- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
venom8888
őstag
válasz
Pro Koryak #8858 üzenetére
Nf nel mondod? Ha magyar nyelv van csak azt dob,azt listáz ki? En nem talaltam ilyen opciot
-
venom8888
őstag
Nekem az volna a fontos hog, szinkronos legyen,es sok uj tartalom legyen a streamingen. Ezt fogja teljesiteni a hbo nekem?
-
venom8888
őstag
720p vagy 4k a minoseg?
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Az osszes tartalom szinkronos?
-
venom8888
őstag
A netflix hamarosan megstunteti a jelszomegosztast, hbo nal vagy disney nel van megosztás?
-
venom8888
őstag
válasz
Rigormortiis #8355 üzenetére
le lehet mondani barmikor vagy van husegido?
-
venom8888
őstag
válasz
Rigormortiis #8353 üzenetére
nincs hbo bol proba idoszak vagy valami?
-
venom8888
őstag
válasz
#46824192 #8351 üzenetére
Ez igy van, nem is erdekel kinek mi a jo, midnenkinek az a jo amit annak gondol. Opel,merci, szoke barna. Nekem a szinkronos jon be. Azt akartam tudni, hol es melyik platform jatszik csak szinkronos filmeket, vagy legalabbis sokkal tobbet mint a netflix. Ugy tunik a HBO max az
-
venom8888
őstag
válasz
Rigormortiis #8338 üzenetére
Az volna a legjobb ,ha ki lehetne probalni ingyen, es ha tetszik akkor elofozetek,de igy ..
-
venom8888
őstag
Na fasza, akkor marad a Netflix a 90% os angol nyelvel.
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Jelenleg Netflixem van,de gondolkodok valtani HBO ra,mert 99% a angol,es elegem van, hogy meglatok egy jo filmet, uhh ezt megbnezem,es angol MEGINT. A HBO MAX on csak magyarul vannak a filmek? Es hany film van ezen a streaming platformon , sokkal kevesebb a film,es sorozat mint a netflixen?
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest