Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
A topicot zártam. Elég volt az óvodából. Ilyen alapon minden mese- vagy marketingfigurának lehetne külön topicja, Donald kacsának is, Miki egérnek is, Darth Vadernek, Tomnak külön, Jerrynek külön, E.T.-nek, Némó kapitánynak, Süsünek, Snoopynak, stb. A PH! fóruma nem erre való.
-
TakkerX
aktív tag
válasz
kretenallat
üzenetére
miaz a hltv?

-
VladimirR
nagyúr
válasz
kretenallat
üzenetére
''nem eroltetem h na akkor csatlakozzatok hltvhez es nezzetek h en vagyok az isten.''
mondjuk ezt nem is csodalom, meg a vegen kinevetnenek ;p -
zsiga667
addikt
válasz
kretenallat
üzenetére
Ha már HK, itt egy igazi HK USP: [link]

[Szerkesztve] -
kretenallat
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
abban h az osszes lanybaratom aki hello kitty (tovabbiakban HK) manias egyfolytaban baszogat a cuccaival h nezd milyen k* aranyos ez a sz*... amikor jatszom akkor bekenhagyok mindenkit a hulyesegeimmel legalabb, nem eroltetem h na akkor csatlakozzatok hltvhez es nezzetek h en vagyok az isten.
egyebkent HKnak sajat theme parkjai is vannak tudtommal, vagy csak 1? mar nem emlekszem hany db. plusz tobb HKs cuccot adtak el mint disney figurasat... azert ez nem semmi. ha felgyullad a miskolci HK bolt nekem semmi kozom hozza, de majd kimegyek szalonnat sutni. idegesito egy dög -
spirit007
senior tag
Most ez komoly ???
''Moderátor kerestetik'' !!!
A PH-n ennyire nem lehet fáradt a gőz ....... -
tütüke
tag
''hát ezt Mo.-n sztem nem sokan ismerik, meg inkább nőknek való de azért itt egy kép:''- na azért nem kell ám általánosítani! Én spec ettől hülyét kapok. Gyerekek és tinilányok örüljenek neki, na de felnőtt érett nők?? Na ezt már nem veszem be...
Amugy világosítson már fel valaki, hogy ez a mese magyarul megy a tv-ben? -
neduddki
nagyúr
HI!
Agyon ken loni az ijjen embert aki eszt emgtesi egy Ferrarival:- ((((
udv
neduddki
p.s. Ezzelenl indotvanyozm, hogy a hiovatlaso ph! logo melle keruljon ki a helokitj logo, minden egyes lapletpteset fizssunk 10 forintot es vacsik at rozsaszinre az osszes lapot, kivetl elhet tenni a tobbivel ahol a bugyirozsaszin melel engedejezett a bugyizold es bugyikik:- ((((((((((( -
TakkerX
aktív tag
ezigen

![[kép] [kép]](http://images2.jokaroo.net/images/hellokitty.jpg)
-
Ra3
őstag
hát ezt Mo.-n sztem nem sokan ismerik, meg inkább nőknek való de azért itt egy kép:
![[kép] [kép]](http://www.circlemakers.org/Img/kitty_aerial.jpg)
-
Csak most találtam a topikot, eddig nem is tudtam erről a mániáról, de végig az járt a fejemben, hogy ezt a figurát már láttam valahol. És tippem szerint az nfsu1-ben volt az egyik ellenfélnek ilyenre pingált kocsija, és miután elnyertem, vörös szemekkel meg nagy fogakkal lett kittyke felturbózva. Próbáltam képet keresni róla neten (melóhelyen vagyok), de nem sikerült egyelőre. Valaki meg tud erősíteni?
[Szerkesztve] -
TakkerX
aktív tag
na jah...
ááá,szerintem hello kitty nagyon odabasz
a legjobb
ha lány lennék rengeteg ilyen cuccom lenne
Profile:
Name: Kitty White
Birthday: November 1, 1974
Blood type: A (Negative)
Place of birth: Suburban London
Height: That of five apples
Weight: That of three shiny apples
Good at: Baking cookies
Favorite food: Apple pie made by Mama (A.K.A. mum or Mary)
Favorite word: ''Friendship''
Collects: Small cute things like sweets, stars, goldfish, etc.
Best school subjects: English, music, visual arts, and pie eating
Description: A bright and kind-hearted kitten. Very close to her twin sister Mimmy
[Szerkesztve] -
csapos2
addikt
válasz
Thulcandra
üzenetére
Üdv!
Ez a kép szerintem nem emeli a topik színvonalát, még ha neked tetszik is. -
golyani
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
apukám még ha megnézed a szinva parkba a funky fisht ott fogsz elájulni...
amúgy fene tugya nem vagyok az ilyen cuccokért. de Garfieldot szeretem!
Drizzt: ez vmi gyilkos...
[Szerkesztve] -
gabranek
senior tag
én Kyotoban jártam egy Official Hello Kitty Storeban...lenyűgöző élmény volt
vettem is egy plüss Kitty-chant az unokahugomnak. egyébként egyáltalán nem voltak elszállva az árakkal, mint sok európai üzletben.
de Kitty-chant japánban mindenki ismeri. Yokohamában egy eldugott kis kioskban beszélgettem egy öreg mamókával (hát a beszélgetés talán túlzás, mivel a japánon kivül nem beszélt más nyelvet) akinél szintén ott hagytam néhány ezer jent suvenirekre.
egyébként akinek kell hivatalos Kittys mailcim: [link] -
Kicker
őstag
nekem az oviban a barátnőmnek ''Hello Kitty'' logo volt a jele..... azóta együtt élünk, és ruhadarabjain mindig visszaköszön ez a Kitty, valamint a lányunknak is ezt mondjuk reggelente, Hello Kitty!
LoooL -
Muton
addikt
-
Drizzt
nagyúr
Tudom, hogy semmi köze a topichoz, de én meg erre a zenére kattantam rá állatul.

[link] -
Thulcandra
senior tag
Hello Kitty az állatság.
Imádom a Hello Kittys bugyikat, zoknikat, persze csak szép lányokon.
Kedvenc Kittys képem épp: őő linkelem mert NSFW... szóval óvatosan [Moderálva. - peterkeT] -
Vigneau
félisten
Rajongóknak mondom, ha még nem volt róla szó:
Tegnap jártam Szegeden. A Dóm közelében - nem messze a villamos megállójától - is található egy márkabolt. Tele minden cuki Hello Kitty cumóval.
-
TriackFeri
aktív tag
-
pityulee™
tag
elég borostás ez a macsek....
nem ártana megborotválkoznia
-
Racecam
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha csak úgy nem!

-
-
Kephamos
addikt
Nekem erről a Happy Tree Friends jut az eszembe.

-
Kitti87
csendes tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Azért ennyire ne durvuljunk

Nincs ilyenre szükségem
[link]
[Szerkesztve] -
-
TriackFeri
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem furcsán nézne rám ha ezzel állitanék be hozzá.

De tudom hogy szüksége van rá
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
TriackFeri
üzenetére
És Kitti mit fog ehhez szólni?
p -
Versus82
aktív tag
jujjj milyen topik.....progressivból
:![[kép] [kép]](http://picbox.cjb.hu/kepestar/uploads/22d251a53d.jpg)
-
-
KrAt
veterán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Nem, egyáltalán nem. Csak rühellem, amikor vkit így leugatnak. Én is leugathatnám, h a bmx mekkora fos, de nem teszem. Ki ezt szereti, ki azt. Nem tetszik a topic, akkor ugorja át. Ennyi. Ha egy toyota topic lett volna, akkor is beírom ezt, hiába vagyok szívből Opelos. Ennyi.

egyébként meg: kabbe

[Szerkesztve] -
bmx powa
tag
hát b@zzeg, tiszta szégyen, hogy egy szarfossszar figurának nem nyitnak minden faluban márkaboltot, még kipicsapusztabaszódon sincs helló kitty bolt! tiszta szégyen! hoyg engedheti ezt emg magának az önkorámnyzat azt a luxust? észrevettétek már, h a hello kitty monogrammja a HK. a hülye kurv@'nak szintén. véletlenek nicnsenek.
ON: kecskeméten is van iylen volt
-
pacorro
aktív tag
Itt Japánban azért elég nagy kultúrája van a dolognak. Meg úgy általában az infantilisnek tűnő rajzocskáknak, állatkáknak. Vannak nagyon giccses dolgok is, de a többségük aranyos, könnyű hozzászokni.
És ami érdekes, hogy itt a felnőttek is sokkal játékosabbak, lazábbak, sok harmincas nő is simán felhúzza a Kitty-s pólót, sapkát. -
kapcs-ford
őstag
pont 20évvel ezelőtt kaptunk usából egy ajándékcsomagot amit persze szétlopott a magyar posta de az volt tele ilyen hello kitty-is gyerek cuccokkal mint tollak; bögrék; polók stb....
Van aminek 20év kell, hogy átérjen valami pedig lehet sosem fog.. -
Drizzt
nagyúr
Na én sok ilyetz láttam, főleg táskán, s nem igazán tetszik a dolog, pedig van jóbarát lánynak is táskája, de nem bíírok megbékélni vele..

-
Nem tudom mi minden van ebben a Kitty mániában, de ha csak annyira terjed el mint a Garfield vagy a Micimackó akkor azért nem olyan vészes a dolog, bár ahogy elnézem, hogy mobiltelefontól kezdve minden van belőle így igazából kezd egy kicsit a tamagochi-lázra hasonlítani. Igazából csak az az elszomorító, hogy egy kb 1-2 éves mániára nagyon sok pénzt költenek el a szülök, mivel ahogy elnéztem a nagyon fiatalok az elsődleges célközönség, az idősebbek azért többnyire tudják hol a határ, de egy gyerekkel azért más a helyzet.
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
nálunk a micimackó mánia van ehelyett a tizenegypáréves kiscsajoknál. ezzel ellensúlyozzák pszichésen saját maguk megnyugtatására azt, hogy cigiznek isznak és egyéb.
-
Kitti87
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Bató ház, emeleten
-
Kitti87
csendes tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Kazincbarcikán nem sok Kittys bolt volt eddig,most is csak a Csupaszív vagy mi van ahol van pár dolog...de az milyen gagyi bolt!Miskolcon is csak nem régóta van Kittys bolt!

-
Kitti87
csendes tag
válasz
üzenetére
Én sem szoktam órákat nézni,de ha be is megyek a boltba akkor maximum 2 percre,mert tény és való,hogy drága.Ezért is inkább neten szoktam nézegetni a Kittys dolgokat,mert ott sokkal olcsóbb.

De ha annyira tetszett neki,akkor hagy nézze
[Szerkesztve] -
-
Fuh, tömény giccs.
-
cornfake
aktív tag
válasz
üzenetére
azt te csak hiszed

en folnott no letemre nagyon orultem a szuletesnapora kapott hellokittynek
amugy az a baj,hogy Mon mocsokdraga,meg a sanriobol sztem vannak mar jobbak,pl Badtz-Maru -
addikt
Barátnőm is oda volt a Hello Kitty-s dolgokért régebben. (Képernyővédő, matrica, plüss, miegymás) de szerencsére leszokott róla.

Ennyi erővel nyithatnánk Batman és Robin-os topikot is
srry, valamit elcsesztem a hozzászólásban, az OFF rész az előző hszbe ment volna.
[Szerkesztve] -
addikt
Barátnőm is oda volt a Hello Kitty-s dolgokért régebben. (Képernyővédő, matrica, plüss, miegymás) de szerencsére leszokott róla.

-
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem erről a Kitty dologról a Barbie baba jutott eszembe, hasonló színvilág és design, csak ott egy ember formályú baba volt ennél meg egy macska. Ez ami igazából a keleti hatás szerintem, hogy nem ''ember'' alakú a tárgy így még szélesebb közönség tudja megszeretni.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Ez a Hello Kitty egyébként érdekes jelenség. Nálunk annyira nincs kultúrája, a keletiek viszont nagyon odavannak érte. Mint ahogy a linkelt képek is mutatják, teljesen beleszövődött már a számítástechnikába is, a hőskorban az animgifek között pl az elsők között jelent meg Hello Kitty. Európai kultúrkörben nehéz is felfogni, hogy vajon mi lehet a siker titka, bár ahogy kezd beszivárogni a manga-őrület, lehet hogy ez is megveti lassan a lábát.
p -
Forest_roby
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hát ez kemény cink volt!

-
Kitti87
csendes tag
válasz
parandroid
üzenetére
Szerintem azért egy kisidőt adhatnál a topicnak...
[link]
[Szerkesztve] -
bandiras2
senior tag
Na itt egy kép:
[link]![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kitti87
csendes tag
válasz
parandroid
üzenetére
Most egy fiút nem fogja meghatni ez a topic,de én ismerek sok olyan fiút aki szereti,mert aranyos.De ha gond van vele akkor nyugodtan töröld!

-
parandroid
félisten
válasz
TriackFeri
üzenetére
Gondolom kötelességed, különben kapnál a leányzótól. Az azonos ip-cím alapján gondolom vagy a szomszéd szobában ül, vagy a hátad mögött áll, miközben ezt írod.
Aki tőlem is kap egy esélyt, hogy bizonyítsa, hogy a topiknak van létjogosultsága. Infókat akarunk, tényeket, érveket, és mindezt jól alátámasztva.
Ha pedig még valami eszébe jut, mialatt a kis MOD gomb látszik a hozzászólása bal felső sarkában, akkor kérem, használja. Feri majd megmutatja, hogyan működik.
Többieket tisztelettel kérném, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez, és adjanak egy esélyt ők is - azaz a további offot kérem mellőzzük.
p -
Kitti87
csendes tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Rengeteg felnőtt nő imádja.Magyarok küzöl pl:Galambos Dorina,Görög Zita és a Fresh lányok!

-
Kitti87
csendes tag
Amúgy Kitty Japánból származik és több mint 30 éve van

-
Kitti87
csendes tag
Itt megnézhetitek
[link] -
qestion
aktív tag
válasz
TriackFeri
üzenetére
Hello Feri!

-
TriackFeri
aktív tag
Eddig bejött a topic

-
qestion
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére

-
Kitti87
csendes tag
Nekem van a bicajomon Hello Kittys matrica,a telefonomon is,meg a táskámon kitűző.És fogok a számítógépre is tenni

-
The DJ
addikt
-
qestion
aktív tag

-
Kitti87
csendes tag
Ilyen topic még nincsen,ezért hoztam létre

Beszéljünk Hello Kittyről és termékeiről!Hol lehet olcsón hozzájutni, stb.
Aktív témák
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- AliExpress tapasztalatok
- Türelem, még mindig készül a Marvel Blade játéka
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De jó! Ilyent én is akarok!!!! Ez a cicás dizájnos teli nagyon bejön, 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.gamongirls.com/IMG/jpg/image1-67.jpg)