- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWave
veterán
8015-ről nem nyilatkoznék mert elfogult lennék hisz ilyet használok de annyit elmondhatok, hogy egy JÓ ideig nem fogom lecserélni.
-
WaterWave
veterán
Lejárt a 4700-as Denonom garanciája így megváltunk egymástól.
Nem mondom, hogy nem szerettem, de nem hagyott bennem mély nyomokat. -
WaterWave
veterán
válasz
Mankó #182533 üzenetére
AVR csere manapság nem egy pénztárcabarát dolog..
Ha megnézed pl egy Denon 4800 ami csak annyi, hogy képes firmware ügyben a diracot kezelni 1 milla felett van... A 4700- is újonnan 830 ezer.
Onkyot mondjuk nem vennék mert nekem elvesznek a részletek, de ez szubjektív így az onkyo tulajokat nem akarom megbántani... Akkor van az úttörő ezekkel a paraméterekkel mégdrágább mint a Denon. Malac meg kb hasonló mint a Denon. 1-2-3 számozással kezdődő AVR-ket meg én nem vennék. -
WaterWave
veterán
Jól gondolom, hogy Malacnál a 7015 ös vasat a Cinema40 váltotta fel?
Hangzásban ugyanaz vagy mivel ez Japánban készül kicsit finomabb? BBéci nem tesztelted még vagy nincs infod erről? -
WaterWave
veterán
válasz
Ferenczi Áko #182383 üzenetére
Pedig azzal segítettem a legtöbbet, hogy leírtam, egyik sem ajánlott.... Tiltólistás
Eleve haladó topikban nem szórakozunk ilyen polcsugárzós, hangyafasznyi hangszórókkal... Persze nem tudhatom kinek milyen az anyagi helyzete, de ez nem hogy filmnézésre, semmire sem jó.
Inkább várj kicsit, gyűjtögesd. Tudom drága hobbi, de hidd el ezek amiket kérdeztél semmire sem jók. -
WaterWave
veterán
válasz
Ferenczi Áko #182379 üzenetére
Egyik sem ajánlott.
-
WaterWave
veterán
válasz
gt4r4 #179502 üzenetére
Erős dollárnak köszönhető...
Ami jobban aggaszt az a jövő, ugyanis épp néztem az új Denon 4800 belenyal a 2500 dollárba... Ami még nem is lenne anniyra baj, de azt ha 410-el szorzom, akkor 1 milla fölött járunk...
Ennyire szar a pénzünk.
2 éve 1 milláért bőven 6-os denont vagy 8-as malacot vettél.Sajátommal is szerencésm volt, mert még régi áron tudtam megvenni, ez a 4700-as denon sem ér 830 ezret... Mozin nagyon jó, játékban tudja a 4k120-at, minden szuper, de ennyit nem ér.
Annyi történik, hogy a pénzünk elértéktelenedik.
-
WaterWave
veterán
Nem tudja valaki, hogy menüben hol lehetne jelszintet állítani minden kimenetre Denon erősítőn (4700)
Elvileg lehet, de nem találom -
WaterWave
veterán
válasz
Ezvan300 #178976 üzenetére
pioneer vsx-923 akciós ára 2014 január 20-án volt 154.990
Eltelt 8,5 év, nem tudom neked mi a vicc de a realitás talaján akkor lődd be. 25 ezernél biztos nem ér többet..
Center nélküli rendszer meg olyan mintha a sántától elvennéd a botot.DE tartja a mondás minden annyit ér amennyiért megveszik.
-
WaterWave
veterán
válasz
rudi77 #178384 üzenetére
Nem ismerem a 8-ast...
Azt tudom, hogy a denon 8500 sokkal jobb mint a malac 8015, ha lemegyünk egy szintet, akkor denonnak van egy 6700, amit sokan a 8015 höz passzintanak tévesen mert azzal talán partiban van, aztán jön még egy szint a 4700... Ezt meg sokan azt hiszik az 5ös sorozathoz raknak, de ha megnézzük az auro3d supportot nem lehet még a 6-os marantzokhoz sem hasonlítani. De teljesen mindegy hova rakom, a 7-es malachoz képest nekem jobban bejön a denon.
-
WaterWave
veterán
Jó árban el tudtam adni a malacot (7013)
Most egy 4700-es Denonra váltottam, lehet placebo de jobb a hangja egy fokkal... Így megoldva a 4k120 ps5 konzolon. -
WaterWave
veterán
Sajnos playstation 5 játékok miatt meg kell válnom az erősítőmtől, mivel 120Hz-en elvérzik.. Kinéztem egy Denon 4700-at, valaki aki próbálta, hozza a Malac 7-es szintjét...?
-
WaterWave
veterán
válasz
bendeguz76 #163483 üzenetére
Szerintem nem... 7015 az a 4700 ligája, 6700-at eggyel feljebb raknám, 8015-re vagy 8012-re
-
WaterWave
veterán
Lehet valamit tudni, hogy idei évben milyen újítások várhatók házimozi erősítők terén?
Mikor jöhetnek az új szériák a járvány miatt? Vagy tolódik jövőre? -
WaterWave
veterán
válasz
Vincent-Vega #160700 üzenetére
Ennyiből egy normálisabb erősítőt se kapsz. Vagy használtan néznék körbe, ott el lehet csípni, egy 7012-es malacot, aztán tovább kell gyűjteni. Nincs mese
-
WaterWave
veterán
Mindenki Denon párti lett?
-
WaterWave
veterán
válasz
bokarcsi71 #159975 üzenetére
Pl Marantz nd8006
-
WaterWave
veterán
válasz
serioussam #159752 üzenetére
Ezt azért kaptad szerintem mert ha valaki azt írja, hogy "muszály", akkor nem azért kapja a kioktatást mert nyelvészprofesszorok vannak , hanem mert ilyen szó nincs, nem létezik.
Átültetve a problémádra, ugyanez igaz a 2.1-el. -
WaterWave
veterán
válasz
Sántha Lajos #159703 üzenetére
kétségtelen ki
-
WaterWave
veterán
Nos...
Leszögezem nem kritizálni fogok, ha mélyre ásnék elnézést.
Először is kapsz tőlem is egy like-ot a "kukacra", felidézte a régi gyerekkori emlékeket, meg hát ace-ventura ugrott be mikor "Gyerekek öröme Slinky,bukik és gurul a Slinky,hollárihollárhó,Slinky csudajó"
Ez már feldobta a napom.Másodsorban totál rossz az elrendezés. Mivel helyhiány miatt vagy kénytelen erre, akkor se értem, hogy lehet nem szemmagasságban rakni egy tv-t, és megfejeled azzal, hogy kb plafon magasságba rakod a párbeszéd sugárzót. Gondolom ha erre az elrendezésre kényszerülsz akkor a nézési távolság nem több 1.5 méter, tehát akkor legalább a subot rakd melléd vagy hátad mögé, és a centert meg a helyére... Tv-t is felpattintanám 3-as dübellel a falra, és akkor még helyet is nyersz már amennyit lehet. Hangzásra milyen amúgy? El se tudom képzelni...
-
WaterWave
veterán
válasz
N.YCityBoy #159650 üzenetére
Cirka 1 év, az még sok idő
-
WaterWave
veterán
válasz
Morris #159574 üzenetére
Pedig a kábelek nagyon sokat számítanak.
Én mindig azt mondom hogy avr 33%, hangfalak 33% kábelek 33%
Határ a csillagos ég, kompromisszumot kell kötni. Sub kábelből is van wild dog 2 méter 330.000 Huf, Meg van Irish Red 3 méter 20 ezer... Utóbbit választottam, nekem egyelőre jó... -
WaterWave
veterán
válasz
Vicarious1 #159455 üzenetére
Ha lakk fekete akkor biztos nem.... Egész univerzumból kitiltanám a zongoralakkot.
Hangzásilag viszont sztem teljesen rendben van. -
WaterWave
veterán
Akit érint,
Tegnap a Denon és Malac tulajok megkapták a heos és spotify új frissítését.
Annyi benne a csavar, hogy a webes felület a 10080 portról, megváltozott 10443, amit elfelejtettek közölni és persze a fontos, hogy csak https:// el érhető el, tehát https://belsőip:10443.
Aki távolról szeretné elérni a vasat, annak értelemszerűen internal port 10443 external port amit szeretne (https://kulsoip vagy dsn:valasztott port).
Mivel ssl tanusítványos, így engedélyeztetni kell a böngészőben. -
WaterWave
veterán
válasz
N.YCityBoy #157502 üzenetére
Telefonon nem tartunk flacot.. ahhoz nas való
-
WaterWave
veterán
válasz
N.YCityBoy #157400 üzenetére
Milyen árban veszed a pio-t? Mert láttam 2012-es utolsó ismert ára 4 fölött..
-
WaterWave
veterán
Sztem a 2 vagy 4 ezer forintos kábel között nagy különbség nincs....
Viszont az avr 33% - kábel 33% - hangfal 33%
én így osztanám fel, ha valamelyik gyengül, akkor rohamosan romlik a minőség.
Van 500 ezerért is 3 méteres sub kábel, ekte ezüst, zaciba is beadhatod, de nekem bőven elég a 30 ezer forintos, ha haladó ha nem haladó. -
WaterWave
veterán
válasz
Mankó #156615 üzenetére
Igazán nincs mit...
Popcorn lejátszóm volt, én is aggódtam a himedia irányába, de be kellett vállalnom (szerencsére sikerrel), mert popcorn még mindig nem tudta megoldani a 4k dolgot...
Dune pro az kuka, konkrétan fillért nem ér, az ultra meg vegye meg az akinek 6 anyja van.
Ugyhogy maradt ez -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest