- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
Üdv a Max Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro Koryak
addikt
Én eddig 33%-os akciós áron előfizető voltam/vagyok, de nem ajánlották fel, hogy továbbra is megmaradna a kedvezmény. Az ominózus e-mailben nem volt benne a link, amit itt egyesek mondtak.
Múlt héten is kaptam az e-mailt a változásról, abban sem kínálták fel a lehetőségét. -
l.skywalker
Topikgazda
-
looser
addikt
-
-
TrollBalint
addikt
Felmerült bennem, hogy az "eltűnt a listáról" kifejezés esetleg nem ugyanazt nem jelenti mindkettőtöknek. Te, ha nem látod, azt mondod eltűnt. Az ügyfélszolgálatos meg megnézi és látja, hogy ott van a lejátszási listában, csak éppen azt nem látja, hogy neked nem mutatja valamiért a program.
-
cigam
titán
A sokadik levélváltás után:
Hivatalosan nem tűnnek el a lejátszás folytatása listából a tartalmak, csak akkor ha lekerül a tartalom a platformról, illetve, ha valaki más is használja esetleg a fiókot, akkor természetesen történhet változás a listával kapcsolatban.
Mivel még a tartalom rajta van a platformon, rajtam kívül más nem használja a fiókot, továbbra is hivatalos magyarázat nélküli az esetem. -
cigam
titán
Maxi gáz ez az ÜFSZ:
- Tehát teljesen eltűnt a folytasd, ahol abbahagytad listája? Tudna erről képet küldeni esetleg?
- Máskor is előfordult már ez a probléma, vagy csak most először? Illetve, milyen fajtájú eszközön történik? Android telefonon használja az alkalmazást?
- Utána néztem és nem központi hibáról vagy beállításról van szó, ezért feltételezem, hogy valamiféle technikai hiba fordulhatott elő a telefonon. Érdemes törölni az applikációt, majd visszatelepíteni, hogy frissülhessen, illetve ha a jövőben is előfordulna ilyesmi, mindenképpen szóljon nekünk és továbbítjuk a technikai csapatunknak a problémát!
Köszönjük szíves megértését és ha bármi másban segíthetünk, kérem írja meg nekünk! -
Most a hang beállításoknál a hangprojektor wifin keresztül van beallitva így most első blikre jónak tűnik de nem lenne jobb hdmi eArcal összekötni? Wifin keresztül nincs késés a hangnál? Bár nem tűnik fel eddig semmi gáz. A másik mitől lehet hogy apple tv video beállításnál a 4k hdr 50hz en folyamatosabb a mozgás mint mikor 4k hdr 60hz re van állítva, erre kozbe rajottem
-
LouiS22
veterán
Mert valahol valaki így látta jónak. Ismétlem: nem kötelező előfizetni. De ha ennyire zavar és úgy érzed, hogy ezzel hátrány ér, itthon is panaszt tudsz tenni emiatt, az illetékes cseh médiafelügyeletnél is jelezheted, de végső soron uniós szervek elé is citálhatod az ügyet. Vagy elfogadod, hogy így döntött a cég valamilyen ok miatt és ezzel élsz együtt tovább. Esetleg megvárod, amíg itthon is elindul a Max és kiderül, hogy hasonló mézesmadzagot elhúznak itthon is az orrod előtt. Igaz, neked - mint meglévő előfizetőnek - nem fog járni ez a deal. Plusz - de nem olvastma végig minden cikket, így lehet, hogy tévedek - azért az ilyen ajánlatok limitált időre szoktak szólni, azaz nem élete végéig fizet majd kevesebbet a user.
-
Alex91
félisten
Az ATV+-on meg valoban kerdeses, hogy milyen tartalom lesz rajta. A sajat gyartasuakat promozzak, de lesz-e mas forgalmazotol naluk valami? Azert az itunes-ban van eleg sok film is dogivel, koztuk magyar szinkronos is. Nem gondolnam, hogy mindent bedobnanak, de ha ezekbol is kerulne be tartalom...
-
Memora
senior tag
A Netflix 1080p-n ált. 2.6-3 Mb bitrátával streamelte a filmeket, ritkábban volt 4-5-6-7 Mb is, de találkoztam 1.6-al is...
Nem hiszem, hogy az én elvárásaim lennének magasak, ha ez nekem nem kielégítő minőség.
A tartalomról meg az a véleményem, hogy sorozatok terén ugyan tényleg elég korrektnek mondható a kínálatuk, de a filmekről/egyéb tartalmakról ez már nem mondható el (pl: a horror filmek kategória tele volt imdb 3-4/10 pontozású filmekkel). Én ebben a jelenlegi formájában legfeljebb max: évi 1-2 hónapra fizetném elő. -
LouiS22
veterán
Ahogy korábban leírta valaki, simán lehet, hogy az átalad használd dinamikus IP (feltételezem, hogy nem fizetsz fix IP-ért) a mútlban valamikor, valamiért (pl spammelés, email-szerver, bármi) veszélyesnek lett jelölve. Azért jópár olyan szolgáltatás ismert, ami gyűjti, rendszerezi ezeket az IP-ket, majd azokat továbbadja más szolgáltatónak.
-
azbest
félisten
A két dolog nem zárja ki egymást. A jogvédelem eleve régiókorlátot jelent. Más kell, hogy kapja a jogvédelmidíjat, ha más országból nézik életvitelszerűen. Plusz az áfa is abba az országba kell befollyon, ahol az előfizető él. Ezen felül van az, hogy adott tartalom lehet magában is régiógorlátos a szerződésük és a költségek miatt. Nem mondunk ellent egymásnak, csak kiegészitik egymást az információk.

-
törölt tag
Mobilon kicsit maceras elolvasni egyemaszivedet.
Az egesz hozzaszollasod kicsit kotozkodo volt, orulok,hogy egyeseknek ez kielegulest jelent.
Sose legyen jobbSzerk,
Megneztem, a minap az aprilis elejet jelenti, csak a gugli valamiert betette a spam mappaba, es most ahogy itt unalmamban kotorasztam a vizparton, megtalaltam.
Igen elfogom olvasni, csak nem telefonon,
Ezert batorkodtam erdeklodni.
Senki nem tartott pisztolyt a fejemhez, csupancsak gondoltam tobb infoja van valakinek.
Kerdezem, hogy ahanyszor ti kaptolegy mailt vagy smst hogy a trèmobil szerzodesi szabalyzata megvaltozott, mindig elolvassatok?
Hmm -
cigam
titán
Sőt a WEB-en is van magyar hangsáv. Biztos olyan mint a W10 frissítés. Hullámokban engedélyezik.
-
törölt tag
az "eredeti" kitétel alatt pontosan ezt értettem, nemhinném, hogy ott ment volna valami belső kamera az esemény idején...
azér olvasni tudsz.
és ha olvasod egy orosz atomerőműben oroszul kell beszélni, az lenne korhű, max. feliratozva.
mégiscsak az lenne
egyébkéntpedig ha van 3-4 hangsáv meg ugyanannyi feliratsáv, akkor mindenki megtalálja a magáét. -
törölt tag
Ja, úgy látom én is, mondjuk nekem szerencsére egyáltalán nem volt fontos.

UPC-től tegnap meg is jött az új hozzáférésem, felhasználónevem maradt, a jelszavam is, csak ugye UPC-n keresztül kellett belépni ami természetes, és a korábban megnézett filmek listája is kiürült, ez is természetes.
-
LouiS22
veterán
Az említett filmhez 1. szinkront az Intercom (a forgalmazó) készíttette.
Gyorstalpaló, hogy értsd a folyamatot.
A kertévék (és ebben az esetben az HBO-t ne számold kereskedelmi tévének - egyrészt mert nem az, hanem előfizetéses modellben működik, cserébe ugye nincs reklám) filmeket vásárolnak (és az utóbbi években sorozatokat gyártanak, ez az úgynevezett saját gyártás, pl. Bogaras szülők a TV2-n, A mi kis falunk az RTL-en).
A vásárolt filmekhez az esetek 99%-ában a filmet eladó jogtulajdonos adja a szinkront (ma már nagyon ritka, hogy olyan filmet vásárol meg egy kerskedelmi csatorna, amihez nem készült itthon magyar sáv és gyártani kell hozzá).
A sorozatoknál értelemszerűen más a helyzet, ott általában a csatorna rendeli meg a magyar szinkront és az vándorol tovább itthon, de volt olyan is, hogy új szinkront készítettek sorozathoz is (a 2000-es évek elején a Viasat a Star Trek rajongóknál gurította el a pöttyöst és kellett új sávot gyártani a felháborodás miatt).
-
Bazsa74
tag
Köszi a tippet. Annó érdekes volt hogy az ip cím ellenőrzés pécsi címet mitatott, de a hbogo mégis nem magyar íp-t írt. 12 hívás után, mikor már nagyon durván beszéltem velük, váltottak ip-t és lám megoldódott. Most elég volt két újraindítás és helyrejött. Köszönöm a segítséget mindenkinek.

-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Korábbi nevén:
• HBO
• HBO Max
• HBO Max & OD
- Android szakmai topik
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- LEGO klub
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?

l.skywalker