- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
tag
válasz
makos0078 #2847 üzenetére
Ne is mondd, nekem is rendbe kéne tenni. Csak én is megláttam az árakat, aztán egyből úgy éreztem, hogy jóóóleszazúúúgy.
Pedig még úgy van, ahogy az előző tulajtól örököltem. Ki van betonozva lent úgy, hogy örülök, ha egy lyukat fúrok, nem hogy vésni. A minden is szikrázik.
Szóval falon kívül megy a pinceszinten minden. Így legalább látom, ha gáz van. De nekem így kívül tök jó lenne, valami vastag jó merev PVC kábel kialakítani a falon a nyomvonalat, de nem találok okosba.
Sok az eszkimó és kevés a fóka. Pedig van csendélet. A garázsban a falon az a fekete bakelit kapcsolófal tudod a földeletlen konnektorokkal, a totál ’70-es évek. Egy az egyben kéne kivágni, ahogy van.
Hál Isten annyit megcsinált az előző tulaj, hogy az órától közvetlenül lehozta, szóval nincs 16-os kismegszakító, ami szórakozna.
Csak a 25-ös játszik ezen a körön. Ilyen vezetékkel, de ne kérdezd. Vastagabb valamivel az ér benne, mint a 16A-es vezetékekben, de 4 eres emiatt nem sokkal.
Ilyen "adódott" biztos.
Amúgy a szerelhető dugalj aljára, amibe a gépet dugtam 16A-van írva. A megszakító viszont csak 25-nél kapcsol, szóval tök szabálytalan. Nézegettem is, hogy azzal a dugaljjal mi van, de eddig semmi, köszöni szépen.
Merem remélni, hogy csak lusták a fröccsöntőbe cserélni a szerszámot, aztán mindegyiken 16A van emiatt. Szemre jóféle, ilyen menetes sorkapcsos, meg is húztam rendesen, hát remélem nem fog világítani, ha feltekerem majd az íváramot.
De nem is olyan egyszerű 16A feletti holmikat venni, nincs mindenhol.
Az árak meg pfff
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Építő/felújító topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest