Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
easy...rider #42066 üzenetére
Parted Magic szoftverben egy Secure Erase utasítással próbálkozz, hátha..
Jelezz vissza hogy sikerült-e.. -
Saltwater
aktív tag
válasz
easy...rider #42066 üzenetére
Szia!
Nincs rá mód, hogy otthoni módszerekkel eltávolítsd a jelszót.
Ha nem akarod hogy kárba vesszen a merevlemez, add el adatmentőnek nyomott áron.
Üdv -
corran9
tag
válasz
easy...rider #40901 üzenetére
Kábellel nincs probléma, ki is cseréltem egy olyanra, amin most eszköz van, azzal is ugyanez, másik gépben nem próbáltam, ma visszaviszem.
Csak az a kérdés, h elálljak-e a szerződéstől a 14 napos szabályra hivatkozva és kérjem vissza a pénzem, vagy kérjek egy újat e helyett...
-
Kernel
nagyúr
válasz
easy...rider #40892 üzenetére
HDD hibára figyelmeztet és elvileg F1 megnyomására folytatná a bootolást, de mégsem teszi.
Volt már olyan HDD hiba a történelemben (pl. Maxtor), amikor boot-képtelenné válik, de adatot még lehet rajta tárolni. Milyen hibaüzenetet ír ki?
-
djculture
félisten
válasz
easy...rider #30788 üzenetére
Ha nem unja meg akkor a tesztelés lesz, nekem is volt ilyen seagate ami ha nem használta az ember folyton morgott. El is adtam mert idegesített, de azóta is megy másnál akit nem zavart a morgás.
-
djculture
félisten
válasz
easy...rider #30786 üzenetére
Vannak olyan vinyók amik tesztelik magukat ha épp nincsenek terhelés alatt. win7 meg eleve ilyen hogy pár napig ezt műveli ha frissen lett telepítve, frissít optimalizál.
-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #18454 üzenetére
Végül sikerült feltelepíteni. De ezt a szenvedést! Szerintem csak mákom volt hogy felment
A megoldást az jelentette hogy mivel az eredeti partícióra nem ment fel,
utána win telepítőből töröltem, de ugyanolyat hozott létre mint ami volt (egy 100MB-os rendszer + egy 30GB-os Primary), ezért erre se ment fel,
ezután egy progival töröltem ezeket és csináltam egy 30,1GB-os Primary partíciót, erre se ment fel,
ezután win telepítőből újra töröltem, és létrehoztam a telepítővel partíciót,
ezután megint olyat csinált mint az eredeti (egy 100MB-os rendszer + egy 30GB-os Primary) de most kihagyott valamiért 1MB helyet! azt nem partícionálta le.
gondolom mert most előzőnek egy másmilyen volt rajta (a 30,1GB-os), aztán biztos másabb lett kicsit a szektorkiosztás, és erre elsőre felment.Ez valami katasztrófa!
Arra gondolok, hogy mivel manuálisan állítgattam a partíciók méretét, a partícionáló progi nem pont akkorára osztotta fel a vinyót mint kellett volna, és egy olyan méret maradt Primary partíciónak ami kavart okozott a telepítőben.
-
liksoft
nagyúr
válasz
easy...rider #18448 üzenetére
Hát.... ez érdekes. Vagy valóban a particionáló program nem kompatibilis a rendszerrel, vagy a SMART adhat magyarázatot (HDSentinel esetleg), vagy csak azzal a driver-rel lesz stabil, melyikkel jól működött (lehet, hogy az install alatt nem azt használja?).
-
liksoft
nagyúr
válasz
easy...rider #18446 üzenetére
Szia!
Esetleges hibaokok: Tuning, tápellátás, SATA 1-2 inkompatibilitás,.....
-
gban
veterán
válasz
easy...rider #18073 üzenetére
Telepítsd fel a windowst Samsungra, tedd fel a HD Sentinelt, csatlakoztasd a Seagate-t is, és nézd meg mit mond rá a Sentinel, illetve hogy így megy-e a windows (nem a Seagate-ről!) rendesen.
-
theboobaq
aktív tag
válasz
easy...rider #17178 üzenetére
mennyi évig használtad? :S
Nekem a régi 60GB-s Seagate 1 év 8 hónapos üzemidővel ment tönkreEzt olyan 6 év alatt tettem bele. A HDS pedig még mindig 100%ot írt rá :S
-
Imco
őstag
válasz
easy...rider #17178 üzenetére
Gondolom a 27% miatt aggodsz!
Ha azt észre vetted akkor az alatta lévő 2. sort is ajánlom szíves figyelmedbe.
Illetve a SMART adatok tanulmányozása is hasznos lehet preventiv jelleggel.
A kép alapján mezei táp hiba is lehet.Szerintem...
-
Thrawn
félisten
válasz
easy...rider #6337 üzenetére
Egyet már írt, HDSentinel, de a gyári tesztprogram a mérvadó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- 2tb nvme PCIe 4.0 ssd-k bontatlanul, Wd SN5000,
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest