Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
ArpiCBR929
üzenetére
Szerintem pedig elég jól látható. Itt egyértelműen közli, hogy IDE HDD esetén ezt kell használni:

Itt is egyértelmű:
IDE Host -> SATA HD vagy fordítva:
A fekete panelon, ami egyébként újabb gyártmány, fordítva van.
USB átalakító is használható, csak az jobban bekorlátozza a sebességet, továbbá mobilfiókhoz nem is tudom használni, mert van egy olyan sajátossága, közvetlenül a merevlemezbe kell dugni.
Legalábbis, ami nekem van:

Annyira érzékeny a fiók által közbeiktatott vezetékezésre, hogy ettől adatátviteli hibákat produkál. Sőt, nekem hibás szektorokat is dobott az egyik lemezen, aminek egyébként azóta sincs semmi más baja. Csak épp ott virít 27 áthelyezett szektor és 7423 kapcsolati hiba. Szerencse, hogy ennek a kis HDD-nek amúgy sincs már használati értéke.
Tesztjeim során bebizonyosodott, hogy ezek a hibák csak akkor növekednek, amikor mobilfiókon keresztül dugtam össze.
-
liksoft
nagyúr
válasz
ArpiCBR929
üzenetére
Szakembernek sem tiszta sokszor. Viszonyítás kérdése, a gyártó honnan nézi. Csak a teszt mondja meg, tudod-e használni, és milyen beállítások mellett. Viszont mivel régi cuccokról beszélünk, kérdéses lehet, a tápegység bírja-e majd a nagyobb terhelést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Androidos tablet topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest