- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vesa
veterán
Odáig el sem jutok, hogy a szolgáltatás minőségét véleményezzem, bár gyanítom a 300-as netnek bőven elégnek kellene lennie. Szintén UPC egyébként.
Most olvastam olyat, hogy próbálkozzak Edge-el, de csak emiatt nem fogom feltenni. Nevetséges lenne, ha azzal menne, de onnantól végképp a szolgáltató rendszere tré, ha Firefox alatt nem képes működni.
-
azbest
félisten
áh dehogy.
Lényegében csak arról van szó, hogy amit valaki tökéletesnek gondol, az nem biztos, hogy az.
A régi plazmák hd ready felbontása (amit fhd-ről skáláz a kisebb natív felbontásra) és működése miatt sok olyan hiba a videókban nem látszik velük, ami lcd-vel durván látszik. Ahogy a régi crt tévéken sem látszott az sd időkben, hogy milyen szörnyen tömörített videókat is néztünk.Az meg kb minden tévé betegsége, hogy mindenféle buta effektet bekapcsol rajtuk a gyártó, hogy ne látszódjonak a képhibák. Cserébe egy simított, műanyag massza az egész, ami a széteffektezéstől sd felbontásúnak tűnik. Ha minden képjavító varázslás ki van kapcsolva, akkor több részelt látszik a tartalomból, cserébe a képhibák is látszanak.
-
sagit
veterán
-
Exian
addikt
Tök jó, akkor most tényleg döntse el az ember, hogy milyen TV-t vegyen, ha plusz eszköz nélkül akar HBO GO-t nézni
korábban az LG-n is gondok voltak (közvetlen előfizetés úgy emlékszem nem is ment), miközben az akkori Samukon ment jól. Hozzáteszem, anyámék ezer éves, első generációs kis 32"-os Samsung smart tv-jén tökéletesen megy (igaz lassan indul, de utána már jó), ellenben sok új Samsungon láttam problémákat. Nehéz ügy, én is szívesen néznem végül is közvetlenül TV-n, saját appal, csak kérdés, hogy egy most megvásárolt TV-n milyen lesz mondjuk fél ev múlva. Van, aki hosszabb ideje használ egy bizonyos Tv-t és nem volt/nincs gondja vele?
Mert akkor olyan TV-t vennék. Ezek szerint most LG-t érdemes ilyen szempontból?
-
norbertoth
senior tag
43UJ670V, azaz 2017-es modell. Megnyitottam a menüt és nézem mi az a fekete ikon jobbra, nézem hbo go, fu de megörültem neki hogy végre frissítették, a régi ikon is megmaradt azt töröltem, frissült és mr az új felület fogadott mint ami a mobilos app, nagyon szép, intuitív, netflix jellegű 😀 nagyon tetszik. 2018.11.22-ét ír de eddig nem láttam az ikont, csak most.
Hu a verziószámot hirtelen nemtudom megnézni mert megállítottam az élő felvételt, de valami 5.2? Nem akarok hülyeséget mondani, amikor rámentem a fekete szalag ikonra ki is írta higy frissítse-e.
Szerintem folyamatosan frissül mindenkinél, kb 1,5 eve várom ezt a verziót, így már nagyon szívesen használom. (Lehetne több film is mondjuk)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- Lenovo Flex 2025-07-26-ig Garis Hibrid Laptop Tablet 14" FullHD Érintős Ryzen 7 5700U 512GB SSD
- Samsung Watch 6 Classic 47mm BT patika állapot gyári gari 2026.06.25-ig
- iPhone 4 és 4S főleg alkatrésznek
- LG UM7100PLB 60" (152 cm) 4K HDR Smart UHD TV eladó
- Dell XPS 13 9310 i7 11 gen, 16gb, 1 TB SSD,Érintős kijelző, 2 hónap garancia
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest