Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
easy...rider
őstag
válasz
liksoft #18447 üzenetére
Próbáltam tuning nélkül, legutóbb nyomtam egy bios load safe defaults opciót, és így már nem volt semmi tuning, de még mindig nem volt jó.
Tápellátás: hetekig ment hibátlanul, csak a telepítés nem akar végigmenni. Meg a vinyót nem hallom megállni és újra felpörögni, vagy megakadni.
Sata2 a vinyó is meg a lap is.
Ami szerintem itt a kulcs és amit nem értek hogy, akkor sikerülne a telepítés ha hagynám hogy minden partíciót töröljön és magának létrehozza a partíciókat.
Mert legelsőnek is így ment fel, de akkor még szűz volt a vinyó, nem volt rajta adat.
Legelsőnek még a Samsung vinyón volt win, akkor a seagate-t megparticionáltam, és utána csak a seagate volt már csak bent, és nem ment fel a win arra a particióra.
Mintha hibásan lennének a particiók.A legelső telepítésnél is ugyan ezek voltak a hibák, de megoldotta az hogy a telepítőben töröltem az összes partíciót, és a telepítő csinált egy 930gb-os partíciót.
most van egy 30as, egy 300as és egy 600as partíció a vinyón.
az elsőt próbáltam már törölni telepítőből, próbáltam particionálo progival a 30-as részre új partíciót csinálni, de egyszer se megy végig a telepítés.Remélem a kusza megfogalmazás azért érthető
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest