Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pdr755
aktív tag
válasz
Narxis
üzenetére
Persze, de ezek a pénzösszegek David Ellison -tól (Paramount CEO) is jöhetnek hogy ne valósuljon meg.
Annyiban könnyebb a dolog hogy a TV csatornák és az USA-n kívüli nem streaming/stúdió dolgok (pl Eurosport) nincsenek benne.
Ahogy olvastam az egyik fő sticking point az lesz a jovahagyasban h a WB filmeket mennyire és mennyi ideig szerepeltetik moziban (és mennyi ideig csak moziban) mielőtt streamingen is elérhető lenne. És hogy a Netflix ezen a téren mennyi kötelezettséget hajlandó vállalni. -
pdr755
aktív tag
válasz
negyven2
üzenetére
Korántsem lefutott, tekintve hogy nem csak az USA versenyhatóságának kell engedélyeznie.
De az USA-n belül sem 100%. Különösen hogy mind a két párt politikusai közül ugrottak már a dologra.
Valamint hogy a felvásárlásban a Netflix fő riválisa, a Paramount főembere köztudottan lelkes trumpista és nem zárom ki hogy fog a színfalak mögött lobbizni hogy ezt a tranzakciót ne engedjék át.
Mondjuk európai nézőpontból nem tudom hogy melyik felvásárlás lenne jobb (a streaming szolgáltatásokat félretéve): a Paramount az egész WBD-t szerette volna vinni, a tévécsatornákkal és a Discovery Globallal együtt.
Tehát akkor pl az Eurosport is náluk lenne, a közvetítési jogokkal együtt. Nem tudom hogy ez nekünk európai (sport)nézőknek jobb vagy rosszabb lett volna mint a mostani vagy a lehetséges jövőbeni felállás.
Nem az Animal Planet vagy az ID sorsára gondolok hanem ők arra hogy pl. az európai olimpiai közvetítési jogok 2032ig (?) a discovery csoportnál vannak. -
pdr755
aktív tag
Hát nekem is a 33%os verzió van+Eurosport, részben e kettő miatt nem lett még lemondva.
Szerencsére a Discovery Global nincs benne az üzletben úgyhogy ha az egész végigmegy (ha, mert sok esélyes az egész ügy) akkor talán utána lesz külön valamilyen, a discoverys tartalmakat meg az eurosportot tartalmazó szolgáltatás, esetleg, horrible dictu visszatér (akár átbrandelve) az Eurosport Player.
A maradék Max-ot, ha megszűnik a 33%os kedvezmény vagy ha beolvasztják a netflixbe, már mondom is le.
Új hozzászólás Aktív témák
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
l.skywalker