Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
kretenallat
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
abban h az osszes lanybaratom aki hello kitty (tovabbiakban HK) manias egyfolytaban baszogat a cuccaival h nezd milyen k* aranyos ez a sz*... amikor jatszom akkor bekenhagyok mindenkit a hulyesegeimmel legalabb, nem eroltetem h na akkor csatlakozzatok hltvhez es nezzetek h en vagyok az isten.
egyebkent HKnak sajat theme parkjai is vannak tudtommal, vagy csak 1? mar nem emlekszem hany db. plusz tobb HKs cuccot adtak el mint disney figurasat... azert ez nem semmi. ha felgyullad a miskolci HK bolt nekem semmi kozom hozza, de majd kimegyek szalonnat sutni. idegesito egy dög
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD IPS 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest