Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Khaosz55

addikt

Sziasztok, -
    kis tanácsra van szükségem. Elgondolkodtam, hogy a rendszeremet DTS -ről fejleszteném tovább Atmos rendszerré, de nem tudom érdemes-e. A filmek 90%-át szinkronba nézzük amin max DTS hangsáv van.
    Nappali konyha ebédlő egybe van egy légtér kb 65m^2. A nappali rész kb 4,5X5méter.
    A jelenlegi hangrendszerem:
    Front: Swans Diva 4.2F
    Center: Swans Diva 6.3 C
    Hátsó: Swans Diva 6.3 R
    Subb: Elöl 2 db SVS SB12NSD a kanapé mögött meg egy Klipsch RW10
    Erősítő: CAV A8M

A kanapé mögé szeretnék még egy SVS mélyládát. A kis klipsch is nagyon jó a filmek alatt jónak érzem.
    Korábban volt egy 7000-es Marantz-om annak szerettem a hangját. A CAV-ot szeretem és bőven van benne tartalék, de nem tudom érdemes lenne-e tovább fejleszteni. Jelenleginél nagyobb hangerőt nem akarok inkább a jobb térhanghangzás érdekel.
    Viszont azt sem tudom eldönteni hogy egy érdemes-e egy nagy AVR-t venni vagy proci + végfok legyen.
    Valahogy AVR esetén nem hiszem el a teljesítmény (W) adatokat.

Nem vagyok egy kifejezetten vájt fülű és azt sem tudom ha atmos lenne akkor a 5.1-ről mennyire kellene kiegészíteni a rendszert. Plafonba tudok rakni hangszórókat, 2-4db-ot és a kanapé mögé is akár a falba. Viszont a fejem és hátsó fal között kb 1 méter van.

Azért nem akarok atmos rendszert, hogy elmondhassam, hogy van. Gondolom DTS magyar film esetén is kikever a felső hangfalakra valami hangot, csak nem tudom van-e értelme.

Új hozzászólás Aktív témák