Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
Lehet , hogy az valami márkásabb gumi volt , itt csak kínai szemetet lehet rájuk kapni , tavajelött nagy boldogan újságolta a boltos , hogy igaz dupla árba de van neki 4 sor vászonos gumija , na mondom akkor abból viszek hármat , be dobom a kocsiba elindulok és át járta a kocsit az a büdös nem is tudom ebonit , műanyag szag de nem gumi szag
Feltettük őket , talán másfél évet ki bírt és megrepedezett , mert ugye nem gumi , hanem valami műanyag keverék és az is kitört
Ja a talicskára vett a múltkor az öcskös valami narancssárga színű tömött gumis kereket , fura nyikorgós hangokat adott tolás közben, ahogy egy kicsit meglapúlt , elég nehezen is lehetett tolni , de az ősszel tele lett pakolva valami nehéz , vasakkal és úgy maradt a hétvégére , hétfőn rá nézek , mondom öcskös ez ki fakadt, képzeljétek be hajlott a súly alatt
, valamennyire hejre jött , kirúgta magát, de azóta olyan huppogósan megy !
Sajnos már semmi nem olyan mint régen volt !!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest