- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz
subaruwrc #45538 üzenetére
Alig futott merevlemez 2-3 napot összesen(gari már lejárt). Még újrainicializálás előtt egy HD Tune-t is ráengedtem, hogy nézze át de az sem talált hibát. Ezért fura.
Utána jött HD Sentinel, önteszt pipa, újrainicializálás pipa, olvasás teszt pipa, chkdsk pipa. Mivel tudom, hogy valószínűleg saját hibámból jöttel létre a szektorok azért gondoltam SMART-ban kitolni az infót.
RaspberyPi-n gyengélkedett a táp, másolás közbe kikapcsolt hdd vagyis leállt aztán se kép se hang széthúztam nem válaszolt semmi.
Majd egyszer előlapi USB is megviccel nem adott elég naftát itt is megállt ugyan úgy semmi válasz windows felől megint kénytelen voltam széthúzni. Gondolom ekkor lett ez a két hibás blokk. HD Sentinel írja is összefüggő terület.Kékes525 - Szerintem átállítom aztán figyelemmel kísérem állapotát majd de mivel saját hibámból adódott így valószínűleg nem fog romlani állapota. Minden esetre fontos adatot nem tárolok rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest