Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősöm porszívót keres és engem kért meg, hogy segítsek neki, de én sem értek hozzá semmit. A keret 30.000- Ft., a lakás egy pici másfél szobás panel, de van egy macska. Mindenképp porzsák nélkülit szeretne. Ennyit tudott nekem elmondani; lehetséges ilyen feltételekkel valami használhatót vásárolni?
-
Lomha 8V
addikt
(#63171) koxx: Én is mondtam neki, hogy ennyiért kicsit karcsú lesz a választék. Nekem is porzsák nélküli van, nem szokott gond lenni a takarítás, pár szűrőt kell kimosni. A garázsban porzsákos van, persze az jóval egyszerűbb, aláírom. Köszönöm az ajánlást!
(#63172) Gömbike: Köszönöm! Nem tudom, szerintem trehány a lány és elfelejt zsákot venni, aztán halogatja, aztán a többit tudod.
-
Lomha 8V
addikt
válasz Mentior #80247 üzenetére
Nálunk van egy AEG mosógép, ami pontosan ugyanezt csinálja. Napi egyszer gyönyörűen kimos, bármilyen programon, bármilyen beállítással, de ha még egyszer el akarod indítani, akkor hibakód és nem hajlandó semmire. Másnap tökéletesen működik. Pár szerelő már bohóckodott vele, fogalmuk sincs persze, tippelgetésre cseréltek alkatrészeket, inkább vettünk egy másikat.
-
Lomha 8V
addikt
válasz leweegee #80259 üzenetére
Engem is dühít, mert én is műszaki ember vagyok és a munkámhoz rengeteg diagnosztikát használok. Az ügyfél azért fizessen ami a baj, ne azért, mert hülye vagyok hozzá és csak tippelgetek.
Viszont nagyon köszönöm a segítséget, mert így lehet, hogy nekimegyek, mert a gép még nálam van.
-
Lomha 8V
addikt
Sziasztok!
Átköltöztetném a mosógépet a konyhából a fürdőszobába. A fürdőszobában ezek állnak rendelkezésre a falon:
Az lenne a kérdésem, hogy a lefolyó használható úgy, hogy csak beledugok egy csövet és arra kötök rá; vagy itt túl nagy lesz a nyomás és valami zártabb megoldás kellene?
-
Lomha 8V
addikt
(#82649) gyulazsolti, (#82650) BB9000: Köszönöm, meg is vettem és a helyére is raktam a szifont!
(#82651) Beni2360: Eddig ez egy sima mosdó lefolyója volt, mosdóhoz való szifonnal. Nem tudtam, hogy van külön ilyen szifon, nem értek hozzá, de miután a harmadik szerelő érkezett "két héten belül" kb. 4 hónapja, eluntam a dolgot és nekiálltam a fürdőnek én magam. Elég jól haladok, sok mindent megcsináltam már, csak kell egy kis segítség.
Következő kérdés. A mosógép helyére a konyhában menne egy mosogatógép, de most megszívtam mert ilyen a bejövő víz csövének a vége:
Ez az érzékelő (vagy mi) miatt sokkal nagyobb mint a régi cső és a konyhapultban a régi cső helye van kivágva. Fali csap van és arról ágazik le egy toldóval. Most megállt a tudományom, mert ehhez szét kellene barmolni a konyhapultot. Vagy léteik valami összekötő, amivel össze tudnám hozni a régi -már eleve ott lévő- csővel? Mondjuk akkor meg hosszú lenne a cső, mint a vonatfütty. Tanácstalan vagyok.
-
Lomha 8V
addikt
válasz gyulazsolti #82654 üzenetére
Köszönöm, de nem lesz az gond, hogy így a két cső együtt több mint 3 méter lesz, talán 4 is?
-
Lomha 8V
addikt
(#82656) gyulazsolti, (#82657) BB9000, (#82658) pjen: Köszönöm szépen, végül a toldó lett a befutó, a helyi szaniterboltban tartottak is belőle. A mosógép és a mosogatógép is a helyére került és tökéletesen működik.
-
Lomha 8V
addikt
Sziasztok!
Van egy Whirlpool FSCR80431 mosógépünk, ilyen mint a képen. Már pár éves és elkezdte azt csinálni, hogy mikor centrifugál, akkor ugrál, de nagyon durván, 5-6 centit elemelkedik az eleje a padlótól. Találkozott már valaki ezzel a jelenséggel?
-
Lomha 8V
addikt
Honnan tudom, hogy a mosógép lengéscsillapítók rosszak e? Leszedtem a gép hátsó borítását, a dobot egy ujjal tudom mozgatni fel - le, a lengéscsillapítók nagyon könnyen járnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik