Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Gabesz26
senior tag
válasz
Kroland25
üzenetére
Az Arcam AVR600 nálam is erősen képbe került az utóbbi időben... (mindig is "tetszett", de az utóbbi időben már az ára és elérte azt a szintet, amit még hajlandó lennék áldozni rá
) Egyelőre viszont visszafogom magam, és jól elvagyok a 400-al is, de nyáron legkésőbb valószínű csere nálam is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Gabesz26
senior tag
válasz
Kroland25
üzenetére
Gratula! Itt már sokkal jobban mutatnak
(gondolom a hangjuknak is jót tett a nagy tér)Milyen távol vannak egymástól a frontok, és mennyire van tőlük a hallgatási pozíció?
A frontok nekem kicsit mintha távol lennének egymástól (bár ha közelebb kerülnek, akkor meg a subok lesznek túl közel egymáshoz, vagy ki kell őket rakni két szélre)
-
sixer66
senior tag
válasz
Kroland25
üzenetére
Szép estét Uram!
Köszönöm szépen a lehetőséget a hallgatózáshoz, nagy élmény volt. Az LX76 elég durván szólt a Focal szettel, engem lehengerelt, persze elkérik az árát is
Egy nagyon nagy tanulságot levontam az egészből és ezt is köszönöm...
Előbb ki kell tapogatni a rendszer gyenge pontjait és nem ész nélkül elherdálni aránylag jó szetteket, ami alatt azt értem, hogy a Heco Vitas 500-as 5.0 egészen máshogy szólt az én rendszeremen (Onkyo TX-SR608, alap kábelek), mint a tiéden ( Pio LX76 felsőbb kategóriás kábelekkel), de persze ez nem meglepő.
Belépő vs. felső közép kategória, ennyit számít.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Kroland25
üzenetére
Nekem (már) nem szimpatikus ez a hely... Egy dolgot nem értek még, hogyha 2,3 x 2,7 méterről (6,21 nm2) kérek ajánlatot, akkor miért ajánl nekem 2x 2,3 x 2,0 métert?!?! (9,2 nm2).....
(#103986) Warter
Azért bátorkodtunk itt írni, mindenki előtt, hátha érdekel mást is a dolog.
(#103996) liszi70
2x 2,3 x 2,0 méter függöny
rúdkarnis (2.7 méter) (18.900 Ft)
22 db ringli (5.500 Ft)Jah és az olcsóbb anyaggal számoltam...
-
törölt tag
válasz
Kroland25
üzenetére
A dobozaidhoz vadul hangzik az 5010.
Önmagában az LX-hez képest jelentős előrelépés lenne, de nem hinném, hogy a Focalhoz pont ezt az Onkyot párosítanám. Annyira szarul hangzik, hogy még jó is lehet.
LX87?(#101958) Leslie67
Azért videót ne teljesen így használjátok, ha már EVR, akkor EVR CP és Resizer/ Bicubic A=-0.75 (PS 2.0). plusz D3D Fullscreen, de ha EVR, akkor lehetne MPC helyett Kodi kényelmesebb kezeléssel. Ha pedig MPC, akkor EVR CP helyett madVR.
-
Leslie67
tag
válasz
Kroland25
üzenetére
"Kérdésem lenne hátha valaki próbált,esetleg van infója Onkyo TX-NR5010-es gépről"
Szia! Konkrétan mi lenne a kérdésed?Norbi72!
Nem drágább mint a hasonló tudású társai ...
Nekem volt szerencsém fész tu fész Emotiva párossal összevetni. Tetszetősebben szólt, csak a teljesítménye valamivel kevesebb mint a XPA végfoknak ... -
Norbi 72
veterán
válasz
Kroland25
üzenetére
A hátsó szekció is megkapja jövőre a plusz 2 focal 806w!!
Miért nem dipólokban gondolkodol?A két álló meg mehet eladásra.
(#97440) VGYke X2000-hez is jók,de hallgasd meg őket vásárlás elött!
Nekem panelban van 7.1,nagyon jó a cucc. -
dunkel
őstag
válasz
Kroland25
üzenetére
Aha, a központozásodra kicsit jobban ügyelj légyszi, én pl. félreértettem a kérdést.
Érdemes vele foglalkozni ha nagy Denon vasat akarsz, ha nem akkor nyilván nem érdemes vele foglalkozni.
Úgy tudsz belőle kiszállni, hogy eladod. Ha esetleg leírnád a használt árát megvéleményezzük jó vétel-e vagy sem annyiért. -
Tamoo
nagyúr
válasz
Kroland25
üzenetére
Én két SVS-t vennék a helyedben. Két darab esetén 300 euró nem elhanyagolható különbség.
Külsőre meg szubjektív hogy kinek melyik tetszik jobban, azzal nem fogok érvelni.
Én a T12-t kevésbé "kifinomult" rendszernek tartom... legalábbis az automatikáját. Attól függetlenítve hogy éppen azzal szopok. Többiek lehet nem értenek ezzel egyet, de én akkor is így látom. Ha úgy gondolták, hogy nem kell rá manuális kapcsoló, akkor legalább tervezték volna meg normálisan az automatikát.
Hangra mindkettő elég jó. -
z123456789
addikt
válasz
Kroland25
üzenetére
63. oldal? Erre gondoltál?
(Ha jól olvasom akkor ugyan az mint SC LX 72-nél) -
Tamoo
nagyúr
-
Csabroncka
addikt
válasz
Kroland25
üzenetére
Baj, méghozzá sokszor elhibázott döntés, inkább rakd addig a földre, úgy hogy a kőlapodat rárakod a szőnyegre és arra az erősítőt ideiglenes megoldásnak én is variáltam, mert kellett .
Norbi 72: nem lehet, hanem biztos. A gombok, borítás és az előlap minőségéről ne is beszéljünk!
-
mandju
senior tag
válasz
Kroland25
üzenetére
szép.
kíváncsi leszek, milyen lesz a focalokkal.
nekem egyre jobban tetszik az lx86.
koncerten, filmen hengerel.
a sztereo zene usb-n keresztül (beépített usb dac van benne) szerintem jobb, mint a hdmi átvitelen. nem igazán értem, de ezt tapasztalom.
szélesebb, mélyebb színpad, természetesebb hangzás.
-
kimi02
őstag
válasz
Kroland25
üzenetére
Nem azért mondom , de véleményem szerint ebbe a kategóriába csak egy agyon hájpolt márka , tudás meg nincs mögötte.
Nekem volt CHT-12Q , mit ne mondjak.......2.-dik nap már árultam...
Legalábbis nálam az én környezetembe és az én cuccaimmal
A Klipsch RW-12D fele pénzért konkrétan agyonverte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Update 11.28. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

. Neked fontos volt a garancia, és hogy 3D verzió legyen, ez egyiket sem teljesíti.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) Egyelőre viszont visszafogom magam, és jól elvagyok a 400-al is, de nyáron legkésőbb valószínű csere nálam is 

Tamoo lehet, hogy tudja!