Új hozzászólás Aktív témák
-
setup
tag
válasz makos0078 #2847 üzenetére
Ne is mondd, nekem is rendbe kéne tenni. Csak én is megláttam az árakat, aztán egyből úgy éreztem, hogy jóóóleszazúúúgy.
Pedig még úgy van, ahogy az előző tulajtól örököltem. Ki van betonozva lent úgy, hogy örülök, ha egy lyukat fúrok, nem hogy vésni. A minden is szikrázik.
Szóval falon kívül megy a pinceszinten minden. Így legalább látom, ha gáz van. De nekem így kívül tök jó lenne, valami vastag jó merev PVC kábel kialakítani a falon a nyomvonalat, de nem találok okosba.
Sok az eszkimó és kevés a fóka. Pedig van csendélet. A garázsban a falon az a fekete bakelit kapcsolófal tudod a földeletlen konnektorokkal, a totál ’70-es évek. Egy az egyben kéne kivágni, ahogy van.
Hál Isten annyit megcsinált az előző tulaj, hogy az órától közvetlenül lehozta, szóval nincs 16-os kismegszakító, ami szórakozna.
Csak a 25-ös játszik ezen a körön. Ilyen vezetékkel, de ne kérdezd. Vastagabb valamivel az ér benne, mint a 16A-es vezetékekben, de 4 eres emiatt nem sokkal.
Ilyen "adódott" biztos.
Amúgy a szerelhető dugalj aljára, amibe a gépet dugtam 16A-van írva. A megszakító viszont csak 25-nél kapcsol, szóval tök szabálytalan. Nézegettem is, hogy azzal a dugaljjal mi van, de eddig semmi, köszöni szépen.
Merem remélni, hogy csak lusták a fröccsöntőbe cserélni a szerszámot, aztán mindegyiken 16A van emiatt. Szemre jóféle, ilyen menetes sorkapcsos, meg is húztam rendesen, hát remélem nem fog világítani, ha feltekerem majd az íváramot.
De nem is olyan egyszerű 16A feletti holmikat venni, nincs mindenhol.
Az árak meg pfff