- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
p06
senior tag
válasz
sellerbuyer
üzenetére
Az a következő, hogy találjak valami ilyesmi jó témát, legszívesebben egy veterán találkozón készítenék ilyesmiket (igazi makett
).Hát én, Gimp-ben van egy homályosító funkció (photoshopban is gondolom) és a következő módon végig megyek a képen. Először a legdurvább fokozattal a legközelebbi és a nem élesnek szánt résznél jóval távolabbi helyeket homályosítom el utána ahogy közeledek az élesnek kívánt ponthoz annál finomabb homályosítást végzek, és igazából kész is.
Biztos van jobb egyszerűbb módja, mert még nem néztem utána (valahol láttam ilyet és megtetszett) csak csináltam de ha találok jó leírást akkor belinkelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
).