Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25127) blattida válasza DeFranco (#25123) üzenetére


blattida
nagyúr

Sok sült krumpli készítésről, sok olajban történő sütésről volt/van szó, én is ahhoz ajánlottam az olajsütőt, így, természetesen az olajszegény használathoz annyira nem passzol, de ezt senki sem állította.

A bonyhádival nekem pont, hogy kimondottan rosszak a tapasztalataim, mármint a mostani újakkal, mert a régiekkel nincs gondom, azokat használok is, ellenben a mostaniakkal, melyekről nagyon könnyen leválik a zománc bevonat és/vagy parciálisan megég, onnantól kezdve meg használhatatlan lesz/lett.
Nekünk 10+ éve vannak tefal teflonos edényeink, az általad tapasztaltakkal egyszer sem találkoztam, ellenben a karcállósági problémákkal igen, igaz, ezek sok év alatt jöttek elő. A bonyhádi teflon bevonata egy hulladék, saját tapasztalat, egész pontosan annak rögzítése borzalmasan szar.

Már írtam, tehát annak, aki sokat sütne sok olajban, annak jó választás egy normális olajsütő, annak viszont, aki nem használ sok olajat, annak, értelemszerűen nem. ;)

pjen
Természetesen, az is jó a célra.

[ Szerkesztve ]

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.