Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Két fontos dolgot adj még meg, mert enélkül nehéz lesz korrekt javaslatot tenni:
- mekkora helyiségben (m²) lesz használva?
- mennyi a rendelkezésre álló anyagi keret? (AVR + hagfalak)Nem ismerem azokat a hangfalak, de egy jó AVR mindenképpen előnyt élvez és legalább átmeneti legmaradhatnak Persze ha van kellő vastagságú buxa az is mehet, csak legyen egyfajta minőségi elvárás + anyagi keret megadva.
[ Szerkesztve ]
-
arcitec
addikt
A felsorolt erősítők közül ezt választanám : Yamaha RX-V683 7.2 ez már egy jó közép kategóriás erősítő ..Ezt bátran megveheted .. A felsorolt igényeket bőven kielégíti .. Azt a szettet inkább ne.(nekem nem kéne). Hangfalat majd ajánlanak a többiek az már nem annyira egyértelmű, pláne nem bemondásra (mert meg kell hallgatni), max választékot fognak mondani ..
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
bigdigit
addikt
Nekem időm nincs meg lehet fülem sem meghallgatni itt ott szetteket. A subhoz már korábban hozzá jutottam. Aztán láttam valami techvideót ahol azt ecsetelték mennyire számít a doboz formája persze ha meg is van tervezve. Ezután számomra a sima úgymond kocka ládák egyesültek agyban a rossz hangzással. Volt még egy videó amiben a hangfal súlya illetve anyaga volt kitárgyalva. Ezért hajlottam a Klipsch felé mert az nehezebb darab de végül ez maradt. Szóval nincs meggyőző érv de mivel neten rendeltem él az elállás joga majd bár remélem nem lesz ez rossz az én igényeimnek. Lassan indulok is érte. Az elhelyezéstől amit egyenlőre kiagyaltam páran biztos a falnak mennének.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
"Egyenlőre az két első és center kerülne átkábelezésre."
Nagyon helyes, akkor a legjobb, ha egyenlő hosszúságúak, bár a centersugárzóé lehet rövidebb.
Ajánlom az Oehlbach kábeleket, kiváló az ár/érték arányuk.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Kipróbálás, hallás alapján, magadnak kell eldöntened, melyik éri meg, melyik illik a rendszeredbe.
Nem szükséges banándugót szerelni rájuk.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
A rendszeredet, ízlésedet senki nem ismeri, csak Te.
Tudtommal van Miskolcon házimozi szaküzlet, nem is akármilyen. De egy jó rendszer összeállítása kedvéért biztosan utaznék pár száz kilométert. 1993-ban kiutaztam Németországba egy autós szubládáért, mert csak közvetlenül a gyártótól lehetett megvenni. Jól ráfaragtam, mert a tesztek dicsérete ellenére, nekem nem jött be a hangja, de ez csak pár hét után derült ki.
Kábeleket otthon, saját rendszerbe bekötve kell kipróbálni és utána eldönteni, melyikért adjunk pénzt.
A felsoroltak közül azért érdemes a legdrágábbat megvenni, mert akkor a későbbiekben nem fog motoszkálni benned a gondolat: hátha a másikkal még jobb lenne a hangzás.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Földhuroknak tűnik.
(#37650) LógaGéza
Az a legfontosabb, hogy a front hangdobozok magassugárzói fülmagasságban legyenek. Mivel a tévék nem hangáteresztők és a legtöbb vászon sem az, ezért a centersugárzó az ideálisnál lejjebb, a kép alá kerül, ez kompromisszum.(#37653) memphis88
Igen, ez magától értetődő.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ada19
senior tag
2.0 esetleg 2.1? Szerintem a soundbar az esetek túlnyomó részében csak akkor jó döntés ha a kompaktság az elsődleges szempont. Egyéb esetben aktív 2.0 pl. Kanto Yu6, vagy egy 2.0 pl. 2x Klipsch RP-160M és egy erősítő hozzá. Egy használt sub simán belefér még ebbe a keretbe, pl. Elac 3010 vagy Dynavoice Thunder T12 többször volt mostanában 100k körül.
[ Szerkesztve ]
Mégsenem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest