- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Köszönöm szépen az ötleteket!
Szerintem 1,5-2 mm-es anyagokkal dolgoznék itthon, legalábbis amiket terveztem eddig munkákat, vízóraakna update, kerítés javítás/magasítás, ilyesmik. Ezek szerint akkor nekem inkább a 2-es pálca felelne meg.
Hegesztőből a IWELD GORILLA POCKETPOWER 130 Hegesztő inverter (20-120A) (80POCPWR130) gépet néztem ki magamnak.
Erről mit gondoltok?
Nézelődtem még tavaly a szerszámoutleten, akkor esett a választásom erre a gépre. Azonban most megint jelentek meg gépek, bejöttek a fekete színű pocketpowerek a sárgák közé és most nem tudni miben különböznek egymástól. [link] [link]
A gyártói oldalon annyit találtam róluk, hogy például IWELD GORILLA POCKETPOWER 170 VRD (160A) -ben állítható az arc force és tudja a vrd-t. Ezek nem tudom mennyire számítanak nekem itthon. És persze digitális kijelzős. Lehetséges, hogy ezek a feketék az új sorozat, mert a sárgákból már csak a 130-as található a gyártói oldalon. Ezek az inverteres gépek elmennek 16A-es biztiről?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 169e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest