha lány lennék rengeteg ilyen cuccom lenne
Profile:
Name: Kitty White
Birthday: November 1, 1974
Blood type: A (Negative)
Place of birth: Suburban London
Height: That of five apples
Weight: That of three shiny apples
Good at: Baking cookies
Favorite food: Apple pie made by Mama (A.K.A. mum or Mary)
Favorite word: ''Friendship''
Collects: Small cute things like sweets, stars, goldfish, etc.
Best school subjects: English, music, visual arts, and pie eating
Description: A bright and kind-hearted kitten. Very close to her twin sister Mimmy
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
Hello Kitty az állatság.
Imádom a Hello Kittys bugyikat, zoknikat, persze csak szép lányokon.
Kedvenc Kittys képem épp: őő linkelem mert NSFW... szóval óvatosan [Moderálva. - peterkeT]Üdv!
Ez a kép szerintem nem emeli a topik színvonalát, még ha neked tetszik is. -
golyani
addikt
Apám, Miskolcon van ilyen bolt?
Merre? Holnap elsétálok és megnézem. Erre komolyan kiváncsi vagyok.
apukám még ha megnézed a szinva parkba a funky fisht ott fogsz elájulni...
amúgy fene tugya nem vagyok az ilyen cuccokért. de Garfieldot szeretem!
Drizzt: ez vmi gyilkos...
[Szerkesztve] -
ballington
addikt
-
ballington
addikt
-
gabranek
senior tag
én Kyotoban jártam egy Official Hello Kitty Storeban...lenyűgöző élmény volt
vettem is egy plüss Kitty-chant az unokahugomnak. egyébként egyáltalán nem voltak elszállva az árakkal, mint sok európai üzletben.
de Kitty-chant japánban mindenki ismeri. Yokohamában egy eldugott kis kioskban beszélgettem egy öreg mamókával (hát a beszélgetés talán túlzás, mivel a japánon kivül nem beszélt más nyelvet) akinél szintén ott hagytam néhány ezer jent suvenirekre.
egyébként akinek kell hivatalos Kittys mailcim: [link] -
Kicker
őstag
nekem az oviban a barátnőmnek ''Hello Kitty'' logo volt a jele..... azóta együtt élünk, és ruhadarabjain mindig visszaköszön ez a Kitty, valamint a lányunknak is ezt mondjuk reggelente, Hello Kitty!
LoooL -
Drizzt
nagyúr
-
Thulcandra
senior tag
Hello Kitty az állatság.
Imádom a Hello Kittys bugyikat, zoknikat, persze csak szép lányokon.
Kedvenc Kittys képem épp: őő linkelem mert NSFW... szóval óvatosan [Moderálva. - peterkeT] -
Vigneau
félisten
Rajongóknak mondom, ha még nem volt róla szó:
Tegnap jártam Szegeden. A Dóm közelében - nem messze a villamos megállójától - is található egy márkabolt. Tele minden cuki Hello Kitty cumóval.
-
Xpod
addikt
Ez az 1-2 éves mániát nem a korára értettem, elvégre Garfield sem most jött ki először és valaki írta, hogy ez is kb 20 éve van a piacon, hanem, hogy 1-2 évig nagyon felkapott és utánna egyszerűen teljesen visszaesik-eltűnik, lásd tamagochi.
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Hello kitty
- (téma lezárva)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- SONY FULL HD made in Japan profi videókamera HXR-NX5E
- (10x15.000Ft/BANKMENTES-RÉSZLET) GAMER PC // i7-6700 // DDR4 8GB RAM // 128 GB SSD // AMD RX580 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De jó! Ilyent én is akarok!!!! Ez a cicás dizájnos teli nagyon bejön, 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)