Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
jezusom
csendes tag
válasz
liksoft
üzenetére
A gyári tesztprogram használhatatlan, mivel ha ezeket az értékeket akarom állítani, egy command error üzenettel elszáll.
Nem létezik egy olyan gyári program, ami visszarakja az alap gyári értékeket mint pl a BIOS reset-nél? Vagy egy olyan juper állás, ami egyenlő egy resettel?
Két napja keresgélek a neten, de erre vonatkozólag nem találtam semmit. -
jezusom
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült félig megoldanom a tegnapi problémámat. A sata módok között csak úgy sikerült váltanom, hogy a samsung oldaláról letöltöttem a sata1.5G.iso-t. Amikor lefuttattam, majd bebootoltam az Es-toollal, akkor egyszer engedte átállítani sata1-re. Azóta megint inaktív ez a funkció, de legalább felismeri a másik gép is.
A problémám továbbra is az, hogy nem lehet bekapcsolni a 48 bites módot és még mindig csak 137 GB a használható hely. -
jezusom
csendes tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm gépébe vettem ma egy samsung HD322HJ típusú hdd-t.
A gép csak sata1-et támogat, jumpereléssel nem sikerült felismertetnem, ezért a samsung oldaláról letöltöttem a típusnak megfelelő (ES-Tool 2.11) programot.
A problémám az, hogy az UDMA mód állításnál nem lehet semmit kiválasztani, sehogy sem engedi átállítani más módra. A gépemben van két másik samsung hdd, azokkal nincs gond, ott simán ki lehet választani a megfelelő sata módot.
Állítgatás közben (fogalmam sincs, miért) kikapcsoltam a 48bites LBA módot. Visszaállítani nem lehet, mert csak egy hibaüzenetet kapok, így most 137GB kapacitású merevlemeznek ismeri fel minden. Az ezzel kapcsolatos minden beállítási lehetőség hibaüzenettel elszáll. A másik két lemeznél minden beállítás megintcsak rendesen működik.
Van lehetőség ezt a problémát otthon megoldani, vagy irány a szervíz?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL MX500 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi