Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mettek
addikt
válasz mettek #153774 üzenetére
Az 50 herz 50.000 akart lenni.
Nem kötekedni akartam. Csupán úgy gondolom hogy nincs teljesen neutrális hang. Ha pedig van is ahhoz közeli akkor az valakinek jó valakinek lapos mert mindenkinek máshogy hall a füle és más az ízlése.
Amugy meg nem én színezem hanem a gyártók mert erre van szükség.
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Milanos
csendes tag
válasz mettek #153769 üzenetére
Ma megjött az Amazontól a Pangea AC14SE tápkábelem. Denon DCD 2500 NE CD lejátszóba dugtam, aminél a HiDiamond Power 3-assal szinte semmilyen különbséget nem észleltem a sima tápkábelhez képest, itt viszont döbbenetes volt.Teltebb hangzás, részletgazdagabb, olyat is hallottam, amit eddig nem.Köszi az ajánlást./ A HiDiamond 570 Eurós arához képest ez csak 72 Euro volt ! /
-
dhcodoki
senior tag
válasz mettek #154079 üzenetére
Igen volt, kettő is. Pont ezért állítom, amit. Nem lehurrogom a rendszered. Félreértesz.
Sajnos én is belefutottam párszor (most nem kizárólag a PB-re gondolok), s pont az ehhez hasonló hozzászólások miatt. Persze nem kell készpénznek venni a a neten olvasottakat, de jó lenne, ha minél közelebb állnának a valósághoz eme hobbival foglalkozó fórumok. Így könnyebben célba érne mindenki. Az is, aki nem milliókkal dobálózik, az is aki a legtutibbat keresi. Elnézést, tényleg nem akartalak megbántani! -
BBéci
legenda
válasz mettek #154082 üzenetére
Volt nálam PB-2000, SB-2000, ELAC SUB 2070 és arra a megállapítása jutottam, hogy messze, magasan agyonveri a másik kettőt az ELAC. Sőt, a most nálam lévő SB-3000-et is. Az SB-2000 sokkal jobb hangú, mint a PB-2000, csak maximális hangnyomásban adott kevesebbet, de semmi hiányérzetet nem hagyott maga után
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz mettek #154086 üzenetére
"Szamomra az a fontos hogy olvadjon bele a hangba"
Az a baj, hogy a reflexesek hangja sokkal kevésbé olvad bele a többi hangdoboz produkciójába, mint egy zárté."remegjen a kanapé"
Az ELAC SUB 2070 hangjáról kevésbé remegett a kanapéd, mint a PB-2000-étől? Akkor ott valami nagyon nincs rendben. Nagyon jó a PB-2000, de két ligával lejjebb játszik, mint a SUB 2070, ezt az ára is igazolja."Hogy zenén mennyire pontos azt nem érdekel."
Ha zenén nem pontos, akkor sehol máshol sem. Egy pisztolylövés hangján meghallani, ha nem kellőképpen feszes, kontrollált, gyors, megfogott a szubláda."Az régen rossz sztem aki ugy ül le filmet nézni hogy azt hallgatja mi a rossz a rendszerben, mit kéne még javítani"
Egyetértek. De aki nem veszi észre, hogy valami nem jó a rendszerében, az ... Inkább nem írom le.Lehet szeretni a reflexes mélyládák hangját, de azt állítani, hogy a maximális hangnyomáson kívül van bármi előnyük, a zártakkal szemben, az ... Inkább nem írom le.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-KP-
addikt
válasz mettek #154082 üzenetére
Én magam még ugyan nem próbáltam de az XTZ 12.17-et angol fórumokon a döntő többség jobbnak tartja a pb2000-től. Talán még olcsóbb is. Ha pedig elkezdek amerikából behozatni dolgokat szerintem bármelyik reflexes rythmik audio a jobb lenne, meglenne a reflexes hangnyomása és mellé a minőség. Csak itt ugye a garancia az, ami kérdéses. Van aki be meri vállalni, van aki nem.
Azt is írtad, hogy lehurrogják az olcsóbb rendszert. De azt elfelejted, hogy dhcodoki két darab pb2000-ről váltott 1 darab SB13-ra, ami árban nem egy olyan nagy különbség ha az új árát nézed. Mégis jobbnak érzi az 1 darab SB13-at, mint a két darab pb2000-et. Persze nyilván 1 darab vs 1 darab akkor jelentős az árkülönbség.
Amire kíváncsi lennék még, hogy pl. 2 darab SB12 hogy viszonyulna 1 darab pb2000-hez képest. Mert árban kb. ott van. 2*160 vs 280. Én biztos nem cserélnék el 2 darab SB12-t egy darab pb2000-re. Ugyan már nem kapható, de helyette ott van pl. a BK több modellje, amivel kiváltható az SB12 egy többé kevésbé hasonló szubra. XXLS400, P12-300SB, 300SB-PR stb.
De ahogy írtad is, az a fontos, hogy mindenki saját ízlése szerint válasszon. Ha neked a pb2000 tetszik, akkor dőlj hátra és élvezd. Teljesen mindegy ki mit gondol.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
válasz mettek #154105 üzenetére
Ha csak logikusan elemzed - értelmezed, a válaszokat, egyértelműen a ZÁRT a jó választás. Ezen eszmecsere arra jó, hogy aki vásárlás előtt áll és megfelelően tudja értelmezni a leírtakat, nem fog rosszul választani, legyen az zárt , vagy reflexes. SVS SB2000 -esem van, de nincs hiányérzetem, forrás kérdése is, mert pl pont ma kapott olyan forrást, amin mondhatni meglepődtem. Lehet amit nem hallottál - a zárton - , az nem is volt ...
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
bajnokpityu
félisten
válasz mettek #154105 üzenetére
hát lehet izlés kérdésének mondani, de azért a zárt ellen kb 1 dolog van. ha nagy hangnyomást akarsz, akkor az drága. tehát úgy lehet mondani, hogy izlés dolga, hogy X pénzből mennyiséget v minőséget veszel. de azon kivül, hogy hatékonyabb hangnyomás előállításában a refi, semmilyen más előnyét nem tudom.
ha ez izlés dolga...
sztem meg úgy van ez, hogy a minőség nem izlés dolga,hanem pénztárca kérdése. el tudnék képzelni magamnak sokkal jobb kocsit, de nincs annyim/nem szánok rá annyit . de ettől még jobb? most azt kéne mondanom, magamat átverve, hogy izlés dolga, hogy 200ló alatt járok. hát végülis, kevesebbet fogyaszt, hja, izlés dolga
[ Szerkesztve ]
eladó topping dac
-
dhcodoki
senior tag
válasz mettek #154119 üzenetére
Az egész mozirendszer legkényesebb, legproblémásabb eleme a szub. Annak kiválasztása, elhelyezése, beállítása egyes esetekben horror lehet.
Anno én nagyon sokat kísérleteztem a PB2000-el, mert hittem benne. A szobában rengeteg helyen kipróbáltam, majd később jött egy második példány is. Arra jó volt a hónapokig tartó tortúra, hogy megtaláljam azt a két helyet, mely a legideálisabb a szubok számára. Ezt később akusztikai mérésekkel és számításokkal többen is visszaigazolták. Tehát a tuti helyeim megvoltak. Ekkor úgy voltam vele, hogy egyes effektek piszok jól átjöttek. Ebben az is nagyban közre játszott, hogy 2db-ot használtam. De a mérleg hónapokon belül sajnos így is elbillent. Ennek oka a finom részletekben volt. Azokat képtelen volt jól tálalni. Ezért írtam azt a PB2000-ről, amit. Ha ez számodra nem jelent problémát, akkor pont.
Mindenesetre ajánlom, ha még nem tetted meg, hogy kísérletezz a szobában. Próbálj ki minél több helyet, mert nagyon nem mindegy. Mindig azt mondom, hogy sokkal többet nyersz egy jól elhelyezett szubbal, mint annak drága "kábeltuningjával".[ Szerkesztve ]
-
Quetz
őstag
válasz mettek #154160 üzenetére
Tudod, hogy van ez, ha nem adnak 4-5 csillagot, akkor nem rakhatják ki a cikket. Vagy ha kirakják, utána az importőr fogja fekete listára tenni az újságot. Persze majd megjön a magyarázat, hogy miért nincs igazam, de ettől meg ne legyen kétsége senkinek, ma már fogyasztói társadalomban élünk, az eladásnak növekednie kell.
-
denesdr
addikt
válasz mettek #154472 üzenetére
Szerintem ezért is érdemes inkább egy "olcsóbb" gyártó magasabb kategóriájú kábelét venni mint egy "elszállt" gyártó alacsonyabb vagy közép kategóriájúát.
A Boxer még erősen középkategória az AQ-nál, míg az NF214-től már csak egy modell van feljebb. Persze ez kicsit általánosítás, de szerintem nagy csodák nincsenek ma már a kábeltechnológiában, ez az én véleményem.[ Szerkesztve ]
-
denesdr
addikt
válasz mettek #154682 üzenetére
Érdekes dolog ez a digitális forráskészülék hangzásbeli különbség. Azt gondolná az ember, hogy a 0-ák és 1-ek ugyanúgy jönnek ki minden lejátszóból, legyen az PC vagy épp egy CD játszó, de mostanában az tapasztalom, mintha ez nem teljesen így lenne, mióta nem csak PC-t használok lejátszásra.
Végülis ha hallani különbséget, akkor a 0-ák és 1-ek nem ugyanúgy jönnek ki? Vagy mi lehet erre a magyarázat? Nem egyszerűen mondjuk egy hangerő különbség vicceli meg az embert?
Legutóbb lejátszáskor csináltam egy gyors hangerő mérést mobillal, az asztali lejátszó (HDMI) talán 2-3 dB -el nagyobb átlag hangerőt adott ugyanazon forrásanyaggal azonos beállításoknál a PC (nativ ASIO)-hez képest.
DTS-HD, TrueHD, Atmos, valóban ugyan azt a hangminőséget képviselik.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz mettek #154684 üzenetére
Akkor ott egyéb gondok is leheségesek. Ilyen különbséget nem véltem felfedezni egy CE képes lejátszó és egy Sony Blu-ray között ua. az anyagot tesztelve. Mivel te hallod és nézed a saját eszközeiden igy nyílván nem tudom megerősíteni de ott valami mégsem úgy van beállítva ahogy kéne. Nem halkabb a CE, de ha a Kodi beállításai nem jók netán olyan verziót használsz amiben valóban vannak hibák akkor elképzelhető az ilyen hangzásbeli különbség. Amúgy utólag kiderült, hogy Z6+ nem egy jó választás egyéb szempontokból sem.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz mettek #154693 üzenetére
A hivatalos CE lett telepítve. Azon belül ecpert módra állítottam és belőttem a passthrought, 5.1-et és minden dts formátumot engedélyeztem. - A 7.1 jobb de ebből sem tudom megállapítani, hogy jó-e vagy sem, de legfőképp nem hallom, mert ugye nem vagyok a helyszínen. A hivatalos is lehet sz@r ahogy már többször is előfordult de a következő Nightlykban javítva lett.
Amúgy a Sony x700,x800 baromi jó ár érték arányú lejátszók! Tesztekben is ez olvasható. Szóval nem csoda ha szakadéknyi különbség van a box és a Bd player között. - igen, de ekkora különbség nem lehet, ha ekkora lenne akkor mindenki dobta volna.
A különbség mértékével van a gondom. A beállítást látni kell, a Sonynak is vannak "javító" beállításai ami a hangra vonatkozik és nem feltétlenül jó viszont sokkal erőteljesebb, hangosabb lesz. "Pure" módban nem hallottam ilyen eszeveszett nagy különbséget és nem is lehet csak ha valahol valamilyen "enhanced" mód be van kapcsolva vagy a gyengébben szóló eszközön nem jók a beállítások. Mivel a HM-et eladtam így már nem tudom összehasonlítani csak optikai vs. analóg módban
Illetve ugye az is köztudott hogy egyes minőségi különbségek csak bizonyos szintű rendszerekben jönnek ki. Nem tudom neked mid van, nalam eléggé egyben van a rendszer. Talán ezért is hallható ennyire egyértelműen. - már "csak" sztereó rendszerem van 1,5 hónapja eladtam a HM-et, ezért sem tudom most megnézni, hogy milyen lenne a HDMI-n közlekedő hang minősége. Én is kihallom az eltéréseket, nem az a gond, a mérték, de amíg nem hallom a nálad fenálló dolgokat addig úgysem tudok semmit mondani csak arra hagyatkozni amit te írsz vagy amit én hallok.
Egyébként a Z6+-t nyugodtan eladhat, egyéb hibái is vannak amiket lehet, hogy észre sem vettél. Sajnos az elmúlt 1 hónapban derült ki, hogy elég gyartra minőségű as hálózatkezelő chip. A BB2-m erősen felűlmúlta mindenben. Tehát nem zárom, ki, hogy a Z6+-d még annál is gyengébb, önmagában a CE nem rossz, sőt egyre jobb. Ha megjön az S905X-em akkor megint kipróbálom a jó régi rendszert, hogy azon milyen, de HDMI hangot már nem tudok tesztelni.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz mettek #154710 üzenetére
De tudja, de ugye írtam, hogy beállítási hiba. Minden hangot kiküld Atmosig bezárólag.
(#154712) mettek
Valószínűleg a Kodi beállításai nem tiszták számodra, bár nem nehéz azért mégis egyeseket megtréfál ha nem megfelelő a beállítás. Kodi Wiki és egyéb okosságok, videók sokat segítenek, hogy megfelelő legyen a beállítás. Android alatt maximum az SPMC ami amlogic boxon jól viselkedik és a HD hangokat is kiküldi, sajnos 1 éve véget ért a fejlesztése, de helyi anyagok fogyasztására alkalmas.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz mettek #154713 üzenetére
Nem találom sza@rnak a hangot, jól össze van rakva a rendszer, legfrissebb Nightly-t használom. Igaz sztereó erősítőn de van benne dinamika és egyáltalán nem tűnik vérszegénynek a Sony Blu-ray lejátszómhoz képest. Természetesen egy nagyon komoly lejátszóhóz és erősítőhőz képest gyengébb de te sem komoly lejátszóhóz képest hasonlítod ezáltal én nem hiszem, hogy ekkora különbséget kéne "kihallanod", nem egy csúcs lejátszó az a Sony sem.
-
powerup2
addikt
válasz mettek #154717 üzenetére
Himedia q5 pro nekem az bevált miért nem próbálod ki ?
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
blakey
titán
válasz mettek #154717 üzenetére
A user error bárkinél előfordulhat így nálatok ez a szitu, tökéletesen mennek a hd hangok CE alatt. Hobbi projekt de profik csinálják és nincs ilyen gond a szoftverrel.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz mettek #154726 üzenetére
Tehát user error és/vagy beállítási hiba volt, de a lényeg, hogy megvan a megoldás.
(#154725) powerup2
Arcam ami szerintem előrelépés lenne, CA kb. Oppo színt, sőt ua. a kasztni meg a belső is.(#154727) Sanci38
Kép- és hangminőség szempontjából semmivel sem jobbak a Himediánál, sőt, képminőségben visszalépés lenne a Zidoo ill. a Dune is, utóbbi meg sokkal sz@rabb szoftverrel van ellátva.[ Szerkesztve ]
-
szaki1986
tag
válasz mettek #154755 üzenetére
Köszi a választ! Te hogy érzed, az M40 filmek alatt miben tud többet az Ascenthez képest? Zenében OK, hogy jobb, de nekem az Ascent rohadtul tetszett sztereón. Ez lehet az én fülem tapasztalatlanságát minősíti, de hát ez van, majd fejlődik .
Amúgy érdekes ez a frontok vágása 80Hz-en dolog. Nekem is így van most belőve, mondom a nagy könyvben is így van írva tudtommal, mindig is így volt beállítva. De az Extreme és a Stream Audioban is azt mondták, hogy simán mehet rá a full range. Tudom, nem kell mindenkinek mindent elhinni, de akkor is érdekes. Szóval ez ilyen ahogy jobban szól úgy állítsam be dolog, vagy tényleg nincs értelme a full rangenek mert az erősítő "nem bírja"? Vagy mi erről itt a konszenzus?
https://www.flickr.com/photos/136049009@N07/
-
mpo
veterán
válasz mettek #154726 üzenetére
03.14.
én:
A Minix Neo U9-H-val jó minőségben van a hang és a kép is 50-80 GB-os mkv esetén.
te:
Te inkább ne kommenteld ezt a dolgot kérlek.03.15.
te:
A Sony úgy szól -45ös hangerőn mint a CoreElec box -35ösön azaz kb 10-es különbség van koztük03.16.
te:
Na úgy tűnik megoldódott. A Nightly beta verzió kiküldi a Dts hd hangokat.
Plusz az is megvan miért szólt szarul a box. A Marantzon van egy menü hogy inputs, rzen belül pedig source level. Na itt a Sony lejatszó bementére 12db erősítés volt adva, a mediaplayer bemenetére pedig semmi. Ahogy felhúztam azt az erősítést is, máris kb egálban szólnak.
--------
Az első mondatomban nem hasonlítottam a Minixet egy asztali lejátszóhoz, (nem is tennék ilyet), nem részleteztem mit tud most a CE+Kodival.
Két nap alatt blakey meggyőzött téged, hogy user error vagy beállítási hiba.
Nem gondolod, hogy erős volt az első válaszod?Ha érted, akkor már elavult.
-
mpo
veterán
válasz mettek #154759 üzenetére
Rendben.
Itt már két éve nem szóltál hozzá (ami nem azt jelenti, hogy nem olvasod).
[link]
Erre a Minixre nem sokan panaszkodnak, de kevesen is vettek, mert a többihez képest drága.
Hátránya, hogy az itthon forgalmazotthoz gyöngébb távirányítót adnak.A tv, az AVR, de leginkább a Kodi (mivel azt fejlesztik) beállítások nekem is okoznak gondot, ha azt szeretném, hogy úgy működjön, ahogy kell.
Nem mondhatom, hogy szakértő vagyok bármelyik eszközömnél, (nem is célom) pedig sokat olvastam és kérdeztem is.Most éppen a régi családi DVD-ket kell mkv-ba alakítani, hogy ne a VOB-okat kelljen egyesével indítani, van amit a makemkv a végén nem ír ki fájlba, ha másikkal próbálom (mkvtoolnix) az 50 fps-re alakítja, a hang a végére sokat csúszik, de majd megoldom.
Ha érted, akkor már elavult.
-
szaki1986
tag
válasz mettek #154757 üzenetére
Köszi! Hajlok az Ascent felé, de még alszok rá.
Mélyládát milyet ajánlanátok? Mindenképpen zártat szeretnék, az biztos.
Kb. 21 m2 a nappali, dilemma az 1 drágább vs. 2 olcsóbb sub. SVS SB-3000? Esetleg 2 db SB-2000? Azt tudom, hogy az ELAC SUB 2070-t nagyon dícséritek, de sajnos már nem kapható, használtan pedig nem találok jelenleg. Árban ez 400-450 ezer ameddig még max. elmennék.
Kábelnek AQ Boxer-t néztem, mivel őszintén szólva a Husky-ért nem akarok 2x annyit kiadni. Jó lehet?https://www.flickr.com/photos/136049009@N07/
-
BBéci
legenda
válasz mettek #154784 üzenetére
A Bluetooth annyira lerontja a hangminőséget, hogy alacsony bitrátájú MP3-nak felel meg a végeredmény. Kivéve aptX és más HD codecek esetén, de azok sem egyenértékűek a jó minőségű kábellel. A házimozi erősítők ilyenfajta lejátszási képességei legfeljebb háttérzene hallgatására alkalmasak. Természetesen szerintem, mielőtt valaki belekötne.
-
BBéci
legenda
válasz mettek #154822 üzenetére
Kipróbáltam Kimber 8TC-t is, ami annyira tetszett, hogy kifizettem és megtartottam. 5-600000 forintos erősítőhöz megfelel az árkategória - kb. 20000 Ft/m - de tervezem a feljebb lépést. A képben Kimber 12TC és Monocle XL is van, de kacsingatok a HiDiamond Diamond 5 felé. Nem gond a szerelt, általában megoldható a centersugárzóhoz passzoló is.
(#154823) Vicarious1
Azokkal a kábelekkel adnál a szarnak egy pofont! Közel egymilliós erősítőhöz 2-4000 Ft/méter árú kábel?
Pont azzal a Denonnal próbálgattam pár madzagot, simán kihozott belőle pluszt a Nordost Heimdall 2 (640000 Ft/2x3 méter).Ezekkel átmehetnénk a kábeles topikba, ha már van olyan!
[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz mettek #154822 üzenetére
Akartam kérdezni, próbáltad a két Imax Enhanced filmet amit kiadtak?
Nevezetes a Journey to the south pacific és a Beautiful Planet.Ha igen mi a véleményed róla?
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
BBéci
legenda
válasz mettek #154891 üzenetére
Nagy különbséget hallottam a 8VS és a 8TC között, ezért az előbbi szóba sem jöhetett. Nagyjából ugyanolyan értékű és tudású rendszerbe illesztve, mint a tiéd.
(#154902) Dißnäëß
Ha valami a hangból elveszett, azt semmilyen DSP nem pótolja.[ Szerkesztve ]
-
Patice
nagyúr
válasz mettek #155029 üzenetére
Dinamikátlanabb akkor is lehet, ha tényleg fordított a fázis az egyik oldalon pl. pont a mélyhangszórók esetében, mert akkor a sugárzott frekvenciában kioltás lesz.
Próbáld meg felcserélni az egyik oldalt először, vagy akár mindkét oldalon a mélyek kábelét.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- UHD filmek lejátszása
- Óra topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Crypto Trade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja