- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Pokzoli
tag
Mai Hifi City-s hirdetés:2011-10-15 | Horváth Ernő | 0630-610-3814 | Budapest
Tisztelt Hifisták!Költözés miatt,elvihető, jelképes összegért, 4db fali konzol, hozzá tartozó 2db polc. 10 hó 17. ig elvihető. Ajándékba adok HIFI piac és Sztereo újságokat. Irányár: XFT Ft.
-
Shahid
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Yamaha HTR3063 AVerösitöm. szeretnék hozzá új hangfalakat venni. Yamaha NS777re gondoltam. Vélemények? Esetleg valami jobb ajánlat? -
Termi16
őstag
válasz
Gál István #40195 üzenetére
Igen, de én azért vettem ezeket, mert 95%-ban diszkó zenét hallgatok...Arra meg tökéletesnek tűnt.
Csak ha néha berakok valami igényesebbet, akkor hallom, hogy nincs minden a helyén, enyhén szólva. Mostanában meg ez a 95% leesett kb 70-75-re. -
Warter
addikt
Az a 609 enyhe túlzás azokhoz a dobozokhoz. 509 is szerintem bőven elég még az es30-hoz is. Ráadásul a tsi200hoz képest az es30 szerintem legalább egy kategóriával feljebb van, de majd az okosabbak cáfolják, ha nem igy lenne. Helyedben vennék egy pár es30-at plusz a center meg az erősítő. Ha meg lesz még pénz, akkor hozzá még 2 es30. Subot meg ráérsz később venni, sőt inkább használtan vennék subot, fele annyiból kijön, ráadásul annak nem kell azonos márkából lennie.
-
Gál István
senior tag
válasz
Termi16 #40193 üzenetére
Értem. Szerintem hasonlóan jártál mint én régebben a Dali C8-al. Épp hogy meglett a Denon erősítőm, be voltam sózva hogy kell egy hangfalpár és elhamarkodottan, rosszul döntöttem. Szerintem 18nm-re egy jó monitor doboz tökéletes. Mozira meg körbepakolod a sorroundokkal és subbal és kész.
-
kurtz
aktív tag
válasz
#09634560 #40187 üzenetére
polkA tsi 200? azokon már elmélkedtem én is
onkyo 609 az örök favorit [nem tudom miért valahogy naon szimpatikus a cucc] v az már fölöslegesen sok lenne a tsi 200hoz?es30: ők már 1x terítékre kerültek mint a jbl es20ak váltása [akkor még es80 mellé] finoman szóval sem olcsó darabok kb így 160ra jönne ki az 5.0 + még a sub és az erősítő [tudom jó mellé a polkA is de ha már lúd..] az pedig már nem kicsit rúg túl a 309en esetleg: es30,es25c,es20,es150p hk255 ? így ha minden igaz 330k lenne a tsi 200 + nr 609 + psw110 kombó 320 az onkyo egybe szett 309
v még ott az jbl e150p mint alternatíva [mondjuk akk ennyi erővel már a psw110et is mellé rakhatom akár]
személy szerint valahogy a polkA szimpatikusabb
-
Termi16
őstag
válasz
Gál István #40191 üzenetére
ES90 + ES30C+ES30, H/K 255-tel.
Az a baj, hogy ezek a dobozok szerintem kb. 25nm2-től tudnának szépet szólni, nekem meg 18nm2 a szobám, ráadásul tetőtéri "csapott" tetős, ezért a légtér még kisebb, mint az átlag. Ehhez jön hogy az akusztika is elég szörnyű, konkrétan azon a falon, ahol a tv meg a hangfalak vannak, nincs egyáltalán semmi a fal felületén, végig teljesen üres. Szóval ezen még javítanom kellene, lehet előbb meg kéne próbálni egy jobb akusztikával rendelkező helyen, csak úgy érzem hogy ebbe a szobába ez a rendszer egyszerűen túl nagy lesz. (mondjuk ezzel számoltam már akkor is, mikor megvettem, magyarán én vagyok/voltam a hülye)
B&W 6-os dobozokon is gondolkozom közben, valószínűleg a szobámba az is elég lenne.
-
Termi16
őstag
Csak nem hagy nyugodni, hogy nem vagyok elájulva a JBL-em hangjától, így gondolkozom a cseréjén. Van most itt az aprók között egy ilyen drágaság: FOCAL JMLAB COBALT 815. Ára 160. Mit gondoltok róla? Megér ennyit?
Ami még kérdés lenne, hogy használtan ehhez mennyibe kerülhet nagyságrendileg egy center és a egy hátsó pár?
Erősítő cserén is gondolkozom, de most először a hangfalakat "kukáznám".
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
kimi02 #40185 üzenetére
Szerintem ha van rá lehetőséged akkor hallgasd meg.
Én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy zenén sokkal jobb lesz mint az onkyo-d.
Mozin szintén magasabbra fogja tenni a lécet, egy szeparált elő - végfok páros mint egy integrált onkyo. Rengeteg olyan részletről fog lekerülni a fátyól amit addig nem is hallottál. Dinamikusabb, jobb jelenlétérzettel rendelkező mozit hozva létre otthonodba.
Ezt tényleg akkor tudja meg az ember ha egyszer meghallja. Árba sem egy kategória a kettő, az onkyo 400 körül van, a rotelnek az új ára pedig valahol 700 körül van. Mostanság persze nevetséges áron lehet hozzájutni. -
kimi02
őstag
válasz
muzsikpeti #40180 üzenetére
Hát nem tudom.
Azért kérdeztem meg itt is , mert többen azt mondták nem nagyon éri meg a cserét. -
-
rascalyjo
tag
Helló mindenki!
Szeretnék érdeklődni AV erőlködő űgyben. Kinek mi a véleménye a JVC -k ről.
Mind hangzásban, funkciókban. Most egy Onkyom van TX-DS474-es tipus.Nem tud senki véleményt mondani???
-
kurtz
aktív tag
valaki vélemény / tapasztalat a : Onkyo HTS-9305THX ről?
-
spiky03
veterán
Sziasztok!
Erről a hangfalkábelről tudtok valami infót, tapasztalatot?
Gale Symphony 100Elvileg tesztgyőztes kábel.
Ez esetleg jobb, mint az inakustik? (ha tesztgyőztes volt... ) -
sysrq
őstag
válasz
bajnokpityu #40176 üzenetére
Sziasztok a hátsó hangfalon nincs gyári kialakítás a falra rögzítésnek, hanyagoljam és legyen állványon, (hátránya hogy használaton kívül szét kell szedni és elpakolni) vagy van megoldás, akár házi barkács?
-
kimi02
őstag
Szerintetek az Onkyo 876-os gépet megérné lecserélni a Rotel 1069 és a 1066-os kombóra ?
Várom a véleményeteket. (65nm) -
kurtz
aktív tag
napot
nos sikerült be szereznem a házi"mozi"m első darabját 1 pana p46g30 képében
ezt követi decemberben 1 dune smart d1 média lejátszó így most már idő szerű lenne meg álmodnom h milyen hangrendszer kerüljön mellé[már v 2x biztos elő került tőlem ez a kérdés de legalább most már biztosra tudom mit hol és hogyan áll módomban elhelyezni amik az előző verziókról nem mondható el]
a média lejátszó és az erősítő gyártója közt bármi összefüggés? vagy teljesen lényegtelen hogy mi kerül mellé?
+ nem igazán akarom azt h az 1ik részére nagyságrendekkel többet költsek mint az előzőkre
[nagyjából 1 kategóriába essenek a cuccok]~3mx6m (szxh) ~16m2 a rendszer hosszába fog elhelyezkedni [széltében az 1ik oldalt az ablak a másik oldalt az ajtó akadályozza meg az elhelyezést] így eléggé össze lesz zsúfolva a cucc mivel nem túl nagy szoba ezért a "hangfalak 70-100cmes körzetébe ne legyen semmi" téma nem igazán kivitelezhető éppen szét tudom pakolni valamicskét de garantáltan vmi tereptárgy lesz mögötte és mellette is 70cmen belül [konkrétan teljesen biztos h a fal előtt lesznek szinte közvetlenül]
a tv állvány eléggé alacsony profilú + nem is túlzottan széles [120cm] 2 polccal amiknek a belmagassága 17 ill 19 cm [a polc kivehető vész esetén de szükség lenne a tárhelyre] a polcok valamivel több mint 70 centi szélesek és 40 cm mélyek hátul zártak
a bútorokat leszámítva nem fedi semmi a falakat így elég sok a szabad fal felület [ a szoba méretéhez képest]
így érzésem szerint a jbl es80 hk255 kombó nem érezné magát itt valami jól [az erősítőt még éppen el tudom helyezni az állvány tetején ha a tvt fali karra rakom de a front hangfalak majdhogynem a szekrénysorba "épülnének" be [és feltételezem nem poénból kellene nekik a 70cm, talán a polc hangfalak életképesebbek lennének ] a háttérsugárzókkal nincs különösebb gond állvány alá és be a kanapé mögé fülmagasságba szépen elforgatva ahogy kell + ha a front álló akkor teljesen biztos h nyíl egyenesen előre néznének a 2 háttér közt max 2 méter helyet tudok hagyni a frontok [ha polc] akkor már közel sem lesznek ilyen jó helyzetben 1 méter is csak kis mázlival oldható meg
99,99% filmezés
tv állvány nem rendelekzik vmi óriási belmagassággal így ha a 10 cm felette + oldalt kőbe vésett dolog akkor valami alacsony profilú cuccot kell szereznem
ugyan így limitált a hangfal mérete is ha jól gondolomelőre is kösz
ui: bocs a kisregényért
-
ginola
addikt
Peremezéssel kapcsolatba ezt találtam helyben, szerintetek drága?
http://h2000.hangszoro.net/jav.htmlSzerintetek a belinkelt képen a perem mennyire számít már rossznak?
-
eviktor
tag
válasz
Dorian #40154 üzenetére
Onkyo 307.
5 egymást követő bemérés, ugyanazon helyen, ugyanolyan szobaállapot esetén sem hozza ugyanazokat az eredményeket. Még a hangfalak távolságát se találja ugyanolyan messzinek. A mikrofonhoz legközelebb eső sub ládát méri a legtávolabbinak...
Elromlott a mikrofon? Vagy az ilyen belépős erőlködőkben csak parasztvakítás az audyssey? -
kigyi_23
addikt
válasz
robi0604 #40160 üzenetére
A szoba akusztika eddig is nagyon rossz volt, sajnos ez nem mozi szoba ahol jelenleg van. Egymástól alig 2m-re vannak a hangfalak, lehet még annyi sincs egyenlőre, majd valamit kitalálok, mert ez így nem járható út. Majd kipróbálom úgy, hogy átmenetileg átrakom őket 1m-el odébb mindkét oldalon tudok ennyit "csalni" és bemérem úgy, hogy van-e változás, vagy csak egyszerűen pár centit tolom vissza az eredeti helyükre.
-
BBéci
legenda
válasz
rascalyjo #40158 üzenetére
Nem tartoznak az ajánlott típusok közé.
Hackeeeee!
Ajánlások szerint 70-100 centi az a távolság, amin belül semmi ne legyen a hangdobozok közelében. Az 5-10 cm iszonyúan kevés, belegondolni is szörnyű.
Próbálgasd, mit bírnak a dobozaid, mikor kezd a basszus puffogóssá, terjengőssé, pontatlanná válni, a színpadkép összeomlani, a térérzet elveszni.
A csillapítóanyagok alkalmazásának szükségességére így, innen nem tudok mit mondani. -
rascalyjo
tag
Helló mindenki!
Szeretnék érdeklődni AV erőlködő űgyben. Kinek mi a véleménye a JVC -k ről.
Mind hangzásban, funkciókban. Most egy Onkyom van TX-DS474-es tipus. -
kigyi_23
addikt
válasz
eviktor #40153 üzenetére
Én most a héten újra bemértem mikrofonnal a cuccot. Lényegi eltérés nem volt a mélyen hajtottam vissza és így +0.5db-re állította be a mélyet. Viszont a mérés után a hangja döbbenet szar lett az egésznek
Azóta már állítottam mindent és semmi sem segített rajta. Annyi a történet, hogy kicseréltem a sal kábeleimet Gotham kábelekre és 2 hét bejáratás után bemértem még 1x mert kicsit mozdítottam a hangfalakon (kb 5 cm-el kerültek odébb). A hangzás nem volt rossz, de gondoltam bemérem. Bárcsak ne tettem volna...
-
ginola
addikt
válasz
ginola #40155 üzenetére
Ezekről lenne szó. Szerintetek ezek miatt érdemes peremeztetni, vagy várjak vele még? 12 éves cuccos. Ennek milyen költségvonzata lenne darabonként?
Ezek egy membránon vannak:
http://kephost.hu/share-F8F2_4E9811EB.html
http://kephost.hu/share-2B5A_4E9811EB.html
http://kephost.hu/share-A759_4E9811EB.html
Ilyesmi meg a többin.
http://kephost.hu/share-9FEF_4E9811EB.html -
ginola
addikt
Sziasztok!
Székesfehérváron kit tudtok ajánlani, aki szépen tud peremezni?
-
-
eviktor
tag
Az audysseyvel (AEQ) kapcsolatban kérnék iránymutatást.
Stereo hangmód kikapcsolt AEQ-val, az ugyanaz mint a Pure Direct hangmód? (én nem hallok különbséget)
Ha bekapcsolom az AEQ-t Stereo hangzás esetén, félelmetes különbség van a Pure Direct-hez képest. Eltűnnek a mély hangok, mintha hátrébb kerülnének a hangfalak, elvékonyodik a hangtér, éles, de élettelen lesz a hangzás.
Ugyanazon forrás esetén bármely más hangmód esetén (AEQ-val) még rosszabb minden.
Mi tudja ennyire becsapni a mérőmikrofont? Van szőnyegem, könyvespolcom, még a függönyöket is elhúztam, hogy az ablakok ne zavarják a mérést.
Köszi! -
Bögre
aktív tag
válasz
Gál István #40151 üzenetére
Fix muanyag labak ket facsavarral felfogatva. Megoldom, csak bosszanto...
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #40147 üzenetére
Alapvetően nagy újdonság nincs.
Viszont a masterelés minősége és az újrahangszerelés miatt azért elég ütős lett. -
Bögre
aktív tag
Talalkozott-e mar valaki nem egyforma magassagu labakkal Tsi 300 -nal? Konkretan az egyik 3mm- el alacsonyabb az egyik frontnal, a masiknal kb 1-2mm a difi. Emiatt ugye billegnek akarhova allitom...
-
Dorian
félisten
válasz
muzsikpeti #40147 üzenetére
2001-ben én még a koleszszobában nyomattam:
Vidi 6363 + Vidi hangfalak a mennyezeti átmenő fűtéscsőre lánccal rögzítve + számítógép analóg kimenetről 128-192 bitrátájú mp3
Igaz ezt most elrettentésképp írtam, de akkor nálunk volt mindig a szobabuli -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #40135 üzenetére
Köszi a tesztet!
Akkor nem nagy durranat, mert nekem is sok régi megvan. Az első Kari lemezemet 2001-be kaptam, már akkor nagyon bejött. Kari Bremnes – Svarta Björn
Imádom ezt a lemezt -
bajnokpityu
félisten
válasz
Gál István #40145 üzenetére
rotelemet hiába szeretem igy tuniggal,BBéciét is meg sajátot is ügyesen meghajtotta.
de egy audiosquare minibe beletört a bicskája.minősithetetlenül szar volt.ugyan annyira nem éles,mint füleseknél, de ott füles erősitő+füles az 1 egységet alkot, itt is hangfal,kábele,és erősitő detto.
-
Gál István
senior tag
válasz
bajnokpityu #40144 üzenetére
Az a Jungson újonnan 60k-ért bomba vétel. Meghallgattuk a nagytesóját - ami ár/értékben szintén nagyon jó - és olyan szépen hajtotta a méregdrága dobozokat (B&W 805 Nautilus, Swans M3/M6 stb...) hogy öröm volt hallani. Egyedül a Chario Academy Sonnettel nem tudott boldogulni de az egyébként is egy válogatós doboz.
-
törölt tag
válasz
truckerboy #40122 üzenetére
Szerintem ha találsz tavalyi modellt(308-ast) vagy használtat,ha nem ódszkodsz tőle, még olcsóbban is kijöhetsz:pl több helyen van 55-60-ért Onkyo 605. Ha nem kell HDMI még olcsóbban kijöhetsz használtból, pl.. Hangfalban az rmlitett prosonon kívűl JBL SCS178 van korrekt áron és hanggal,ami 5.1-es,70-ért van a MM-ben és használtan már 40-50 körül kifoghatod,ha ennél olcsóban szeretnéd, pl..
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdés az Uraktól.
Ha a fronton csak elől van "szuszogó", akkor azt milyen közel szabad tenni a falhoz? tehát, pl, 5-10 centire rá szabad tenni, vagy ilyenkor sem szabad?
Ehhez kapcsolódva, ezek mögé is van értelme valami féle hangelnyelőt tenni, vagy ilyenkor nem sok értelme lenne?
-
Pokzoli
tag
válasz
Ibituba #40121 üzenetére
Egy elégedett tulajdonos. "Ma reggel megérkezett a Jungson JA-66C erősítőm! Első ránézésre is tisztességes a megépítése és a kivitele. Esztétikailag szép, öröm ránézni! Most már kb. egy órája nyúzom mindenféle zenével /klasszikus, jazz, akusztikus, blues, /. Hangja jóval túlmutat az árkategóriáján, pedig még be sincs járatva! Nem bántam meg, hogy lecseréltem rá a Denon PMA-560-as erősítőmet!
Ne haragudjatok, hogy ezekkel a dolgokkal untatlak benneteket csak szerettem volna pár sort írni a tapasztalataimról. Köszönöm!
Nagy UP a Jungson-nak!" -
Termi16
őstag
válasz
xtremetuning #40096 üzenetére
Köszi, megnyugodtam egy kicsit.
Nem tudom, hogy mitől lehet, mert újonnan nem ilyen volt és még csak kb 2 hónapos a hangfal, de remélem későbbiekben nem romlika az állapota. Azt gondolnám, hogy a JBL ennél azért minőségibb
-
ginola
addikt
Mennyire számít, ha a reflexcső, elöl, vagy hátul van, egy olyan álló hangfalnál, ami szekrénysorba van beépítve?
Ez esetben melyik lenne előnyösebb?Erről a rendszerről vélemény?
-
jas39
tag
"vevő zeneteljesítménye: 1000 W" a fenébe, ezt kellett volna megvennem!
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #40124 üzenetére
Épp most.
Csinálok egy autót és közben tesztelem.
A nagy része a 33 tracknek, eddig a már meglévők újrahangszerelése.
Egyébként ez nekem cirka másfél éve megvan... -
spiky03
veterán
válasz
truckerboy #40129 üzenetére
Nekem mindig
Helyes. Remélem megtalálod azt, ami számodra a legmegfelelőbb lesz.
Nah és persze ezek mellett szól még a későbbi bővítés lehetősége is. Pl letudod cserélni a hangfalakat, mint ahogy én is tettemÉs várjuk majd az eredményt
-
spiky03
veterán
válasz
Kamikaze240 #40127 üzenetére
Nemnem
Nem az erősítő az eltax, hanem a hangfalak
Az erősítőm az Yamaha RX-V365 (HTR-6320)
Hangfalak pedig a frontok: silverstone 200, center és a hátsok pedig: millenium -
spiky03
veterán
válasz
truckerboy #40122 üzenetére
A saturnban volt akcióban 100ért a fentebb említett Denon 1312xp
(Én is ezt venném, ha most vennék rendszert) -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #40049 üzenetére
Már akartam írni a múltkor is, hogy nagyon egységes hangzás volt, annak ellenére, hogy nem focalok voltak hátul. Egyetlen másodpercre sem inogott meg a hihetetlen térélmény. Az electra center meg teljesen egyező hanggal rendelkezett, mint az utopia. Nagyon sok egyforma hangfalakból épített rendszerben nincs ekkora összhang mint ebben.
Kari-t meghallgattad?
-
spiky03
veterán
Sanci38+ 1 szavazat
Én is teljes mértékben vele értek egyet.
Én is egybebögrét terveztem venni (vmelyik sony-t, v samsungot), de egyik kolléga lebeszélt róla, h inkább erősítős+hangfalszettes cuccot vegyek, mert arra anyámat is ráköthetem.
Igaz 40en többe volt mint a kisbögre cucc, de azt kell, hogy mondjam, hogy egyáltalán NEM bántam meg! Főleg most, hogy jó áron vettem hozzá új hangfalakat (amit már régebben belinkeltem, igaz nem egy high-end cucc, csak egy eltax márka, de nekem a kis hangfalak után ég és föld a különbség) amik jól is mutatnak
Úgyhogy ha ránk hallgatsz, akkor azok közül veszed valamelyiket, amiket itt a hozzáértők tanácsolnak!
Nem fogod megbánni!!! -
Ibituba
aktív tag
[link] valaki hallotta már? ha igen milyen? üdv.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
truckerboy #40113 üzenetére
Az, hogy mit írnak neten, az egy dolog, ha kicsit logikusan átgondolod, és ránézel a dobozok méretére, rá jösz arra, hogy léynegében hülyeség, ahogy van.. Ezek a szappantartók sosem voltak, és még jó sokáig nem is lesznek...
-
Pgabor79
aktív tag
Már kérdeztem, de nem jött válasz. Hátha majd most:
Szalagfüggöny mennyire lehet jó csillapítás-ügyileg? -
törölt tag
válasz
truckerboy #40114 üzenetére
Az eladó azért ajánlotta az említett szetteket, mert érdekében állt. Olvasd el még egyszer Sanci hozzászólását és értelmezd.
-
törölt tag
válasz
truckerboy #40113 üzenetére
Mit nem értesz?
Nézd: hallottam már egy-két ilyen rendszert,tudok viszonyítani.Ennél jóval drágább 300+ rendszer sem érte utol az általam említett rendszert hangzásban.
1000 wattot soha az életben nem fog leadni,vagy szerinted hogy csinál 180 Wattból ezret. Hiába tud 2 Hd formátumot a 4-ből (azt látod kihagytad).
Még ajánlható: erösitő-hangfalszett egyben (ha ez kell): Onkyo HT-S5405 vagy Denon 1312XT. -
Pgabor79
aktív tag
válasz
Megértjük, hogy nincs rá keret, de ott írja Sanci38, hogy van ezen az áron már belépőszintű komponens összeállítás, amely fényévekkel jobb hangzást nyújt!
Nem mellesleg ha elromlik valami a gar. lejárta után, akkor nem kell az egészet kib...ni a kukába. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Nekiabálj.
-
truckerboy
csendes tag
válasz
#09634560 #40108 üzenetére
Szia4
Ezt ne haragudj de nem értem,.Én ahogy a neten olvsom a tulajdonságait - szett: 5.1 hangszórórendszer és Blu-ray lejátszó
- csatorna: 5.1
- Dolby Digital, Dolby Pro Logic II, DTS 5.1, Stereo
- vevő zeneteljesítménye: 1000 W
- vételi sávok: URH
- audio analóg/digitális váltó: 24 bit / 192 kHz
- videó analóg/digitális váltó: 12 bit / 150 MHz
Ezek amiket irnak az audiojáról,meg az 5.1ről . -
BBéci
legenda
válasz
truckerboy #40106 üzenetére
Azok nem házimozik, hanem bögreszettek, amiket ennek a topiknak a lakói, bottal sem piszkálnának meg.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, lassacskán kész a szobám...
Történt egy kis "baleset" is, de szerencsére túlélte minden, úgy néz ki.
-
törölt tag
válasz
A Philips Árán megvan az Onkyo309+ Proson Event 5.1 szett,,fényévekkel jobb hangzással.
-
exile
tag
válasz
-
truckerboy
csendes tag
Sziasztok!
Szakmai,tapasztalati segitséget szeretnék kérni.Van egy 46" PHILIPS TVm 56os széri.Most házimozit szeretnék venni hozzá.Körbe néztem és 2 van ami mell
lett dönteni szeretnék.Az egyik egy LG HT 762PZ Tipusú házimozi a másik egy PHILIPS HTS 7540 Tipusú BlueRay házimozi.Na most,én az ár végett úgysem néznék BlueRay lemezt.De a boltban nagyon a PHILIPS mellé akarnak állittani.A hangzás tényleg mellette szól.Azt mondják az átt konvertálása is szebb.Szerintetek?Ez igaz lehet-e,erre ők azt mondják,hogy jobb a processor ami ezért felelős.Az én meglátásom magamnak az,hogy csak a hang és a BlueRay a különbség.Na meg a 30e.De én nem is értek hozzá. -
Caldera1
tag
Sziasztok!
Gondolom triviális a kérdésem, de segítsetek.
A motoros vetítővászon indításához szükséges 12V-os kábel milyen kábel? -
BBéci
legenda
válasz
bajnokpityu #40102 üzenetére
Miből gondolod, hogy átdobozolták?
-
bajnokpityu
félisten
a 3806átdobozolva.sz*réhugyé
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Ha letettem a voksom Denon DHT-1311XP mellett, amiben állítólag SYS-391HT hangfalak vannak, akkor szerintetek a hangfalakhoz jó lehet az itt látható Omnimount MODA PILLAR 24 (vagy Cosmic) hangszóró állvány? Már csak azért, mert most a Pillar-t itt, péntekig, párját megrendelhetném 30eFt helyett 12eFt-ért, azaz 24e 4db.
Vagy akkor inkább eleve ne egybe (erősítő+hangfalak) cuccban gondolkodjam DHT-1311XP kategóriában és valamilyen erősítőhöz gyárilag álló első és hátsó hangfalakat nézzek?
Aktív témák
- Autós kamerák
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- ASUS routerek
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest