Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LBandi
aktív tag
válasz
liksoft #14965 üzenetére
Azért szeretném én is látni azt a féltengelyt nem csak hallani róla
Szóval biztos ami biztos azért tényleg szeretnék meggyőződni róla mielőtt kiadok 20-25ezer ft-ot még plusszba hogy tényleg a táp is ludas volt a károkozásban. Mert én még mindig azt mondom hogy amit tudok hogy az áram úgy ment el és jött vissza mint a stroboszkóp, ezt semmilyen elektromos ketyere nem szeresse.
Mégis valami program vagy teszt amivel előrébb juthatnék. Amúgy már több mint 4 éves a táp és eddig semmi jele nem volt annak hogy gyengélkedne értem ezalatt, rendszerfagyás, újraindulás és még eddig semmi sem ment tönkre ez az első alkalom. (a márkája Hyper Power 580W, igaz nem egy seasonic de nem is egy codegen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest