- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
fps8
senior tag
Sziasztok!
Nagy pánikban vagyok, és reményből meg még több van!
A szituáció a következő: A gépemben eredetileg volt egy 200-as samsung sataII, és egy wd caviar green sataII 1Tb. Egyszer csak fogta magát a samsung és elkezdett kattyogni
Majd kékhalál, és restart. Még egy bizonyos ideig/óráig ment, aztán nem indult el többé 
Átvittem egy másik számítógépbe remélve hogy néhány adatot le tudok menteni róla, ami részben összejött mielőtt végleg kilehelte volna a lelkét.... Majd nagykalapács és végleges megsemmisítés következet. De a probléma még igazán csak itt kezdődik. A WD-n ugyanis olyan adatok vannak amiket 5 éve őrizgetek hdd-ről hdd-re, és most sajnos nem tudom működésre bírni. Bios, és hd sentinel látja, még először az új hdd-n lévő újratelepített windows xp sp3 is felismerte eltávolítható meghajtó ként, de megnyitni nem tudtam csak leválasztani...
. Hd sentinel szerint kifogástalan állapotú, és semmi baja, viszont partíció véleményem szerint nincs rajta vagy nem is tudom igazán
...
Mit ajánlotok? Van valami program amivel bele tudok nyúlni, adatmentés miatt, vagy vissza tudom éleszteni adatvesztés nélkül esetleg a régi rendszert rajta???

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 512GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4992
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd kékhalál, és restart. Még egy bizonyos ideig/óráig ment, aztán nem indult el többé 
. Hd sentinel szerint kifogástalan állapotú, és semmi baja, viszont partíció véleményem szerint nincs rajta vagy nem is tudom igazán