Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cascada

senior tag

Azóta elhoztam a haverom gépét és volt kis idöm jobban belemélyedni a problémába.
    Kicseréltem az IDE kábeleket. Feltettem megint az SP3-mas XP-t, ment is jól több napig, Lefuttattam a HDSentinelt, semmi gázosat nem talált. A winyó kondicióját és müködésést 100%-osnak értékelte. Tesztek is tökéletesen lefutottak hiba nélkül. Aztán egyik nap kattintottam az asztalra jobb gombbal -> kék halál. kiirta, hogy a win32k.sys-t nem találja. Eközben leszedtem a gép oldalát és kiderült, hogy azért nem találja ezt a filet, mert a winyó le van állva. Kihúztam a tápkábelét majd ujra bedugtam és elindult a winyó. Kikapcsoltam a géept, majd ujra be, most minden adat szépen megmaradt. Ezután sokszor be ki kapocslgattam, tesztelgettem és megint előjött ez a kék halálos hiba legközelebb éppen leálláskor. AMikor kiirta, hogy a Windows leáll akkor kapott kék halált. A winyó megint le volt állva. (Seagate 160GB_os winyó van benne és ezen kivül csak egy NEC DVD író). Cseréltem tápot is azzal is ezt csinálta.

Szerintem ez winyó hiba lesz, viszont mondták nekem, hogy elképzelhető alaplapi bios gond is.

Kiváncsi lennék a ti véleményetekre is.

Köszi

Új hozzászólás Aktív témák