Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT.hu
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vesa
veterán
Odáig el sem jutok, hogy a szolgáltatás minőségét véleményezzem, bár gyanítom a 300-as netnek bőven elégnek kellene lennie. Szintén UPC egyébként.
Most olvastam olyat, hogy próbálkozzak Edge-el, de csak emiatt nem fogom feltenni. Nevetséges lenne, ha azzal menne, de onnantól végképp a szolgáltató rendszere tré, ha Firefox alatt nem képes működni.
-
azbest
félisten
áh dehogy.
Lényegében csak arról van szó, hogy amit valaki tökéletesnek gondol, az nem biztos, hogy az.
A régi plazmák hd ready felbontása (amit fhd-ről skáláz a kisebb natív felbontásra) és működése miatt sok olyan hiba a videókban nem látszik velük, ami lcd-vel durván látszik. Ahogy a régi crt tévéken sem látszott az sd időkben, hogy milyen szörnyen tömörített videókat is néztünk.Az meg kb minden tévé betegsége, hogy mindenféle buta effektet bekapcsol rajtuk a gyártó, hogy ne látszódjonak a képhibák. Cserébe egy simított, műanyag massza az egész, ami a széteffektezéstől sd felbontásúnak tűnik. Ha minden képjavító varázslás ki van kapcsolva, akkor több részelt látszik a tartalomból, cserébe a képhibák is látszanak.
-
sagit
veterán
A régi appot sikerült leszednem.... Megoldva azóta köszi
Másik kérdés:a nappaliban 5.1 szettre van kötve egy xiaomi mi Box 3,működik is rendesen az app de csak sztereó hang jön. A lehetséges hogy nem 5.1 a nagyobb filmeknél se a stream? ( bosszuallokat néztem pl)
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
Tök jó, akkor most tényleg döntse el az ember, hogy milyen TV-t vegyen, ha plusz eszköz nélkül akar HBO GO-t nézni
korábban az LG-n is gondok voltak (közvetlen előfizetés úgy emlékszem nem is ment), miközben az akkori Samukon ment jól. Hozzáteszem, anyámék ezer éves, első generációs kis 32"-os Samsung smart tv-jén tökéletesen megy (igaz lassan indul, de utána már jó), ellenben sok új Samsungon láttam problémákat. Nehéz ügy, én is szívesen néznem végül is közvetlenül TV-n, saját appal, csak kérdés, hogy egy most megvásárolt TV-n milyen lesz mondjuk fél ev múlva. Van, aki hosszabb ideje használ egy bizonyos Tv-t és nem volt/nincs gondja vele?
Mert akkor olyan TV-t vennék. Ezek szerint most LG-t érdemes ilyen szempontból?
[ Szerkesztve ]
-
norbertoth
senior tag
43UJ670V, azaz 2017-es modell. Megnyitottam a menüt és nézem mi az a fekete ikon jobbra, nézem hbo go, fu de megörültem neki hogy végre frissítették, a régi ikon is megmaradt azt töröltem, frissült és mr az új felület fogadott mint ami a mobilos app, nagyon szép, intuitív, netflix jellegű 😀 nagyon tetszik. 2018.11.22-ét ír de eddig nem láttam az ikont, csak most.
Hu a verziószámot hirtelen nemtudom megnézni mert megállítottam az élő felvételt, de valami 5.2? Nem akarok hülyeséget mondani, amikor rámentem a fekete szalag ikonra ki is írta higy frissítse-e.
Szerintem folyamatosan frissül mindenkinél, kb 1,5 eve várom ezt a verziót, így már nagyon szívesen használom. (Lehetne több film is mondjuk)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Akciófigyelő: A Banggood adja legolcsóbban a Blitzwolf okos mennyezeti lámpáját
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megtollasodik középkategória
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest