- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
Hirdetés
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Patice #41199 üzenetére
Csak kicsit belekavarodtam már az ellenállásokba.
Szal összességében, olyasmiről itt nincs szó, hogy összeadódnak az ellenállások... (tudom fizika, csak kicsit már fáradt vagyok.. )
Azt tudom egyedül, hogy a magasom az 8 ohm-os, az tuti, a 2 mélyközepet, nem tudom, hogy azok 4-esek, vagy 8asok... Ugye mondtam az illetőnek, hogy a 2 mélyközép és a magas együtt 8ohm-os jelenleg, megkaptam a kondit, és mondta, hogy így kössem be..
Köszi, elolvasom.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Patice #41197 üzenetére
Aham.. Értem.
Csakmert, hasonlóképp volt bekötve a front is, viszont arra azt a javaslatot kaptam, hogy úgy kössem, hogy ugye az egyik mélyközépre a bemeneti jelet, arról fel a másik mélyközépre, és arról fel a magasra, és ugyanígy van egy kondi a magas "előtt".
Elvileg ugye 8ohm-os volt a magas-mélyközép része a frontoknak.. De akkor így viszont mennyi?
Üzletből kaptam a javaslatot, hogy így kössem be.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Egyre érdekesebb dolgokat tapasztalok a somogyinál.
Vagy nem tudom, hogy ez mennyire normális dolog, de gondolom semennyire.. Vagyis, személy szerint Én nem látok benne logikát.
Tehát, most megnéztem a centerben is a vezetékezést, kíváncsiságból... Naás, ugye 2 mélyközép van, egy magas.. Néztem hangváltó ebben alapból nincs.. Lehet jobb is, azok után mint ami a frontokban volt..
Úgy van bekötve, hogy az egyik mélyközpére, és a magasra megy egy-egy + -, a magason van egy kondi, azt valszeg holnap cserélem, veszek valszeg olyat bele, mint ami a frontokban van, vagy olyat amit ajánlanak hozzá..
De itt jön a bökkenő, a másik mélyközépen lényegében 2 negatív szál van.. Tehát úgy, hogy a hátulról a csatiból van rákötve az egyik, a másik, pedig a másik mélyközépről.. Ez hogy van? Gondolom ez nem normális jelenség, mivel ugye az egyik mélyközép így nem is kap pozitív jelet...
Remélem érthetően írtam.. Bocsi, hogy nem rajzolok, de mivel nem nagyon tudom, hogy pl. a kondit, hogy kell jelölni, így inkább nem erőltetem..
Hasonló volt a frontokban is, azokra is kicsit érdekesen néztünk.. Mostmár azok nem így vannak kötve, szebben is szólnak.. Nem egy hangbajnok, de jobb mint volt..
-
ginola
addikt
Ja és még vmi.
A kettő közül melyik jobb?
mission M35 pakk
vagy Dali zensor pakk -
ginola
addikt
Nad 747-et hallott innen vki, ha igen milyen benyomásai vannak?
-
törölt tag
válasz
hackeeeee #41186 üzenetére
De igen,, végülis helyes: Denon részletezőbb, jobban kiadja a részleteket,így zenénél jobban megmutatkoznak az erényei Onkyo dinamikusabb, tágasabb teret rajzol,nahgyobb energiatartalékai vannak, így mozira ideálisabb. Persze ez nem azt jelenti,hogy alkalmatlan zenére az Onkyo,filmre a Denon, populárisabb vagy rockzenére igenis jó lehet az Onkyo is, akármég bulit is simán lehet vele tartani, ésnem akció, beszélős filmekre is előnye is lehet a Denonnak.
Természetesen szubjektivitáson is alapul, tehát szvsz. -
törölt tag
válasz
electrocarlo #41163 üzenetére
Nekem is kb. épp akkora a szobám.
Én használt denon AVR3806-ot vettem,Azért főleg mert kell az LP bemenet, és HD-t küldhetek rá HDMI-n,igaz,csak LPCM-ben.. mellé jelenleg Castle knight-on gondolkodom,meg kellene hallgatni, csak még nyers a bolt szerint.. elég lenne a 4-es széria is.
Ha ujonnan gondolkodnék: Onkyo 609,legalább és most elég lent van a JBL ES ára, arra gyurnék,vagy Dali concept szettet venném, és lenne majd mellé legkevesebb 25 centis,min 150 wattos mélynyomó, használtan 40-ben megvan. Igaz,ez felülről takarja a 300,de alig több, és nem muszáj egyszerre mindent... -
törölt tag
válasz
bajnokpityu #41164 üzenetére
Persze hogy van..
Opus pl. nagyon jó lehet,azt egyszer hallotam sztereón.
Én az olcsó kategóriásokra gondoltam,kecskeméten meg lehetett mindet hallgatni,ott is azt mondták,hogy a Vardusok nem sokat érnek,Diamondoktól kezdődik valahol a jó hangfal. -
hello28
aktív tag
Sziasztok
Onkyobol mit tudnátok ajánlani a Dali concept szettemhez..Köszi elöre is mindenkinek -
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
A HK AVR 255-ös készülék távirányítójával más eszközök "vezérlése" témakörben lennének kérdéseim. Úgy láttam van itt néhány gyakorló HK tulaj. Ha valaki tud esetleg közületek segíteni ebben a dologban, akkor az írjon egy PÜ-t legyen kedves. Nem akarom "teleszemetelni" a topicot.
Köszönöm.
-
greatdoki
tag
Sziasztok!
Van egy 7.1-es rendszerem (JVC RX-D201 erősítő,1 pár Technics SB-T200,1 Wharfedale - Power Cube 12 plus, valamint a Philips LX8000SA home theater system hangszórói láda nélkül)meguntam a sok zsinórt és azt hogy nem tudom beállítani a rendszert a tökéletes hangzáshoz "az erősítő túl sok lehetőséget biztosít nekem"
ezért hangprojektort-, 3.1-, 2.1, nézegetek a nappalimba ami kb 25 m2, lenginkább filmezésre használnám
a kérdésem az , mit tudnátok ajánlani 150e körül +- pár tízezer ha szükséges.
mit cseréljek le a mostani cuccból, megtartsak-e valamit egyáltalán?(mennyiért tudnám elpasszolni)ezt meghallgattam nagyon meggyőző volt, főleg a kis hangdobozok miatt.
[link]
előre is köszönöm a segítségeteket -
electrocarlo
csendes tag
Szerintetek egy Polk TSi 300 as szett leveri a Jamo 606 Hcs3 szettet? Hangminőség szempontjábol értem.
A Jamo fronthangfalai 3 utasak. Jelent ez valamit?Milyen erősítőt ajánlanátok hozzá?
Onkyo?
Denon?
Harman Kardon? -
Wilk
csendes tag
Üdv Szakik!
Házimozi erősítő vásárlás előtt állok, az alábbi 4 versenyzőre szűkült a kör:
DENON AVR-1611
Onkyo TX-SR507
Yamaha HTR-6230
Pioneer VSX-520Tapasztalat valamelyikkel kapcsolatban? Melyiket ajánljátok, ill. ha 60-70 körül van más alternatíva azt is szívesen venném.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Mejulie #41168 üzenetére
Addig jó a Jamo, amíg nem hallasz egy kicsivel komolyabbat szólni.. És nem kell a sok 100ezres cuccokra gondolni, de pl. itt volt, asszem a Polk-nak egybeszettje, linkelte valaki még jóval korábban, az lehet, hogy sokkal szebben szól, mint a Jamo, sőt.
Jos3ph-re annó rá akarták tukmálni a Jamo-t addig a pillanatig, amíg nem közölte, hogy Wharfi Zaldek S2000-ért jött...
-
Mejulie
csendes tag
válasz
hackeeeee #41165 üzenetére
Hát nem tudom. Nyilván én egy szimpla mezei user vagyok, nem értek annyira a mechanikai részéhez a dolgoknak, mint itt egyesek. Épp ezért csak szimplán az alapján van véleményem amit a fülem hall. És őszintén szólva ami Jamo hangcuccokat eddig hallottam felzendülni, kifejezetten szépen, dinamikusan dübörögtek! Nyilván a több száz ezret kóstáló szettek kenterbe verik, de szvsz ár-érték arányban abszolut nem rossz!
-
Dorian
félisten
válasz
bajnokpityu #41164 üzenetére
Nemrég Szabó Zoli említette, hogy valamelyik új Warfiban elég jó a hangszórókészlet, csak a többi része hulladék, viszont így nagyon jó tuning hatásfok érhető el.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
electrocarlo
csendes tag
Halihó!
Megint tudatlankodom kicsit. Összegzem a kérdésemet és problémámat amire szeretnék véleményt kérni. Szerintetek mi lenne nekem megfelelő az adott körülményekhez viszonyítva. Pontosabban nem hogy mi lenne nekem megfelelő hanem Ti mit vennétek ha:- adott egy kb 22 nm es szoba,
- többnyire (80%) filmet nézek.
- 5.1 rendszerben gondolkodom.
- max árkategória erősítővel és hangdobozokkal 300kkíváncsi leszek mit ajánlatok.
ui. nem fogom hatalmas hangerővel hallgatni, nekem inkább a tiszta és részletes hangzás kell. -
desolator
senior tag
A hátsó hangfalak kb hány centi magasságban vannak megfelelően? Jelenleg nekem 150-en vannak felszerelve és filmezés közben a fül magasságom kb 100 centire van a földtől.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Egy kérdés, ha egy magassugárzón nincs feltüntetve, hogy melyik a + - oldal, akkor ki lehet deríteni valahogy, vagy ez kizárt?
-
Mejulie
csendes tag
A következő hangdobozokat néztem ki. Ahogy néztem körülbelül egy árkategóriában vannak és teljesítményre is hasonlók. Nem élő vagy klasszikus zenére, hanem elsősorban dinamikusabb zenék hallgatására használnám.
Akinek van tapasztala velük kapcsolatban tudná jellemezni őket egy kicsit, előnyök, hátrányok stb. Kiváncsi lennék a véleményekre. Nyilván meghallgatom majd őket, de szerintetek melyik lenne a jó választás?Jamo S 426
Magnat Monitor Supreme 800
SAL 2610F vagy SAL 3610F -
robi0604
őstag
válasz
fefe65 #41148 üzenetére
Teljesen más a kettő karaktere ami vagy tetszik, vagy nem.
Az A9-et nem, csak az A7-et hallottam, kicsit keményebb, de közel sem mondanám rockosnak (nem mintha nem állna jól neki), az LS80 pedig emlékeim szerint lágyabb hangzásvilággal rendelkezik, de tud kemény is lenni, talán szélesebb skálán hallgatható.
Az A7-ről kérdezd kimi fórumtársat, főleg a tuning utáni hangjáról.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, elvégeztük a "műtétet" a SAL-okon, jobbak lettek, sokkal..
-
fefe65
csendes tag
Még egy pici segítséget szeretnék.
Tudnátok jellemezni a Polk RTí A9 és JBL LS80 hangfalakat, pro és kontra.
Köszönettel: Feri -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #41128 üzenetére
és mi van ha nem tetszik?akkor kié a benyapéz?
-
törölt tag
válasz
Mejulie #41133 üzenetére
Semmi baj nem lesz,irtam: 4,de még 3 ohmig is nyugodtan rákötheted.
teljesitményről szerintem igazán leirtunk mindent,de: ha nagyobb a hangszóró mint az erősitő(és ez az általános) semmi baj nem lehet,halkabban szól,szebben,de hamarabb is fog torzitani,mert a hangszóró tekercsének tehetetlensége miatt az erősitő már nem birja az igényét követni. Ez kb 100%nál nagyobb arányú különbségnél tehát a Pioneered 5 hangfalnál kb.60 wattos kimenetére 120 Wattnál erősebb teljesitményigényűt kötsz (RMS) mutatkozik meg igazán. De baj nem lesz, és a legtöbb HM hangfal tervezésénél ezt is figyelembe veszik, ezért is van a 2.1 arány. -
fefe65
csendes tag
A JBL LS80-t idáig nem nézegettem, de most hogy ajánlottad ez is tetszik.
Erről beszélek, hogy nekem nincs túl nagy rálátásom, nem tudom eldönteni.
Az erősítőmet egy Studer 740a és egy 740d cdjátszóval használom, jelenleg egy saját gyártású 130l-es hangfalakon TVM acoustics legnagyobb hangszórókészlettel, saját tervezésű hangváltóval. De valami nem az igazi. Ezért gondoltam, hogy a hangfalon ne múljon. Az erősítő teljesítménye miatt kényszerűltem gyártásra, met nem győztem a gyári mangfalaimat javittatni (már a haverét is), és már időm sincs saját fejlesztgetésekre, nembeszélve, hogy már egy jó hagfal árát biztosan elköltöttem erre a "hobbira".
Ezért gondoltam, hogy idelye lenne venni egy komolyabb darabot (meg miheztartás végett). -
törölt tag
válasz
Mejulie #41130 üzenetére
Impedancia: hangfalnak van impedanciája,mivel az képez ellenállást az erősitő felé,mivel az az árram forrása és nem forditva. A mai erősitők 4 ohmot simán elviselnek,csak az adatait és beállitásait 8 vagy 6 ohmra adják meg, legyen az teljesitmény, csillapitás, érzékenység, Damping-faktor,stb. Ennek következménye: az alacsonyabb impedanciás hangdoboz jobban "fűti" az erősitőt,hamarabb bemelegszik, valamint hamarabb éri el a hangszórótekecs a telitési pontot,így hamarabb éri el a torzitási köszöböt. Magasabb impedanciáju doboz halkabban, de "szebben" szól.nagyon magas impedancián más nem képes megszólalni a doboz,nagyon alacsonyon (3 alatt) pedig már zárlati áram keletkezhet. Oka: a kisebb impedanciát könyebb meghajtani a erősitőnek,ezért nagyobb árammal tudja meghajtani a dobozt.Igy nagy impedanciát(16-20 fölött) már nem tud meghajtani,mivel "nehéz neki",nem megy át akkora áram hogy megmozgassa a tekercseket,igy meg sem fog szólalni.
4-8-ohm jelentése: 4-től 8 ohmig változik a hangfal ellenállása,méghozzá a frekvencia függvényében: minél magasabb a leadott frekvencia,annál nagyobb az elenállás,és vice versa. Tehát az alacsonyabb frekvenciák,így a mélyhangok kis ellenállással és ennek következtében nagyobb árammal kerülnek a tekercsekre,mint a nagyobb ,magasabb frekvenciák. -
Mejulie
csendes tag
válasz
robi-k #41131 üzenetére
Köszönöm, de pont erre próbálta célozni. Googlet ismerem, olvasgattam is, de ezektől a számomra kevésbé érthető mérnöki hablatyoktól nem leszek okosabb. ezért mertem rákérdezni, hátha valaki elmondja nekem emberi nyelven is. De mind1 is.
Lényeg, ami lényeg, hogy ha egy az előbb linkelt vagy ahhoz hasonló erősebb hangrendszert kötök össze a gyengébb teljesítményű erősítőmmel abból nem lesz baj. Ugye? -
BBéci
legenda
válasz
fefe65 #41127 üzenetére
Nekem jobban tetszik a JBL LS, mint a Polk RTi A, de ez szubjektív.
A 2x100 W/8 Ohm megegyezik azzal amit az előbb említettem.
(#41130) Mejulie
"Az erősítő azt írja, hogy 6ohm"
Azt jelenti, hogy 6 ohmra adták meg a teljesítményét, mert a magasabb, jobban mutat, mintha a 8-on mérhetőt írják oda. Ráadásul tök mindegy, mert a valóságban, egyszerre 5 csatornán jóval kevesebb. -
robi-k
őstag
válasz
Mejulie #41130 üzenetére
Félperces google keresés (hogy nem kelljen pötyögtetni):[link]
Az impedancia nem más, mint a hangszóró ellenállása. A hangszóró ellenállása azonban nem egy fix érték, hanem a frekvencia függvényében változik. Van egy púp a rezonancia frekvenciáján, majd a púp elcsendesülése után elkezd emelkedni. Az impedanciát a hangszóró beépítetlen állapotában mérik.
Jól látható a púp a rezonancia frekvencián (a konkrét esetben 52 Hz). Az ábrán szaggatott vonallal látszik az impedancia fázisa is, ez ugyan nem egy lényegtelen paraméter, de ez nem villamosságtan oktatás, ezért most átsiklunk felette.Az ábrán az is leolvasható, hogy ez egy 4 ohmos hangszóró, a görbe legalacsonyabb pontja 4 ohm környékén van. Nyilvánvaló, mennyire elnagyolt állítás egy hangszóró impedanciáját egy számmal jellemezni, a 4 ohm itt is egy nagyon durva egyszerűsítés. Az impedancia menetnek a hangváltó tervezésekor lesz nagy jelentősége.
-
Mejulie
csendes tag
Kezdő vagyok a témában, biztos kérdezték már sokan, ugyhogy előre is elnézést. Olvastam az 1. hozzászólást, de ez az impendencia dolog még nem tiszta teljesen. Ha valaki elmagyarázná nekem annak nagyon örülnék.
Mi van akkor ha egy ilyen szettet használnék a Pioneer vsx520 erősítőmhöz? Ha nagyobb teljesítményű a hangcucc, akkor csak nem használja ki a maximális teljesítményét vagy esetleg károsíthatja egyik a másikat? Az erősítő azt írja, hogy 6ohm a z output level, a hangfalnál pedig 4-8 ohm az érték. Akkor összepasszolhat a 2, hogy van ez? -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #41128 üzenetére
Akkor hozhatod ide is , és nekem fizetned sem kell
-
xtremetuning
addikt
válasz
bajnokpityu #41125 üzenetére
Inkább házhoz viszem és én adok 5-öt.
Jó lesz így Főnök ??? -
fefe65
csendes tag
Az ár azért, nincs kőbe vésve, ha kicsivel tőbb kell, akkor megoldom, csak azért nem akarok tulzottan elszálni. A polkokat is nézegettem, de nem tudom miért mennyit érdemes adni, ezért kérdezőskődöm töletek. Ha szerinted a polk jobb választás akkor azt választom.
http://www.hifi-wiki.de/index.php/Pioneer_A-77X[link] -
bajnokpityu
félisten
válasz
xtremetuning #41116 üzenetére
5ezeré átveszem,ha házhoz hozod
-
fefe65
csendes tag
Köszönöm a választ.
Ezt a tipust már én is nézegettem, köszönöm a megerősítést.
Akkor valószínüleg ezt fogom választani, csak nem voltam biztos benne, hogy teljesítménye megfelelő e.
Az erősítőmre csak annyi van írva, hogy felvett teljesítmény 780W.Igen, az akusztikára ki kellene találni valamit, mert a középtartományt nagyon összekócolja, és szerintem erősíti is.
-
robi0604
őstag
-
fefe65
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Sztereó hangdobozt (hangfalat) szeretnék venni a nappaliba, amit talán később bővítenék 5.1-re, de most ez nem szempont. Mindenféle zenehallgatásra, néha filmnézésre. Van egy Pioneer A-77x névre hallgató erősítőm, ezzel szeretném használni. A nappali 5x10 m. Kővel van burkolva, nagyok a falfelületek, a belmagasság néhol eléri a 6m-t, kb. 250-300 légköbméter.
Tudom, nem egy ideális zenehallgatásra való helyiség, de hát ez van. Ezért nem is gondolok
Highend hangfalakra, de azért valami jól dolgozó ˝ iparost” szeretnék, ami illeszkedik az erősítő teljesítményéhez. A minőség ne a hangfalon múljon elsődlegesen.
Kb. 250 ezret szánnék rá, de ha kevesebből kijönne valami jó ár-érték arányú darab az nem lenne baj. És nem feltétlenül törekszem újat venni, ha van valami kihagyhatatlan használt.
Előre is köszönöm, ha szántok rám pár percet.
Üdv. Feri -
BBéci
legenda
válasz
Mejulie #41115 üzenetére
Furcsa emberke vagy!
Leszarozod a JBL-eket, mélyhiányosnak, dinamikátlannak nevezed, pedig éppen ezeket a jelzőket alkalmazzák rájuk leggyakrabban.
Aztán belinkelsz egy Onkyo (akik köztudottan nem hangszóró és hangdobozgyártók, ellentétben a JBL-lel, mely ráadásul a legrégebbiek egyike) szettet, ami még véletlenül sem alkalmas azokhoz a zenékhez, amiket kedvelsz. -
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #41112 üzenetére
Akkor sikerült egy olyan kábelt találnod, amivel úgy tudtál tovább fejlődni, hogy közben kiküszöbölhetővé vállt a számodra idegesítő tartomány. Ez általában nem szokott könnyű feladat lenni.
Majd legközelebb meghallgatom!
-
válasz
xtremetuning #41113 üzenetére
Most csak a Transparentekre gondoltam.
Amúgy nem akarsz a használt cuccaidból boltot nyitni?
Úgysem akarod már visszadugni a régit egy ilyen után. Valaki hátha vevő lenne rá. (Én szerintem nem tudnám megfizetni.)
Vagy megtartod a tesztelésekhez?
-
xtremetuning
addikt
válasz
Patice #41111 üzenetére
Mondtam, hogy sosincs vége, csak hogy egy "klasszikust" idézzek.
Én beszéltem velük személyesen. Minden lépcsőfok hoz valamit. Csak ahogy felfelé lépdelsz, az ár lesz duplája, a hozott plusz nem. És mégis, miután meghallgatod, nincs kedved visszadugni a régit.
A szemetek nagyon tudják a dolgukat.
Miért, tudod még milyen ic-im vannak még ezeken felül ???
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #41109 üzenetére
A Stealth nagyon száraz lenne. Ez ugyanúgy hozza a sávszéleket, megfogja a középnek a felsőtartományát (ami engem eddig nagyon idegesített), de megtartja a focalos jelleget.
A Stealth teljesen újraértelmezi a zenét, a maga képére formálva. Azzal már egy-két felvétel (pl. Madonna - Ray of light albuma, ami amúgy is magas szegény masterelésű) már nem szól jól. Viszont most a Dave Brubeck '64-es felvétele életre kelt és üt, mint Klicsko.
Olyan erőt és dinamikát csinál, hogy az, amit a múltkor veletek 30-on hallgattunk, az most 22-őn tudja. Keserves lett most, hidd el. -
válasz
xtremetuning #41106 üzenetére
Megnéztem az árlistájukat. Hmmm...
Az a durva, hogy még van tovább is.Én örülnék, ha költhetnék annyit audio cuccokra, mint amennyibe az IC-id kerültek.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #41104 üzenetére
stealth-hez képest amit említettél, hogy azzal tetszett a legjobban, mennyire áll közel?
-
válasz
xtremetuning #41106 üzenetére
Ne szívd a vérem, még nyugodt vagyok!
-
Thuglife
senior tag
válasz
Mejulie #41102 üzenetére
Mivel az erősítőd adott, és az is belépő osztályból való, ezért a hangdobozokból sem high-end-et kell választanod. Még esetleg a Polkaudio TSi300 szettben, esetleg KEFC7, vagy a sokszor emlegetett Proson Libra szett. De nézelődj és ha megtetszik vmi, mi véleményezzük.
-
xtremetuning
addikt
válasz
muzsikpeti #41100 üzenetére
Nálam is határeset ez a mostani.
Szerencse, hogy ért a zenéhez.
Így a két kábel eladta magát, én nem is szóltam egy szót sem, csak serényen cserélgettem a kábeleket.
Viszont most olyan lett a stereo.... -
válasz
xtremetuning #41101 üzenetére
Csak infót vadásztam egyik fórumtárs kérdésére. Közben meg legalább Én is megismertem. Te meg elárultad az árukat ügyvéd jelenléte nélkül, szóval, IGEN!
-
Mejulie
csendes tag
válasz
Thuglife #41092 üzenetére
Ezek a szettek semmivel nem rosszabak mint ha külön-külön vásárolgatom össze a frontot, centert, háttérsugárzók + mélyláda? Nem tudom, kérdezem. Csakmert nem vagyok telhetetlen, nekem az is jó, ha először csak megveszem a frontokat, aztán majd idővel ahogy a pénzem is engedi egészítem a szettet. Kezdetben elvagyok két profi fronttal is.
Sokak számára ez lehet nem szempont, de számomra minimális szinten az is számít, hogy azért dekoratív legyen.
Nyilván nem dizájn alapján fogok hangfalakat venni, de ez a Mission szett elég csúnyácska. Mondjuk abban, biztos vagyok hogy a hangzás kárpótol.
Más esetleg?
Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Temu
- Android szakmai topik
- Apple MacBook
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest