- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaba
veterán
válasz
l.skywalker #5923 üzenetére
A Paramount+ is csak 2022-ben érkezik a SkyShowtime szolgáltatás részeként Magyarországra.A HBO Max Németországban,Olaszországban és Angliában csak 2025-től lesz a Sky szerződés miatt.
-
Yodafon
őstag
Most kaptam az alabbi emailt:
Az HBO GO már nem támogat bizonyos régebbi operációs rendszereketAnnak érdekében, hogy a lehető legstabilabb és legjobb streaming élményt nyújtsuk előfizetőinknek, az HBO GO a továbbiakban nem támogat bizonyos operációs rendszereket futtató eszközöket. Megpróbálhatja frissíteni a készülék operációs rendszerét, vagy kérjük, használja az HBO GO-t egy másik eszközről.
A támogatás az alább felsoroz készülékekhez és PlayStation 3-hoz 2021. szeptember 21-től szűnik meg:
Samsung - OS Tizen 2015 verzió és alatta
LG - WebOS 3.5-ös verzió alatt
Információk
Az HBO GO applikáció minden további eddig is támogatott készüléken működni fog. A támogatott eszközök listáját itt érheti el.
A támogatott eszközök listáját itt érheti el.Segíthetünk?
A nem tamogatott azt jelenti h el se indul az app? Vagy csak h nem erkezik hozza tobb frissites? -
Shiro
senior tag
Tudnátok segíteni, hogyan lehet teljes képernyőn nézni egy filmet?
Nekem Firefox alatt így néz ki.
Próbáltam más böngészővel (Edge, Chrome), illetve PS4-el is, de ott is ugyan ez.
Előre is hálás köszönetem! -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
LouiS22 #5922 üzenetére
Ettől még valószínű, mert a cikk lényege a latin-amerikai terjesztés volt, ami kiemelt prioritást élvez, így amíg azzal vannak elfoglalva addig "egyes" európai országokban késhet a bevezetés. Értelem szerűen nem Németország vagy Franciaország lesz ez. Ellenben hamarosan jön a Paramount+ is a régióban, gyanítom emiatt viszont sokáig húzni sem fogják.
-
Kaba
veterán
Ipadon vagyok,valahogy nem ad linket,
Írd be a google keresőbe, hbo max europe . -
Kaba
veterán
A HBO Max bevezetése Magyarországon valószínűleg csúszni fog.Az év második fele helyett csak 2022 elején lesz bevezetve.
-
azbest
félisten
válasz
GoodSpeed #5913 üzenetére
lehet van rajta videwine l1 támogatás
#5912 mayday00
ilyen üzenet a hivatalos app régi verziójában volt...
ha valamilyen hagyományos előfizetéshez járó fiókod van, akkor próbáld meg azt, hogy kijelentkezel és újra bejelentkezel email címmel és jelszóval, de most ne a kábelszolgáltatót, hanem a hbo go közvetlen előfizetést válaszd a listán. Jóideje megy már úgy is és lehet lekapcsolták a régi fajta szolgáltatófüggő belépést. -
-
Az új mobilomnál (Xiaomi MI 11 Lite 5G) úgy látom, hogy már FHD-ben megy az HBO GO Stream.
-
azbest
félisten
Mintha lenne valami üzemzavar... se android telefonon, se androidtv-n, se weben nem működik a hbo go tartalom elindítása. Vicces módon kodi addonból megy.
Lehet most aktiváltak volna valami módosítást, csak nem jött össze és elromlottak a hivatalos nézési módok.Látom a facebook oldalukon is írták páran előbb.
-
Selynelar
aktív tag
Jó estét Mindenkinek!
Az alábbi hibával találkoztam: Egésznap hibátlanul működött (Sony Xh9096-on) az HBO GO. De egyszer csak leállt. Kiléptem majd vissza az appba és azóta kéri,hogy aktiváljam. Amit még is tennék,de nem enged be a fiókomba a következő "autentikációs hiba (12.99)" üzenettel. Volt már jelszómódosítás router újraindítás.
Valakinek ötlete,hogy mi lehet a gond?
Előre is köszönöm
-
azbest
félisten
válasz
LouiS22 #5900 üzenetére
a play store szerint 5ös-től felfelé támogatott a teló/tablet app. A tévés változat szigorúbb, annak 7-es a min.
Inkább arra tippelnék, hogy valami régi apk-t talált meg. Voltak változások az utóbbi hónapok, évek alatt, amelyekhez újabb app kellhet. A frisset kell feltennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest