- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Hali!
Srácok ti milyen programmal játszotok le hd filmeket pc-n? Az a gondom, hogy a vga hdmi kimenete van összekötve az erősítő (Onkyo TX-NR509) hdmi bemenetével, arősítő hdmi kimenete pedig a tv hdmi bementével. Mikor filmet játszok le (MPCHC, Splash Player, TotalMediaTheatre 5), akkor azt írja az erősítő, hogy csak analóg a beérkező jel. Ez mitől lehet? A vga és az erősítő egy 10m-es hdmi kábellel van összekötve, ez van ráírva: AWM E101344 STYLE 20276 VW-1 80°C 30V SPACE SHUTTLE-D HDMI
Köszi!
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #40396 üzenetére
Képzeld el, mit kell tudni a 2 pici JL dobozocskámnak, hogy a robbanásoknál le essen a fejedről a pompon
Plusz, hogy 17hz-nél még hangot adjon ki.... -
törölt tag
válasz
Kikiri7 #40392 üzenetére
Szivesen.
Természetesen olcsóban is ki lehet jönni de kompromisszumokkal kell számolni. És a lényeg: hallgatózni,ahol csak lehetséges. És ha találsz,és nem vagy biztos a választásban akkor irj ide és véleményezzük.
Még két kiegészités:
Mélynyomót a szobára és a rendszerhez együtt szoktuk ajánlani,nmm kell megegyeznie az többi hangfalmárkával,viszint az 5.0 egy családból álljon ha lehet,pl ha Dalinál döntesz és Ikon frontod van,lehetőleg a többinek is ikonnak kellene lennie.
Nyugodtan választhatsz használtat is,általában még jobban is járhatsz vele.
Azzal sem vesztesz,ha elöszür a frontokat veszed meg,idővel pótolod 5.0 vagy 2.1,3.1 végül 5.1-re.
Számit a választásnál a zene/film arány is. több zenére jobban megfelel a tapasztalatok szerint a Denon, Marantz és általában a magasabb kategóriák.
20 nm alatti szobában jobban járhatsz a monitor/szatelitsugárzókkal és lehetőleg ne méreted választásban alul-vagy túl, pl. felesleges Dalinál maradva Mentort venni 25 nm. alatti területre. -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #40395 üzenetére
ugyenez a tapasztalatom.
ugyan nem akarok BBéci szájába szavakat adni, de sztem ő zárt ládából irta,h 30cm mire elég.a 30as régi kocsiba való zárt ládámat épp csak hallani lehetett 40nm-en.membrán kiugrott helyéről,és suttogott
a 30as heco reflex beszólja hangnyomásra(bár még hangnyomásra sem éri el a velo felét),tartaléka is van,csak épp inkább dünnyög,minr robban -
xtremetuning
addikt
Én nem azért vettem, mert az electra nem volt elég.
Bőven beszólta a szobámat a maga Rms 650 wattjával.
Azért vettem, mert minőségibb, kontrolálltabb mélyeket szerettem volna.
Ezt csak zárt ládával lehet elérni, viszont zárt ládából 2 db kell min. hogy hozza az 1 db bass-reflex szintjét, ellenben döngések és loudnesses hangzás nélkül. Ja és 1500 watt dobozonként, hogy meg is mozdítsa a membránokat.
Sok előnye van a nyitott ládának, többek közt kevesebb energiával lehet relatíve nagy hangot produkálni. Ellenben a minősége hagy kívánnivalót magy után.
Nálam a zárt láda a csúcs, oda viszont kell az energia. -
törölt tag
válasz
Kikiri7 #40387 üzenetére
Ha ajánlani kell akkor Onkyo TX-NR609, Denon AVR1912, Harmann/Kardonn AVR360, Pioneer VSX 1021, LX sorozat,és ez felettiek érik meg az árukat. Ezeknél már kijön a HD hangok minőségkülönbsége. Ha nagyobb összegben gazdálkodsz akkor Arcam, NAD, Rotel, mégtöbbért Jungson, Lexicon, Myryad termékek, külön erősitő-végfokban a kb.félmilliós Emotiva UMC1-XPA5 páros lenne amikben érdemes gondolkodni. Hangfalakat kb az erősitő árának dupláját számold, HD-hangok élvezetéhez minimum JBL ES,de vannak olcsóbban is jó hangdobozok és erősitők is. Vezetékezés pedig az összes rendszer költségének 10-15%-át tegye ki.
-
Zoty@80
tag
hello,
tényleg olyan nehezet kérdeztem?
létezik olyan erősítő a piacon amire rá lehet kötni egy 5.1-es fülest és egy 5.1-es hangfal rendszert is? majd az erősítőn váltani hogy mikor melyik szóljon?
valaki csak tud rá mondani valamit... -
Kikiri7
tag
Sziasztok nekem az lenne a kérdésem hogy jelenleg a piacon mely erősítők azok amelyek ár érték arányban tényleg jók ? most szeretnék venni majd erősítőt és utána hozzá 5.1 es hangrendszert viszont nem vagyok járatos még benne.
Előre is köszönöm a válaszokat.Kikiri
-
Peak
addikt
nekem néha picit zavaró a mély, pedig subládám sincs, csak két brutál front... Iron Man 2 jelent, mikor azzal a "LHC-szerű" kütyüvel új elemet állit elő... ott folyamatosan van egy búgás, dübörgés a jelenetben... -36dB hangerőn remeg az iróasztal lapja a számitógépem alatt.
suckerpunchon meg az üvegtáblák az ablakkeretben. -
BBéci
legenda
válasz
Pgabor79 #40381 üzenetére
Igen, reális lehet, de lepkefing lesz 45 négyzetméteren, arra most készülj fel.
Megszámlálhatatlanul sok szobában, teremben hallottam házimozi rendszereket, egyszerűen képtelenség egy akkora mélynyomóval, normális hangzást összehozni. Maximum 30 négyzetméterbe való. A Streamaudio moziszobájában 2 db R12 dolgozik, pedig még 25 négyzetméternél is kisebb. A Házimozi Studió 5x5-ös szobájában 2 db 1000 wattos Array 1500 van rendszerbe állítva, 38-as membránokkal, 57 kilós súllyal. A fromntokban 35-ös mélysugárzók mozgatják a levegőt, szigorúan 80 hertz fölött!
Nem szabad alulméretezni egyetlen alkotóelemet sem, mert tönkreteszi az összhangot!
Xtremetuning is azért vette a két JL Audiót, mert kevés volt az egy darab Focal Electra szub.(#40382) eviktor
Arról az ablak tehet, nem a mélynyomó. Nálam 22 négyzetméteren pont jó a Velodyne SPL1200Ultra, de volt előtte DD15 is.
Szerintem fogalmad nincs, milyen az igazi házimozi hangzás. Amikor a Valkűr elején a repülőgépek elhúznak előttem, a kanapé ki akar ugrani alólam. -
eviktor
tag
25 m2-es a szobám, de csak 20 centis a mélynyomóm, de remeg az ablak a keretében. Gondolom az általad javasolt megoldás egy szeparált családi ház átalakított pincéjében tud működni, de társasházban semmiképp. Attól félek az "ütős mélyek" ütős szomszédokat eredményeznének.
-
BBéci
legenda
válasz
Pgabor79 #40375 üzenetére
Viszont csak 90 W a teljesítménye, ami kevés még 20 négyzetméterre is.
Ha 45 négyzetméteres helyiségben ütős mélyhangokat szeretnél hallani, akkor 2 db 30-as szub kell, egyenként legalább 180 (RMS) wattal, vagy egy 46 centis >500 W teljesítményű erősítővel. Az első az olcsóbb megoldás, például 2 db Proson R12. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Pgabor79 #40375 üzenetére
Ha azt nézem kis helyre kell a láda... ~13m^2, de lehet , hogy átpakolok valamikor tesómék szobájába, az közel 20.. na meg ki tudja, hogy később még mi lesz...
Ebből kifolyólag lehet, hogy elég lenne a 20 centis CAV is, vagy valami ahhoz hasonló.
Csak ennek tényleg a felépítése furcsa, ugye hogy nem "kocka". Viszont árban eddig a legjobb eddig.
-
törölt tag
válasz
Zoty@80 #40360 üzenetére
Még nagykategóriában sem találkoztam olyannal.
Egyedüli megoldás: gyártatsz olyan összekötő kábelt pl a kácsánál hogy 1 jack hüvely/mama be,2 jack dugó/papa ki, ezt rádugod a fülesed frontrészére, és aztán az egyik dugót/papát megtoldod egy gyárilag kapható hosszabbitóval.De csak a füles vagy csak a hangfalszett szól,mint Béci többször is leirta. Mivel a kapcsoló a Jack dugó végében levő bütyök!! -
spiky03
veterán
válasz
#09634560 #40367 üzenetére
Szia!
Köszi az infót, még szerencse, hogy tegnap nem dugtam össze a laptopot az erősítővel próba képen.
Mert a laptopot nem kapcsoltam volna ki, csak úgy dugtam volna rá.
Értem. Akkor marad ez az erősítő, ha úgy sem jön ki a különbség. Max csak egy kicsit intenzívebb lesz a hangzás mint a sima DD és DTS-nél nem?
És majd ha ismét össze jön a pénz, akkor cserélek hangfalszettet és erősítőt is.
Persze az is lehet, hogy csak részletekben kezdem a módosítástElsőnek majd az erősítős és utána a hangfalak.
-
törölt tag
válasz
bajnokpityu #40369 üzenetére
Szerintem is.
De erre mondanánk: rossz a píárja. -
törölt tag
válasz
spiky03 #40361 üzenetére
Szia!
1. igen,ez miattt érdemes lecserélni,hisz bővül a helyek száma,egyszerübb a bekötése. De vigyázat: csak kikapcsolt,és áramtalanitott készülékeket szabad összekötni,mert a HDMI 5 volton müködik,kisütheted valamelyik komponenst, ha üzem alatt kötöd össze!
2. értjük mire gondolsz,de sajna ebben a kategóriában nem lesz kihallható a különbség. Csak az alsó-középkategóriában (kb 80-100 ezer kezsősően) és az ennek megfelelő hangfalszettel lehet kihallani a különbségeket. -
hackeeeee
Jómunkásember
Naigen...
Csak annál meg meg van az, hogyhát mindenképp valahogy felkéne menni érte pöstre. De mondjuk ez már nézőpont kérdése.
Most még ahogy méricskéltem is, marad a "kocka" forma, ha venni kell ládát, mert emez mégsem férne..
Az a CAV is csinos, amit a kolléga linkelt visszább, arról van valakinek véleménye, tapasztalata?
-
spiky03
veterán
Ha valakit érdekel:
mondjuk nem egy high-end cucc, de nagyon jó árban van
Philips PPX 1430 -
hackeeeee
Jómunkásember
-
spiky03
veterán
Szegasztok!
Egy olyan kérdésem lenne csak, hogy szerintetek érdemes-e lecserélni a meglévő erősítőmet (Yamaha RX-V365) egy egyel újabbra (Yamaha RX-V367) mert ez már tudja hdmi-n továbbítani a hangot is.
Valamint a másik kérdésem az lenne, hogy szerintetek észrevehető lenne-e különbség a normál DD, DTS és a True-HD,DTS-HD között ezen a rendszeren?
Itt arra gondolok, hogy a mostani 365-ös is tudja, ha koaxon kapcsolom rá a bluray lejátszót, mert ugye lekeveri a hangot DD-ra vagy DTS-re.
Szerinted lenne hallható különbség?
A hangfalszettem már egyszer belinkeltem.
Egy Eltax márkájú hangfalszett. (Sajna még nem telik hihg-end szettre)
Előre is thx
-
Zoty@80
tag
hello,
tényleg olyan nehezet kérdeztem?
létezik olyan erősítő a piacon amire rá lehet kötni egy 5.1-es fülest és egy 5.1-es hangfal rendszert is? majd az erősítőn váltani hogy mikor melyik szóljon?
valaki csak tud rá mondani valamit... -
-
törölt tag
válasz
Gál István #40342 üzenetére
Köszi!!!
-
medek3
aktív tag
Keresek egy régebbi denon házimozi szettet de nem emlékszem a típusára és így nem találom a weben. 5.1 hangfal és azt hiszem, hogy az erősítőbe beleépítették a dvd lejátszót.
Vagy fordítva. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
#09634560 #40349 üzenetére
Megkoszontem magamnak is... Lehet mondani barmit attol mar jobb nem lesz.
Mindegy ez hvan.. Az egesz szobarendezesem el van atkozva. Volt meg mas is korabban... Mindegy. Rohogni mar nem vagyok kepes rajta...Ettol meg a kerdesem all.. Ha lenne par javaslat at megkoszonem.
-
törölt tag
Ujra eladó lett a Yamaha.
-
BBéci
legenda
válasz
johnny82 #40346 üzenetére
Az említett erősítő és kategóriatársai által megszólaltatott hang meglehetősen messze van attól, amit a forrásra, CD-re, DVD-re BD-re rögzítettek. Egyrészt színeznek, másrészt eldugják a részleteket, finomságokat.
Ha kikapcsolod az Audysseyt, akkor mesterségesen nem nyúl bele a hangba, az jön ki belőle, amire az elő és végfokai, D/A konverterei képesek, de nem biztos, hogy jobb lesz, mint bekapcsolt EQ-val. -
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdés...
15-20k között tudnátok-e javasolni használt subládát?
-
Hali!
Onkyo TX-NR509 erősítőnél hogyan tudom olyan módba tenni, hogy azt halljam, ami a forráson van? Tehát semmibe ne nyúljon bele, úgy szóljon, ahogy eredetileg van?
Köszi!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Dorian #40344 üzenetére
Spontán úgy, hogy nem volt kikapcsolva az erősítő... Át akartam pakolni a 2 frontot, megfordítani, nehogy ahogy a macsek itt csúszkál a parkettán, kiüsse a mélyet, kikötöttem a kábelt, kipottyant a kezemből, valszeg lehet, hogy pont rá az RCA csatira.. Vagy nem tudom hova, de a lényeg, hogy szagos...
Tudom, ügyesvoltam, Magam is belátom... Mérges is vagyok nem kicsit...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Azthiszem, hogy sikerült szétlőnöm a sub erősítőmet... A denon az lezárt, villogott a piros karika, de a sub erősítőm ha megy, akkor a mély csak búg.. Kihajtottam a csavarokat, fasza amperszag jön belőle.. Ügyesvoltam...
-
Gál István
senior tag
válasz
#09634560 #40341 üzenetére
Szerintem ha ár/értéket nézel akkor kifejezetten jók. Egytől-egyig olyan a kivitelezésük amibe nem lehet belekötni. A hangjuk azonos iskolán belül is különböző, ezért kell elmenni meghallgatni mindet vásárlás előtt. A hangjukkal kapcsolatban az avx-be írt véleményemet idézném: (Érdemes megfigyelni milyen árú dobozokkal vannak egy mezőnyben.)
Swans M6F: Számomra etalon volt abban a szobában a monitorok elhelyezésükből fakadóan csak próbáltak felnőni ahhoz a hanghoz. Minden rendben volt vele, a sok hangszóró ellenére egységesen, lágyan megtelítette zenével a szobát.
Swans M3: Szerintem széthúzta a zenét de nem kontúrosan, ennél biztosan jobban szól kellő elhelyezéssel. Az énekhang nagyon jó volt rajta, viszont a mélyeit nem tudta megmutatni de ezt én 100%-ban az akusztikai környezetnek tudom be.
Swans Diva 6.0: Nálam hengerelt. Nagyon gyorsan le lett cseréve pedig ott az M3 helyett jobban szerepelt volna, úgy gondolom. Főleg akkor kerekedett a szemem amikor meghallottam hogy ez 150e ft újonnan. Amikor le lett rakva a földre pihenni, sokáig gondolkoztam hogy ez egyáltalán hogy lehetséges.
B&W 805N: Nekem abszolút sterilen - a legjobb értelemben véve - szólalt meg, nagyon kellemes hangja volt, itt éreztem azt monitor dobozok között hogy megvannak az odaillő sávszél határok. Nem tolakodott, és gyorsan tovább is állt.
Chario Sonnet: Gyönyörű, szégyenlős doboz. Nem hibázott sokat, de nagyon szűk spektrumban zenélt, nem sokat mutatott a tudásából. Szerintem más lánc kellene neki.
Harbeth 7ES: Őszintén szólva nem emlékszem semmire ami megfogott volna a hangjából. Kicsit mintha túlméretezett lett volna az a doboz, kongott olykor, de lehet hogy én ültem rossz helyen gondolkodik.gif
ProAc Tablette 2000 SIG: Kis feszes doboz, de egy akkora szobában szerintem nehezen lehetett volna kihozni belőle bármi lehengerlőt is, pedig titkon nagyon vártam.
Zingali Naples: Nagyon szétcincáltuk, pedig kellemesen hazudott. Mivel sajnos sokat is hazudott így teljesen más megítélésbe esik. Szerintem egy laikus, kezdő zenehallgatót az a doboz fogna meg leghamarabb, pont azért mert nagyjából ilyen ívet írhat le a frekvenciagörbéje: '=-,_,-=' Cseles jószág.
Szerk - A forrás: Marantz SA15 SACD játszó + Jungson WG-Preamp-II + WG-AMP-II
-
törölt tag
válasz
Gál István #40340 üzenetére
És milyenek voltak a csúcs Swansok?
Egyáltalán jók a Hiwi-k? -
spiky03
veterán
És ha van egy felesleges kis ház az udvaron
-
Skynet01
csendes tag
válasz
#09634560 #40294 üzenetére
Az alaplapom:
http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4core1333-fullhd
A leírás alapján, ha jól értelmezem, akkor a DVI kimenetet tudom átalakítóval HDMI-ként használni! Szólj, ha tévedek!
Köszi az erősítő tippeket, de egyetemistaként nekem kicsit borsos az áruk...
Még keresek valami olcsóbb megoldást, de ha nem találok, akkor feladom egy időre ilyen irányú "vágyaim"..
Ezekhez mit szólsz?:
Daewoo DV 115
esetleg
Yamaha RX-V595RDSKöszi szépen a segítséget!
-
-
spiky03
veterán
Ha esetleg valaki mondjuk a pincébe akar egy kis házimozi szobát magának.
Akkor itt egy kis installáció -
BBéci
legenda
válasz
ginola #40325 üzenetére
A képekről is látszik, hogy a frontok magasan vannak, a hátterek meg alacsonyan. Ezzel az összes erre vonatkozó házimozis szabályt sikerült áthágnod.
Azt rajtam kívül más is írta, hogy a surroundok bántóan közel vannak a hallgatói pozícióhoz. Dipólok esetében még fontosabb a fülmagasság feletti 60-90 centis elhelyezés, mint direktsugárzóknál. -
Gorneck
legenda
válasz
#09634560 #40310 üzenetére
Akkor ezek szerint sok szobában rosszul van elhelyezve a front, ahol nincs nagyon mód álló hangfalakra. Nálam is sajna 160 környékén válik szabaddá a fal, pont emiatt kellett magasabbra tennem a polcokat/tartókat és emiatt nehézkes egy rendes hangfalszettet összehozása.
Ahol lesz vagyis már van a két fotel, onnét van bőven távolság a szoba hossza miatt. Ez a távolság van 2 méter, sőt...sztem több. Center szerencsére simán el fog férni a TV felett...[link]Az írtak alapján nem lesz egyszerű dolgom a hangfalak beállításával, sőt, lehet a frontokat kénytelen leszek lejjebb tenni, hogy ha már tényleg ennyi pénzt áldozok, akkor ne vesszen kárba.
Szerencsére nem holnap lesz a Geniusok (5050) cseréje. Van időm olvasgatni nézelődni optimális döntést hozni. -
hkari
őstag
Most ez is egy lehetőség: Swans D3.2B-F
Erről esetleg van tapasztalatod?
-
törölt tag
válasz
johnny82 #40322 üzenetére
Simán, hegyes késsel vagy csavarhúzóval ki lehet piszkálni.
Hangfalcsatlakozó közepén lévő feketékbe akár csavarhuzót behelyezve is. -
BBéci
legenda
A Neten semmit nem találtam róla. A régieket ismerem, szeretem.
(#40322) johnny82
Ahogy a régi dalban javasolják: piszkáld ki, piszkáld ki, piszkáld ki belőle!
Pici csavarhúzóval szoktam elvégezni a műveletet.(#40320) ginola
A frontokra vonatkozik, mert a szubládát mindenképpen kivenném abból a kuckóból, bár hallottam olyan rendszert, amelyikben 2 db Focal Cobalt láda volt a vászon alatti beépített szekrényben és egészen rendben volt a hangzás.
A tévé szellőzése rendben van.
A hangdobozok magasságánál nem a polcot, hanem a magassugárzót kell mérni. -
Hali!
Srácok egy kérdés: erősítő hangfalcsatlakozójából hogyan vegyem ki a kis műanyagokat, hogy a banándugót be tudjam dugni? Onkyo TX-NR509.
Köszi!
-
ginola
addikt
válasz
bajnokpityu #40273 üzenetére
Légpárnára? Mégis mire?
-
ginola
addikt
Inkább egy nagy doboz, ami kitölti teljesen a fakkot, mint valami kisebb méretű, ami szinte elvész benne.
Szia ezt a mélynyomóra értetted, vagy a frontokra? Ez beépített bútor, így vettem a lakást, a házimozival együtt, ezzel a szekrénnyel. A hátterek tényleg közel vannak, "de elfogy a fal"
A magassugárzók a front és hátterek esetében 105 cm magasan vannak,a kanapén ülve ez nálam pont fülmagasságnál van. Jó így?
A TV mögötti helyet lefényképeztem, szerintem elég helye van szellőzni, szerinted? A szekrény eléggé mély 65 cm.
Tanácsaitokkal sokat segítetek.
BBéci köszi, és várom hasznos válaszod -
Zoty@80
tag
üdv,
erre esetleg nincs senkinek valami ötlete?!
-
Dorian
félisten
Hozzá teszem, hogy a surroundok magasságát érdemes próbálgatni, minél közelebb vannak a hallgatási pozícióhoz, valószínűleg annál pontosabb beállítás szükséges. Az sem jó, ha túl magasan van, ilyenkor nagyon gyenge a surround hangtér, és az sem, ha túl alacsonyan és így "direktbe a füledbe szól" A minimum 60cm - értelmezésem és a próbálgatásaim alapján - a fülmagasság és magassugárzó közti távolság, nem pedig a fül+ surround doboz alja. A lefelé döntés nekem valamivel gyengébb eredményt adott, mint amikor fixen lejjebb helyeztem őket, lehet, hogy ebbe az is belejátszik, hogy a dönthető konzol nem ad igazán stabil alátámasztást.
-
törölt tag
válasz
Gorneck #40309 üzenetére
Hátsókra ez valóban igaz, de frontnak fülmagasságba való.
Mérések alapján, ha nem pontosan a füledre, mikrofonra néz a magassugárzó, halkabb lesz a magastartomány. 15 fok még nem vészes, 30-nál már jelentős szokott lenni a szint esése.
A THX ajánlás legalább 60 centit, vagy annál magasabbat ír a sorroundokra, abba akár a 2,15 méter is belefér távolságtól függően. Minél messzebb helyezkedik el, annál elfogadhatóbb a magasabb elhelyezés. -
-
törölt tag
Na ez is kihagyhatatlan vétel!
-
Gorneck
legenda
válasz
#09634560 #40293 üzenetére
A polk tsi200as + sub szett mellett nézegettem ezt is amit linkeltél. Gondolom a polk jobb hangminőséget képvisel ehhez képest.
Ami viszont még érdekel, hogy milyen magasságban érdemes ezeket hangfalakat elhelyezni? Szoba méret hasonló, mint a kollégánál...talán picivel nagyobb ahova én szánnám.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest