Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• easy...rider

őstag

válasz liksoft #18447 üzenetére

Próbáltam tuning nélkül, legutóbb nyomtam egy bios load safe defaults opciót, és így már nem volt semmi tuning, de még mindig nem volt jó.

Tápellátás: hetekig ment hibátlanul, csak a telepítés nem akar végigmenni. Meg a vinyót nem hallom megállni és újra felpörögni, vagy megakadni.

Sata2 a vinyó is meg a lap is.

Ami szerintem itt a kulcs és amit nem értek hogy, akkor sikerülne a telepítés ha hagynám hogy minden partíciót töröljön és magának létrehozza a partíciókat.
    Mert legelsőnek is így ment fel, de akkor még szűz volt a vinyó, nem volt rajta adat.
    Legelsőnek még a Samsung vinyón volt win, akkor a seagate-t megparticionáltam, és utána csak a seagate volt már csak bent, és nem ment fel a win arra a particióra.
    Mintha hibásan lennének a particiók.

A legelső telepítésnél is ugyan ezek voltak a hibák, de megoldotta az hogy a telepítőben töröltem az összes partíciót, és a telepítő csinált egy 930gb-os partíciót.
    most van egy 30as, egy 300as és egy 600as partíció a vinyón.
    az elsőt próbáltam már törölni telepítőből, próbáltam particionálo progival a 30-as részre új partíciót csinálni, de egyszer se megy végig a telepítés. :(

Remélem a kusza megfogalmazás azért érthető :D

Új hozzászólás Aktív témák