Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fps8
senior tag
Sziasztok!
Nagy pánikban vagyok, és reményből meg még több van!
A szituáció a következő: A gépemben eredetileg volt egy 200-as samsung sataII, és egy wd caviar green sataII 1Tb. Egyszer csak fogta magát a samsung és elkezdett kattyogniMajd kékhalál, és restart. Még egy bizonyos ideig/óráig ment, aztán nem indult el többé
Átvittem egy másik számítógépbe remélve hogy néhány adatot le tudok menteni róla, ami részben összejött mielőtt végleg kilehelte volna a lelkét.... Majd nagykalapács és végleges megsemmisítés következet. De a probléma még igazán csak itt kezdődik. A WD-n ugyanis olyan adatok vannak amiket 5 éve őrizgetek hdd-ről hdd-re, és most sajnos nem tudom működésre bírni. Bios, és hd sentinel látja, még először az új hdd-n lévő újratelepített windows xp sp3 is felismerte eltávolítható meghajtó ként, de megnyitni nem tudtam csak leválasztani.... Hd sentinel szerint kifogástalan állapotú, és semmi baja, viszont partíció véleményem szerint nincs rajta vagy nem is tudom igazán
...
Mit ajánlotok? Van valami program amivel bele tudok nyúlni, adatmentés miatt, vagy vissza tudom éleszteni adatvesztés nélkül esetleg a régi rendszert rajta???
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Háztartási gépek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest