- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodafon
őstag
Azt nem tudja valaki hogy ha en HBO Go-rol mentem at Max-ra es ezert ugye kedvezmenyesebb a havi dijam, ha en most szuneteltetni akarnam az elofizetest majd par honap mulva ujra aktivalni, akkor ugyanugy a kedvezmenyes ar maradna vagy mar csak a normal aron tudnam hasznalni?
-
Yodafon
őstag
Amugy jol sejtem ilyen kulso stickeken buko lesz a jovobeni 5.1? Mert ugye HDMI-n, Samsung tvn nem lehet DTS vagy Dolby Digitalt kitolni....
-
Yodafon
őstag
válasz
l.skywalker #5962 üzenetére
lol nem!
-
Yodafon
őstag
addig talan lesz olyan tv-m is ami meg tamogatott lesz
-
Yodafon
őstag
Most kaptam az alabbi emailt:
Az HBO GO már nem támogat bizonyos régebbi operációs rendszereketAnnak érdekében, hogy a lehető legstabilabb és legjobb streaming élményt nyújtsuk előfizetőinknek, az HBO GO a továbbiakban nem támogat bizonyos operációs rendszereket futtató eszközöket. Megpróbálhatja frissíteni a készülék operációs rendszerét, vagy kérjük, használja az HBO GO-t egy másik eszközről.
A támogatás az alább felsoroz készülékekhez és PlayStation 3-hoz 2021. szeptember 21-től szűnik meg:
Samsung - OS Tizen 2015 verzió és alatta
LG - WebOS 3.5-ös verzió alatt
Információk
Az HBO GO applikáció minden további eddig is támogatott készüléken működni fog. A támogatott eszközök listáját itt érheti el.
A támogatott eszközök listáját itt érheti el.Segíthetünk?
A nem tamogatott azt jelenti h el se indul az app? Vagy csak h nem erkezik hozza tobb frissites? -
Yodafon
őstag
Na felolem mar meg is szunhet az HBO Go
Tegnap vegigneztem a Tronok Harcat
-
Yodafon
őstag
Jol sejtem USA-ban van sima TV-s 5.1 de itteni regioban nem?
Akkor ha proxyn keresztul usabol csatlakozok akkor elmeletileg lenne 5.1-em TV-re? -
Yodafon
őstag
Meg mindig nincs 5.1 ezen a csodan?
-
Yodafon
őstag
Hello
2013-as, 2014-es Samsung Smart TV-ken masnak is van hogy a felirat egy par mondatig nem mutatodik csak a film megy? Nekem mostanaban csinalja azt hogy megy a sorozat erre egyszer csak nem mutat semmi feliratot 2-3 mondat erejeig aztan minden megy ugyanugy tovabb. -
Yodafon
őstag
Árulja már el nekem valaki hogy lehet azt hogy a HBO GO sorozatok például a westworld torrenten 5 pont egy hanggal van fent míg HBO GO n maximum sztereóban tudod megnézni?
-
Yodafon
őstag
Hello
El kezdtem én is próbálgatni ezt a HBO Go-t egy jó régi Samsung F6400-ason de nem igazán vagyok meggyőzve. Akinek hasonló korú/szériájú tv-je van annak is ronda rajta a kép? Agyon van tömörítve, sztem nem is fullhd. Netflixhez hasonlítottam ott szinte tűéles az 1080p.
Újabb sorozatokat próbáltam de hááááááát..... Nem is tudom. Pedig kábellel van netre kötve. Ennyit tud a tv vagy ennyit tud a HBO Go?
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest