Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cascada
senior tag
Azóta elhoztam a haverom gépét és volt kis idöm jobban belemélyedni a problémába.
Kicseréltem az IDE kábeleket. Feltettem megint az SP3-mas XP-t, ment is jól több napig, Lefuttattam a HDSentinelt, semmi gázosat nem talált. A winyó kondicióját és müködésést 100%-osnak értékelte. Tesztek is tökéletesen lefutottak hiba nélkül. Aztán egyik nap kattintottam az asztalra jobb gombbal -> kék halál. kiirta, hogy a win32k.sys-t nem találja. Eközben leszedtem a gép oldalát és kiderült, hogy azért nem találja ezt a filet, mert a winyó le van állva. Kihúztam a tápkábelét majd ujra bedugtam és elindult a winyó. Kikapcsoltam a géept, majd ujra be, most minden adat szépen megmaradt. Ezután sokszor be ki kapocslgattam, tesztelgettem és megint előjött ez a kék halálos hiba legközelebb éppen leálláskor. AMikor kiirta, hogy a Windows leáll akkor kapott kék halált. A winyó megint le volt állva. (Seagate 160GB_os winyó van benne és ezen kivül csak egy NEC DVD író). Cseréltem tápot is azzal is ezt csinálta.Szerintem ez winyó hiba lesz, viszont mondták nekem, hogy elképzelhető alaplapi bios gond is.
Kiváncsi lennék a ti véleményetekre is.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- D-Link DIR-860L
- Esik a hóóó!!
- Apple Watch
- További aktív témák...
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- PC bontás - Fractal Design ház, CM 750W, WS C422 PRO, Xeon W-2125, 128Gb, 6Tb SSD, 1050Ti
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Update 01.06. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest